| נשלח ב-8/12/2020 09:09 |
|
| |
asaf2000
| שדה9 כתב: |  | צא טמא פותח האשכול, צאו טמאים המקפיצים והמגיבים רעה קנאה ורישעות, צואה רותחת בפה מחכה לכם בעלמא דקשוט, ראש הישיבה ר' שלום בער סורוצקין שמוסר נפשו ונפש בני ביתו, ואין לו יום ולא לילה, ליל ויום לא ישבותון ורוב השבוע נמצא בישיבה בראשון לציון ויושב ולומד, ובשאר הזמן מוסר גופו ונשמתו ונשמת אישתו וילדיו, ונוסע לחוץ לארץ תוך טילטולי דגברא, ומקפיד לחזור לבית כהוראת מרן הרב שטיינמן לשבת בשביל שיוכל לראות לפחות בשבת את אישתו ואת הילדים שלא יהא להם חלילה עליו קפידא בלב, וגם ילדים יתומים הוא מגדל בביתו עם אישתו הצדיקת, והוא להם כאב ממש, כן הוא הוא מגדל ילדים שאינם שלו בביתו, קנאה מסריחה ומגעילה נפלה באותם חדלי אישים מקשקשי מקלדת, שהראש ישיבה שכל יום צריך לגייס מיליונים למפעלי התורה והכוללים של מוסדות של עשרות אלפי תלמידי ישיבה וכוללים , שדואג להן לחליפה חינם ולכובע חינם ולעזרת נישואין ולעוד, מה קרה לכם לכם חדלי אישים אתם מקנאים בו בזה שהוא נוסע במטוס ? נכון אולי הוא צריך לנסוע מכונית סובארו לחוץ לארץ? "וואלה איזה כיף לנסוע במטוס" הדיוטים בשבילו זה בכלל עינוי הנסיעה הזאת וביטול תורה, אוי ראיתם אותו בחתונה בדובאי של גביר אדיר שתומך במוסדותיו וסידר סידור קידושין, אוי ווי ההרמונים שלכם קפצו... איך הוא נהנה הרי הוא אכל שם עוגת גבינה ?????????????? ושומו שמיים גם שתה קצת לחיים.... מה אתם רוצים מחייו שיהא עצוב מסכן ומדוכא ורק אז לא תקנאו בו? שהוא נוסע להחיות עם רב ולהקיר ולהוקיר תומכי תורה ככתוב רבי ..רבי יהודה הנשיא הייה מכבד את העשירים. מגעילים, בזויים, ומושחתים,גהינום כלה והם אינם כלים |
|
כל מילה דובדבן
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 09:36 |
|
| |
| שדה9 כתב: |  | צא טמא פותח האשכול, צאו טמאים המקפיצים והמגיבים רעה קנאה ורישעות, צואה רותחת בפה מחכה לכם בעלמא דקשוט, ראש הישיבה ר' שלום בער סורוצקין שמוסר נפשו ונפש בני ביתו, ואין לו יום ולא לילה, ליל ויום לא ישבותון ורוב השבוע נמצא בישיבה בראשון לציון ויושב ולומד, ובשאר הזמן מוסר גופו ונשמתו ונשמת אישתו וילדיו, ונוסע לחוץ לארץ תוך טילטולי דגברא, ומקפיד לחזור לבית כהוראת מרן הרב שטיינמן לשבת בשביל שיוכל לראות לפחות בשבת את אישתו ואת הילדים שלא יהא להם חלילה עליו קפידא בלב, וגם ילדים יתומים הוא מגדל בביתו עם אישתו הצדיקת, והוא להם כאב ממש, כן הוא הוא מגדל ילדים שאינם שלו בביתו, קנאה מסריחה ומגעילה נפלה באותם חדלי אישים מקשקשי מקלדת, שהראש ישיבה שכל יום צריך לגייס מיליונים למפעלי התורה והכוללים של מוסדות של עשרות אלפי תלמידי ישיבה וכוללים , שדואג להן לחליפה חינם ולכובע חינם ולעזרת נישואין ולעוד, מה קרה לכם לכם חדלי אישים אתם מקנאים בו בזה שהוא נוסע במטוס ? נכון אולי הוא צריך לנסוע מכונית סובארו לחוץ לארץ? "וואלה איזה כיף לנסוע במטוס" הדיוטים בשבילו זה בכלל עינוי הנסיעה הזאת וביטול תורה, אוי ראיתם אותו בחתונה בדובאי של גביר אדיר שתומך במוסדותיו וסידר סידור קידושין, אוי ווי ההרמונים שלכם קפצו... איך הוא נהנה הרי הוא אכל שם עוגת גבינה ?????????????? ושומו שמיים גם שתה קצת לחיים.... מה אתם רוצים מחייו שיהא עצוב מסכן ומדוכא ורק אז לא תקנאו בו? שהוא נוסע להחיות עם רב ולהקיר ולהוקיר תומכי תורה ככתוב רבי ..רבי יהודה הנשיא הייה מכבד את העשירים. מגעילים, בזויים, ומושחתים,גהינום כלה והם אינם כלים |
|
אני מסתייגת מניסוח הדברים אבל אין ספק שאתה צודק! 
