| נשלח ב-4/12/2020 15:00 |
|
| |
האם ההחלטות במועצת היו על דעת כולם או שהרב פינקל התנגד
אשמח אם יש מי שיודע מה היה שם בפנים כי מאאד חשובה דעת תורה של ה"נל בתור עילוי תורני
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2020 15:29 |
|
| |
אל דאגה, הומעצת לא תתכנס לפני שהוא יגיע לגבורות, ובינתיים יש לו הרבה זמן ללמוד וללמד, וכפי שאמרו חכמינו: "רבי ריש מתיבתא הוא, ושכיחי רבנן קמיה - ומחדדי שמעתתיה".
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2020 19:58 |
|
| |
אני מתלמידיו הקרובים, ויכול להעיד על יכולות זכרון נדירות כולל שמות שניים, שמות בני זוג ופרטים, שנחשף אליהם פעם אחת בלבד. שיעוריו לא היו עמוקים מאוד, אבל פשט כמו שצריך הוא ידע להאיר גם כשלא ראית אותו בכלל. הוא כרעא דאבוה במלוא מובן המילה, ומנהל את הישיבה בהצלחה גדולה בס"ד. לא חושב שהוא "נופל" בגדלותו מר' דוד כהן בכהוא זה, והפרשי הגילאים ביניהם לא משכנעים אותי בכלל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2020 20:18 |
|
| |
hhaavv
| אךטובוחסד כתב: |  | אני מתלמידיו הקרובים, ויכול להעיד על יכולות זכרון נדירות כולל שמות שניים, שמות בני זוג ופרטים, שנחשף אליהם פעם אחת בלבד. שיעוריו לא היו עמוקים מאוד, אבל פשט כמו שצריך הוא ידע להאיר גם כשלא ראית אותו בכלל. הוא כרעא דאבוה במלוא מובן המילה, ומנהל את הישיבה בהצלחה גדולה בס"ד.
לא חושב שהוא "נופל" בגדלותו מר' דוד כהן בכהוא זה, והפרשי הגילאים ביניהם לא משכנעים אותי בכלל.
|
|
השתגעת??? לשבח? לתמוך? להעריץ? יחסמו אותך מיד. זה מנוגד לחוקת הפורום. הוא חרדי. הוא ליטאי. הוא ראש ישיבה. ועכשיו הוא גם חבר מועצת, נוסף לכל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2020 20:47 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | אני מתלמידיו הקרובים, ויכול להעיד על יכולות זכרון נדירות כולל שמות שניים, שמות בני זוג ופרטים, שנחשף אליהם פעם אחת בלבד. שיעוריו לא היו עמוקים מאוד, אבל פשט כמו שצריך הוא ידע להאיר גם כשלא ראית אותו בכלל. הוא כרעא דאבוה במלוא מובן המילה, ומנהל את הישיבה בהצלחה גדולה בס"ד. לא חושב שהוא "נופל" בגדלותו מר' דוד כהן בכהוא זה, והפרשי הגילאים ביניהם לא משכנעים אותי בכלל. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רק ניק אנונימי לא מתבייש לכתוב כאלה שטויות או לחילופין הבנתך בלימוד היא ................
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2020 22:06 |
|
| |
| ליטאישעבר כתב: |  |
| אךטובוחסד כתב: |  | אני מתלמידיו הקרובים, ויכול להעיד על יכולות זכרון נדירות כולל שמות שניים, שמות בני זוג ופרטים, שנחשף אליהם פעם אחת בלבד. שיעוריו לא היו עמוקים מאוד, אבל פשט כמו שצריך הוא ידע להאיר גם כשלא ראית אותו בכלל. הוא כרעא דאבוה במלוא מובן המילה, ומנהל את הישיבה בהצלחה גדולה בס"ד. לא חושב שהוא "נופל" בגדלותו מר' דוד כהן בכהוא זה, והפרשי הגילאים ביניהם לא משכנעים אותי בכלל. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רק ניק אנונימי לא מתבייש לכתוב כאלה שטויות או לחילופין הבנתך בלימוד היא ................ |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2020 22:19 |
|
| |
מצדרביעי
|
השאלה היא במידה ולא היה בן של רנ"צ/ראש ישיבה אחר אלא היה לצורך העניין "מתחזק/חוזר בתשובה" האם גם אז היית מעלה על דעתך לצרף אותו ל"מועיצת"? אם לא, הרי צודק בעל האשכול השכן בנוגע למוטיבים חסידיים שנכנסים לליטאים...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2020 22:36 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
|
השאלה היא במידה ולא היה בן של רנ"צ/ראש ישיבה אחר אלא היה לצורך העניין "מתחזק/חוזר בתשובה" האם גם אז היית מעלה על דעתך לצרף אותו ל"מועיצת"? אם לא, הרי צודק בעל האשכול השכן בנוגע למוטיבים חסידיים שנכנסים לליטאים... |
|
אם לסבתא היו.. יש במועצת "מתחזק" או חוזר בתשובה אחד? הוא מייצג עשרות אלפי בחורים ואברכים וממכישו של אביו בכל מובן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2020 22:51 |
|
| |
מצדרביעי
| אךטובוחסד כתב: |  | | מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
|
השאלה היא במידה ולא היה בן של רנ"צ/ראש ישיבה אחר אלא היה לצורך העניין "מתחזק/חוזר בתשובה" האם גם אז היית מעלה על דעתך לצרף אותו ל"מועיצת"? אם לא, הרי צודק בעל האשכול השכן בנוגע למוטיבים חסידיים שנכנסים לליטאים... |
|
אם לסבתא היו.. יש במועצת "מתחזק" או חוזר בתשובה אחד? הוא מייצג עשרות אלפי בחורים ואברכים וממכישו של אביו בכל מובן נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא רוצה "ללכלך" על אנשים שם, אבל גוגל וויקיפדיה זריזים כבר מצאו לי מישהו אחד שלמד בישוב וכמובן ר' ברוך ויסבקר "מתחזק/שרוף" קלאסי...
