בית פורומים בחדרי חרדים

רחמנות על הילד. אב חרדי אוחז ביד את בנו הקטן ומשחית תמונת פני אישה על האוטובוס.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/12/2020 23:25 לינק ישיר 

לדאבונינו יש חוגים שמצנזרים לילדים את החמישה חומשי תורה על ידי חומשים מיוחדים .
אוי לעיניים שכך רואות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2020 23:25 לינק ישיר 

דוגמא קלאסית לחסיד שוטה. והלא בדיני נפשות עסקינן. המודעה פונה לנערות ונשים ששוקלות לעשות הפסקת היריון.
המודעה צנועה. והיא לא מדברת לאברך השוטה הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2020 23:31 לינק ישיר 
קלעפער

מושגים כתב:
לדאבונינו יש חוגים שמצנזרים לילדים את החמישה חומשי תורה על ידי חומשים מיוחדים .
אוי לעיניים שכך רואות

נשלח מהאנדרואיד שלי

היכן ראית? נראה פעם הראו מסקוויר דפים לילדות. אבל לא חומש מצונזר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2020 00:11 לינק ישיר 

הוא לא משחית  את פניה הוא רק מדלל את עובריה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2020 14:54 לינק ישיר 

מישהו כאן באמת רוצה שילדיו ירוצו אחרי אוטובוסים ויקרעו מודעות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2020 15:40 לינק ישיר 

אתחיל בזה שהפלה היא לא רצח.
אין שקר שובניסטי ומתועב יותר מהקמפיין הזה.
לכל אחת זכות בלעדית על גופה, בלי עצות מיותרות וממוחזרות, והטפות מסוכנות מגברים אלימי פרסומות ומקלדות.

ממש מצויין תלישת הפוסטר. רק שהפרדוקס זועק לשמים, הוא והדומים לו שמנסים להסתיר מהילדים שלהם כל שביב מידע ואין לבנים שלהם שום מושג, ומה שהם כן יודעים זה מגיע בדרכים עקומות ומכוערות או בגלל מעשים אסורים. במקום שתהיה מערכת למידה לחינוך מיני לפי הכללים של הציבוריות המגזרית, מזניחים את הילדות והילדים להסתדר לבד. רק להחביא ולכסות את המציאות האנושית הגלובלית.
התוצאה במקרה הזה שמחר הבן שלו יתחיל לחפור מה זה הפלה למה הפלה איך הפלה. שבו בצד ואל תתערבו לנו בחיים הפרטיים.
מזכיר לי את התגובות והביקורת על שירלי גל, כאילו היא פנתה אליכם, רוב הדיון הנגד היה מגברים שאין להם שמץ של מושג מה מי מו. תתעסקו בעצמכם (תרתי משמע) ותניחו לנו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2020 16:04 לינק ישיר 
קלעפער

ליידוסית כתב:
לכל אחת זכות בלעדית על גופה, בלי עצות מיותרות וממוחזרות, והטפות מסוכנות מגברים אלימי פרסומות ומקלדות.

ממש מצויין תלישת הפוסטר. רק שהפרדוקס זועק לשמים, הוא והדומים לו שמנסים להסתיר מהילדים שלהם כל שביב מידע ואין לבנים שלהם שום מושג, ומה שהם כן יודעים זה מגיע בדרכים עקומות ומכוערות או בגלל מעשים אסורים. במקום שתהיה מערכת למידה לחינוך מיני לפי הכללים של הציבוריות המגזרית, מזניחים את הילדות והילדים להסתדר לבד. רק להחביא ולכסות את המציאות האנושית הגלובלית.
התוצאה במקרה הזה שמחר הבן שלו יתחיל לחפור מה זה הפלה למה הפלה איך הפלה. שבו בצד ואל תתערבו לנו בחיים הפרטיים.
מזכיר לי את התגובות והביקורת על שירלי גל, כאילו היא פנתה אליכם, רוב הדיון הנגד היה מגברים שאין להם שמץ של מושג מה מי מו. תתעסקו בעצמכם (תרתי משמע) ותניחו לנו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בן נח חייב על העוברין, דאמר קרא: "שׁפך דם האדם באדם דמו ישפך" - איזה הוא אדם שהוא "באדם"? הוי אומר: זה עובר במעי אמו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2020 16:28 לינק ישיר 

בן נח נהרג על פחות משוה פרוטה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2020 17:21 לינק ישיר 

ליידוסית כתבה:

תתעסקו בעצמכם תרתי משמע.
תמצית הגועל הפמיניסטי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2020 17:23 לינק ישיר 

והפלה זה כן רצח.
לפעמים מתירים הפוסקים לעשות הפלה מדין רודף. וללא פסק הלכה ברור לגופו של ענין. הרי שהפלה זה רצח!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2020 17:24 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
רחמנות על הילד. אב חרדי אוחז ביד את בנו הקטן ומשחית תמונת פני אישה על האוטובוס.

אב חרדי אוחז בידו האחת את בנו הקטן ובידו השנייה משחית תמונת פנים של אישה.

אוי. רחמנות על הילד.
איך הוא ייצא נורמלי עם כזה אבא מטורף?

ישראל כהן בטוויטר:
מצוות חינוך: האבא יחד עם הילד קורעים את תמונת האשה מהכרזה התלויה על גבי האוטובוס ברחובות ב"ב. אגב, מדובר בפרסומת לארגון חרדי הפועל נגד הפלות.
https://twitter.com/Israelcohen911/status/1335543478277836806

מי אמר שזה פנים של אשה!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2020 17:26 לינק ישיר 

לידוסית!
קחי צעד נוסף קדימה!
בלי לפחד ולהתבייש!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2020 18:11 לינק ישיר 

מושגים כתב:

והפלה זה כן רצח.
לפעמים מתירים הפוסקים לעשות הפלה מדין רודף. וללא פסק הלכה ברור לגופו של ענין. הרי שהפלה זה רצח!!!

אני לא בטוח שזה רודף כפשוטו, העובר לא אקטיבי ומאי חזית דדם האמא סומק טפי? הרי רצח זה יהרג ואל יעבור..
כמו כן מי שנוגף אשה הרה וגרם למות עוברה משלם ממון לבעלה, דבר שלא קיים ברוצח.
(כמובן שאני לא בא לומר שהפלה זה דבר של מה בכך)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2020 18:51 לינק ישיר 

מושגים כתב:

והפלה זה כן רצח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לפי ההלכה הפשוטה
הפלה אינה רצח.
יש איסור בל תשתית וכדו', אבל לא רצח.
היום הרבה פוסקים קשובים לבעיות הנפשיות של נשים שנקלעו להריון לא רצוי. ובמקרים רבים מתירים לישות הפלה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2020 20:32 לינק ישיר 

ואבא שמשתמש עם אייפון ליד הילד שלו, ומשתעשע בסרטונים אשר מקומם לא ישורנה בבית שומר תומ"צ, והכל לעיני ילדו (לא תמיד מצליחים להסתיר, להחביא, להתאפק מלראות) - האם זה לא חמור שבעתיים
????

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רחמנות על הילד. אב חרדי אוחז ביד את בנו הקטן ומשחית תמונת פני אישה על האוטובוס.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.