להכחיש קורונה מילא, לא חסר משוגעים בעולם שחושבים שהם נפוליון. הרשעות הזועקת זו המנטרה שאין שום דבר מוסרי בלהציל אנשים ממוות - כאילו אנחנו נוצרים או נאצים (היטלר הצהיר שהוא שונא יהודים ורוצה לחסל אותם בגלל שהם המציאו את המצפון. אופס, לחסל יהודים? מה לא מוסרי בזה...), ואת זה לא רק בשם היהדות וההלכה אלא אף בשם החסידות כביכול. הוא כופר גם במושג 'חב לאחריני', כביכול דרך הבעש"ט הק' זה גסות רוח המתעלמת מהזולת, רק בגלל שלא נח. על זה אין לו מחילה בזה ובבא.
נשלח ב-8/12/2020 08:26
והנה שוב היטלר והשואה...
אתם כל כך חסרי אינטליגנציה שאתם צריכים להעלות את היטלר באוב??
קודם כל מאשימים אותי בהכחשת קורונה. הרבה יותר קל ופשוט, במקום להתמודד עם טיעונים, זועקים "מכחיש קורונה" ובזה מתחיל ומסתיים כל הטיעונים כבדי המשקל שלכם.
עכשיו אתם מכניסים את היטלר והשואה לעניין. גאונים ממש כמו יאיר גולן. אתם מזהים תהליכים....
תפנימו טוב טוב!
הסגרים לא עזרו כלום בחגים, וגם לא יעזרו כלום בחנוכה!
זוכרים שביעי של פסח? ל"ג בעומר? אומן? מאות חתונות המוניות במחתרת יום יום?
2 הסגרים שהיו הורידו את התחלואה. בסיבוב הראשון מ700 ל4 נדבקים ליום. בסיבוב השני מ10,000 ל700. ובזה הצילו את בתי החולים מקריסה.
בוא ספר לי מה לא נכון בנתונים האלה.
תתווכח אם זה שווה אם זה כדאי. אבל את העובדות לא ניתן להכחיש.
נשלח ב-8/12/2020 12:40
תמניא_אפי כתב:
והנה שוב היטלר והשואה...
קודם כל מאשימים אותי בהכחשת קורונה. הרבה יותר קל ופשוט, במקום להתמודד עם טיעונים, זועקים "מכחיש קורונה" ובזה מתחיל ומסתיים כל הטיעונים כבדי המשקל שלכם.
עכשיו אתם מכניסים את היטלר והשואה לעניין. גאונים ממש כמו יאיר גולן. אתם מזהים תהליכים....
תפנימו טוב טוב!
אני ממש לא בעד להכניס את היטלר ימ"ש לכל משוואה, אפילו לא קראתי את הדברים לעיל החל משנתקלתי במילה היטלר בפוסט, אבל מי שיש לו זכויות יוצרים לשר בין כל דבר לשואה על כך זה חבר הכנסת האהוב עליך מר ישראל איכלר נ"י
נשלח ב-8/12/2020 12:43
muki28 כתב:
תמניא_אפי כתב:
והנה שוב היטלר והשואה...
תפנימו טוב טוב!
וכלום! נאדה!
הכל בדמיון שלכם!
אני ממש לא בעד להכניס את היטלר ימ"ש לכל משוואה, אפילו לא קראתי את הדברים לעיל החל משנתקלתי במילה היטלר בפוסט, אבל מי שיש לו זכויות יוצרים לשר בין כל דבר לשואה על כך זה חבר הכנסת האהוב עליך מר ישראל איכלר נ"י
2 הסגרים שהיו הורידו את התחלואה. בסיבוב הראשון מ700 ל4 נדבקים ליום. בסיבוב השני מ10,000 ל700. ובזה הצילו את בתי החולים מקריסה.
בוא ספר לי מה לא נכון בנתונים האלה.
תתווכח אם זה שווה אם זה כדאי. אבל את העובדות לא ניתן להכחיש.
הנגיף בא והולך בגלים, גם במקומות שאין סגר. בתי החולים בבני ברק וירושלים (עם התקהלויות) לא קרסו. הסגר הציל עשרות קשישים מיישובים חילונים שהקפידו על ההגבלות, אפשר להתווכח אם זה שווה וגו'