בקיצור, ב"ה, עדיין לא חייבים יחוס כדי להכנס למועצת אבל גם שלב זה כבר די קרוב...
לגבי טענת ה"ייצוג", למדתי בישיבת מיר ואף פעם לא שלחתי את ר' לייזר יהודה לייצג אותי...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 05/12/2020 22:51:30
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 05/12/2020 22:53:52
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 03:59 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | | מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
|
|
אם לסבתא היו.. יש במועצת "מתחזק" או חוזר בתשובה אחד? הוא מייצג עשרות אלפי בחורים ואברכים וממכישו של אביו בכל מובן נשלח מהאנדרואיד שלי
לא רוצה "ללכלך" על אנשים שם, אבל גוגל וויקיפדיה זריזים כבר מצאו לי מישהו אחד שלמד בישוב וכמובן ר' ברוך ויסבקר "מתחזק/שרוף" קלאסי...
בקיצור, ב"ה, עדיין לא חייבים יחוס כדי להכנס למועצת אבל גם שלב זה כבר די קרוב...
לגבי טענת ה"ייצוג", למדתי בישיבת מיר ואף פעם לא שלחתי את ר' לייזר יהודה לייצג אותי...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 05/12/2020 22:51:30
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 05/12/2020 22:53:52 |
|
אף פעם לא שלחתם את ראש הישיבה לייצג אתכם?
גם לא כשכיתת רגליו לאסוף כספים בשביל הכסא שעליו ישבתם?
הסטנדר שעליו התנדנדתם?
המזגנים?
ארוחות בוקר צהרים וערב שמוגשות בישיבה עבור כלל הלומדים, אברכים ובחורים?
ההסעות שמתקתקות מכל שכונה בעיר, ואף מערי השדה?
שלא לדבר על המילגה, שמאז פטירת אביו משולמת במלואה, איזה נס!
בכל אלו ועוד הוא כן מייצג אתכם?
ורק במועצת לא?!
אז מי לדעתכם כן אמור לייצג את אלפי האברכים הלומדים בישיבה הגדולה בארץ?
אולי תגישו מועמדות.
תוקן על ידי Honeycooki ב- 06/12/2020 04:00:11
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 08:01 |
|
| |
אני מבין מרוח המגיבים שהמועצת היא לא מקום ההחלטותלפי דעת תורה אלא לפי מי איש אירגון מוצלח שמייצג יותר אנשים שנהנים מאירגונו אני מציע לשים את מילך פירר או את חנניה צולק במועצת
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 08:47 |
|
| |
זה לא כל כך משנה מי נכנס למועצת, כשהמחליטים הראשיים (לכאורה) בדגל התורה יעקב קנייבסקי ואיווט ליברמן נשארו בחוץ: גפני ולא אחר הודה שעם ליברמן נסגרו כמה דילים!. מי שעוקב אחרי החברים החדשים במועצת יגלה מיד שהם נמכרו (לכאורה) לקופת העיר ועכשיו הגיעו התגמולים. אתם בטח זוכרים שבעבר נחשף שעוד לפני התכנסותה של "המועצת" החלטותיה הודפסו!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 09:08 |
|
| |
בדגל התורה מאז ומעולם חברי מועצת גדולי התורה משמשים כקישוט וכביכול כלפי הציבור כתמיכה בגדול הדור ובהכרעותיו.
כך היה בזמן הגראי"ל.
בזמן הגרי"ש אפילו לא טרחו לכנס מועצת.
וכך היה בזמן הגראמ שך.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 09:30 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | בדגל התורה מאז ומעולם חברי מועצת גדולי התורה משמשים כקישוט וכביכול כלפי הציבור כתמיכה בגדול הדור ובהכרעותיו.
כך היה בזמן הגראי"ל.
בזמן הגרי"ש אפילו לא טרחו לכנס מועצת.
וכך היה בזמן הגראמ שך. |
|
בקיצור קישטת היטב את תרבות השקר בדגל התורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 10:12 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | יעקב קנייבסקי ואיווט ליברמן נשארו בחוץ: גפני ולא אחר הודה שעם ליברמן |
|
באגודה זו בערך הרמה של חברי המועצת עצמם, בדגל עוד מתביישים להכניס אנשים כאלה למועצת. אבל אל דאגה, ליטאילשעבר מנבא שגם בנושא הזה הליטאים יהיו "חסידים".
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2020 10:18 |
|
| |
כמובן שבתור חסיד שחונך על השנה לליטאים, תנסה להוציא מכאן את ההשמצה.
אבל ההבדל בין המועצות של אגודה לדגל כאן הוא ברור.
את הליטאי לא מענין מה חושבים חברי המועצת עם כל גדלותם בתורה, גם אם זה יהיה הגרנ קרליץ, רמיל לפקוביץ, אלא מה החליט הגדול של אותה תקופה, ולכן מה שהוא מעונין זה רק בהכרעה שלו.
אצל החסיד זה הולך בדיוק הפוך, הוא רוצה שדעת האדמור שלו תישמע ותתקבל, ולכן אמור להיות משקל לכל קול של חבר מועצגת. בפועל, גם באגודה תמיד מחליטים מה שרוצה האדמור מגור.
|
|
|
|
|