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 09:54 |
|
| |
בתור שנורר הוא מעולה.
בתור פרעסער הוא יותר מעולה.
אבל אף אחד מאיתנו לא היה רוצה שהוא יהיה הדמות שעליהם יגדלו צאצאיו.
ואף אחד לא היה רוצה שהוא יהיה המחנך של ילדיו.
נכון שהוא עושה הרבה להחזקת תורה, אך מכאן ועד להטיף מוסר, זה מגוחך במקרה הטוב, ודבילי במקרה עוד יותר טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 13:46 |
|
| |
אומרים שדוקא הציעו לו להתמנות בסבב המינויים האחרון למועצג"ת, אבל הוא התחמק בטענה ש"הכל זה הבל הבלים" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 13:57 |
|
| |
|
"טלטולי דגברא" "חתיכת עוגת גבינה"..... אחת מהשתיים, או שאתה לא מכיר אותו, או שאתה חושב שאנחנו לא מכירים. אפשר להעריך הרבה את האיש על יכולותיו ומסירותו, על דבר אחד אין חולק, מדובר בנהנתן מוצהר בעל בקיאות רבה למדי בשלל תענוגות העשירון העליון. אבל כמובן שהכל נעשה לשם שמיים ואין לי ספק שהמושגים והמוטיבים החדשים שהוא קלט בנסיעתו למפרץ הערבי עוד ישולבו יורגשו היטב בדינרים שהוא עתיד לנהל למען הישיבה והחזקת התורה, כמובן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 14:09 |
|
| |
אפיקטויזין כשמך כן תהילתך. הגאון המובהק סורוצקין הזה הוא לא כוס התה שלי אבל כן, מי שמתעסק כל היום עם גבירים ושועי עולם בשביל סכומי עתק, לא יכול לבוא כהלך מהוה בפתח. הוא צריך לזרום איתם, לארח להם לחברה, לטפוח להם על האגו בשפתם ובעולם המושגים שלהם. כולל ישיבה נהנתנית במסעדות יוקרה והמסתעף. האם הוא במדרגה של רבינו הקדוש שלמרות עושרו האגדי לא נהנה מהעוה"ז? כנראה שלא. אז מה? כואב לך שהוא גם נהנה בעצמו ממש כשהוא במשתה-גבירים? שיכאב לך. אז מה? הוא נהנה - גם האברכים נהנים בסוף החודש. כזאת מין "עבודה" יש לו - להנות. והנאה אחת שלו מועילה לרבים יותר מכמה וכמה כאבי בטן שלך... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 14:26 |
|
| |
האם גם הבית שלו מפואר למען הגבירים? כל מי שקצת מכיר אותו יודע שדיברתי בלשון המעטה, הייתי מוסיף ביודעי ומכירי קאמינא אבל לא זו ממש הנקודה, כי אני לא בא להעיד שכך הדבר, אני טוען שכולם יודעים שכך הדבר ושהוא עצמו אינו מנסה להסתיר זאת, ומי שטוען לא כך, או לא מכיר אותו או פשוט משקר.
זכותו של אדם להיות נהנתן וזכותו של אדם להטיף לצניעות והסתפקות במועט, אבל לעשות את שני הדברים בו זמנית דורש בהחלט תכונות ומיומנויות נדירות במיוחד.
