|
|
| נשלח ב-8/12/2020 10:40 |
|
| |
איך סגר לילי בחנוכה משרת את ביבי ושותפיו לקראת הבחירות?
סגר שכמעט ולא יאכף שנעשה גם בניגוד לדעת מומחי הבריאות
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 10:59 |
|
| |
אכזבת. נכנסתי לאשכול כי הייתי בטוח שיש לך תשובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 11:00 |
|
| |
אולי זה אומר שביבי החליט לא ללכת לבחירות?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 11:54 |
|
| |
סגר יאפשר לחוצנים לנחות בצלחות המעופפות שלהם בבטחה ללא חשש שיתגלו. בהמשך הם יהפכו לרואים ואינם נראים וביום הבחירות ייכנסו לקלפיות וישימו את הפתקים הנכונים. כמו כן הם יחטפו כמה שיותר אנשי שמאל, תקשורת, מכוני סקרים ופרקליטות ויעבירו אותם אל כוכבי לכת אחרים עד לאחר הבחירות.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 12:35 |
|
| |
ביבי פרנואיד היפוכונדר וחרדתי, מטריף את כל עם ישראל בגלל ההזיות שלו. ביבי לך!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 17:38 |
|
| |
אם הוא כזה חרדתי, כבר היה עושה סגר כללי עם עוצר ואכיפה מלאה. למה רק סגר לילי?
דרך אגב, זה לא רק ביבי חתום על הסגר הלילי, גם שותפיו מכחול לבן חתומים על הסגר וגם שותפיו מהמפלגות החרדיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 17:46 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | אכזבת. נכנסתי לאשכול כי הייתי בטוח שיש לך תשובה. |
|
אם מהבוקר לאף אחד אין תשובה כנראה שהתשובה הפשוטה היא שביבי כבר לא מה שהיה לפחות בנושאי פנים ואפילו בתעמולת בחירות.
אם בנט יקבל את ה20 פלוס מנדטים שצופים לו הסקרים, מצידי שלא יהיה ראש ממשלה בהתחלה, אבל שיהיה סגור חתום ונעול שלביבי כרוה"מ אין יותר סמכויות בנושאי פנים: כלכלה, בריאות וכו', אלא רק בנושאי חוץ: יחסים עם ארה"ב, הנושא האיראני והעולם הערבי: אמירויות, סעודיה וכו'. משתעשע במחשבה שאולי האמריקאים ירצו את ביבי כמזכ"ל האו"ם.....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 20:36 |
|
| |
מצדרביעי
אני חושב שביבי אלוף בלהפחיד את כולם ואז להראות שהוא ורק הוא מציל אותנו כביכול מהכול ...
לכן, עכשיו כשהחיסון קרוב בעז"ה, ביבי צריך ליצור אווירה לפני כן שהכול קשה כלאחר יאוש, ואחר כך ה"קוסם "יצליח להוציא אותנו מאפילה לאורה ומחושך לאור גדול. וכמובן - "ונאמר לפניו שירה חדשה" ...
כמה שזה נשמע הזוי, נראה שיש ציבורים שזה כן עובד עליהם ....
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 08/12/2020 21:10:32
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 20:45 |
|
| |
תשובה דאחקאית
| חריף_ומקשה כתב: |  | אכזבת. נכנסתי לאשכול כי הייתי בטוח שיש לך תשובה. |
|
לה''ו הערב סער פרש, ובסיום ההצגה AKA נאום, הוא אמר שנדליק אור גדול בחנוכה. אז ביבי רוצה סגר, כדי שלא ידליקו נרות בשביל סער... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2020 13:22 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | | ביבי פרנואיד היפוכונדר וחרדתי, מטריף את כל עם ישראל בגלל ההזיות שלו. ביבי לך! |
|
היי בוגי מה קורה?
אחרי שהתברר שכנראה אין לך שום מפלגה בבחירות הבאות, החלטת לחזור לפורום? ואגב מה עם הצוללות? קשורות לקורונה?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2020 13:47 |
|
| |
בואו אני אסביר לכם איך הראש של ביבי עובד .ביבי חושב רק פוליטיקה ורק פוליטיקה ואיך להשאר הרבה זמן בראשות הממשלה .אז איך מישמים את זה ? פשוט עובדים עניינית ורק עניינית כי אם תעבוד אך ורק לפי חישובים פוליטיים אז הציבור לא טמבל , הוא יבחין בזיוף והוא יעיף אותך על טיל. כיוון שביבי יודע את זה לכן את המחשבות הפוליטיות הוא משאיר על קטן ופועל לגמרי עניינית .ככה הוא יכול הכי טוב לנאום ולשכנע .ביבי מדבר מהבטן והוא באמת מאמין במה שאומר כי לפעול עניינית זה הכיוון הפוליטי הכי נכון וזה מה שמקדם אותו .ככה הוא מצליח ולכן הוא פחות מודאג מסער כי הוא יודע שאם הוא יפעל בלי לערב פוליטיקה הציבור ירגיש את זה וימשיך להצביע לו. עכשיו תמיד יש טעויות ולא הכל מושלם. יוצא מן הכלל יש לו לפעמים טעויות במינויים וזה שלא מינה את סער לשר בהתאם למעמדו בליכוד (כנראה בלחצה של שרה ) לא היה מעשה חכם לדעתי . כך גם בקורונה .לדעתי ביבי פועל מצוין ובהתאם ללחצים ולמשקולות שיש כנגדו הוא מצליח לתמרן הכי טוב שאפשר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|