המשך יום נעים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 08/12/2020 14:28:12
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 15:46 |
|
| |
כל האשכול הזה מלא טינוף של לשון הרע ברמה הכי גרועה, לשון הרע חמור מאכילת חזיר. אין שום נ"מ אם הרב סורוצקין יכול לדבר נגד נהנתנות או לא, הוא בוודאי בגדר עושה מעשה עמך ומעבר לכך וכל דיבור רע עליו הוא איסור מהחמורים ביותר, ופותח האשכול יוכל לחזור בתשובה ויקבע לעצמו שיעור בספר חפץ חיים, נכון שתגובתי אינה מעניינת ואינה גימיק או משהו כזה אבל היא הנכונה באתר הנקרא חרדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 15:59 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | אפיקטויזין כשמך כן תהילתך. הגאון המובהק סורוצקין הזה הוא לא כוס התה שלי אבל כן, מי שמתעסק כל היום עם גבירים ושועי עולם בשביל סכומי עתק, לא יכול לבוא כהלך מהוה בפתח. הוא צריך לזרום איתם, לארח להם לחברה, לטפוח להם על האגו בשפתם ובעולם המושגים שלהם. כולל ישיבה נהנתנית במסעדות יוקרה והמסתעף. האם הוא במדרגה של רבינו הקדוש שלמרות עושרו האגדי לא נהנה מהעוה"ז? כנראה שלא. אז מה? כואב לך שהוא גם נהנה בעצמו ממש כשהוא במשתה-גבירים? שיכאב לך. אז מה? הוא נהנה - גם האברכים נהנים בסוף החודש. כזאת מין "עבודה" יש לו - להנות. והנאה אחת שלו מועילה לרבים יותר מכמה וכמה כאבי בטן שלך... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כא' שמכיר את סורוצקין הוא לא יושב מסעדות בשביל הגבירים, הוא יושב במסעדות בשביל הבטן שלו, ובגלל שהוא נהנתן גדול.
תשאל את דוד שפירא !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 16:14 |
|
| |
תשאל את דוד המלך ותשמע שממתינה לך סעודה דשנה של גחלי רתמים. בהנאה מרובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 16:42 |
|
| |
מדובר באיש עם יכולות נדירות וצריך בהחלט להוקיר אותו על כל מפעליו. גם ביבי למשל הוא איש עם יכולות נדירות וצריך להקיר אותו על מפעליו. קורה ומצוי שאנשים עם יכולות כאלה חלק מהאופי שלהם גם בנוי אחרת ולא לפי הטעם שלנו. שיערב להם ושימשיכו להצליח לטובת כולם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 17:09 |
|
| |
| דברי כתב: |  | | תשאל את דוד המלך ותשמע שממתינה לך סעודה דשנה של גחלי רתמים. בהנאה מרובה. |
|
אני מבין שאתה קשור עם דוד המלך או עם סורוצקין?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 17:11 |
|
| |
asaf2000
| אפיקטוזין כתב: |  | האם גם הבית שלו מפואר למען הגבירים? כל מי שקצת מכיר אותו יודע שדיברתי בלשון המעטה, הייתי מוסיף ביודעי ומכירי קאמינא אבל לא זו ממש הנקודה, כי אני לא בא להעיד שכך הדבר, אני טוען שכולם יודעים שכך הדבר ושהוא עצמו אינו מנסה להסתיר זאת, ומי שטוען לא כך, או לא מכיר אותו או פשוט משקר.
זכותו של אדם להיות נהנתן וזכותו של אדם להטיף לצניעות והסתפקות במועט, אבל לעשות את שני הדברים בו זמנית דורש בהחלט תכונות ומיומנויות נדירות במיוחד.
המשך יום נעים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 08/12/2020 14:28:12 |
|
אני מבקש ממך להפסיק לדבר ולעשות צחוק מגדולי ישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 17:22 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
בתור שנורר הוא מעולה.
בתור פרעסער הוא יותר מעולה.
אבל אף אחד מאיתנו לא היה רוצה שהוא יהיה הדמות שעליהם יגדלו צאצאיו.
ואף אחד לא היה רוצה שהוא יהיה המחנך של ילדיו.
נכון שהוא עושה הרבה להחזקת תורה, אך מכאן ועד להטיף מוסר, זה מגוחך במקרה הטוב, ודבילי במקרה עוד יותר טוב.
|
|
הוא הטיף משהו?
למישהו?
מוסר?
זה נראה כמו חלק מדרשה בשבע ברכות, והעמים הוא לשמח את החתן בדברים...
מעבר לזה, האם מישהו ביקש ממך לשמוע ולצפות?
אתה צופה ומתרגז, תלין על עצמך!!
באיזה זכות אתם מקיאים את קנאתם ומרירותכם ברשות הרבים?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 20:55 |
|
| |
אני לא מכיר אף אחד שמוכן לקחת על גבו אלפי אברכים,
להתרוצץ בכל העולם, בתנאים לא תנאים,
בטמפרטורות גבוהות ונמוכות,
העיקר שיהיה עוד אברכים בכולל.
פעם פגשתי אותו מקרוב מאוד ! לפני כמה שנים,