בית פורומים בחדרי חרדים

הורים לחרדלשי''ם. אתם יודעים איפה ילדיכם?! אני יודע!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/12/2020 10:33 לינק ישיר 

hot_tr

אתה אבא נפלא. אני מלא הערכה אליך על סבלנותך ומסירותך. אל תיפול ברוחך. אפילו לאבותינו אברהם ויצחק
היו ילדים שסטו מהדרך. אבקש לחזק את ידיך בהתמודדות הזו. אני מאמין שבשלב מסויים בתך תתפכח ותדע
להעריך את האבא האוהב והמסור שיש לה. ומכאן דרכה חזרה אליכם תהיה קצרה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2020 10:55 לינק ישיר 

הקריעה במקרים אלה תשרת את הארגונים  הידועים לשמצה שמצפים  לנתק הבנים מהבתים שמשמשים להם מקור מים חיים. במילים אחרות בזה שההורים קורעים קריעה הם מקרבים את מותם הרוחני והגשמי ר"ל (כפי שהוכח בשנים האחרונות) של ילדיהם והופכים להיות שותפים פעילים למסיונריים או לארגונים אחרים.
לפותח האשכול אומר: שעם אבא כמוך אין סיכוי שהבת לא תחזור אליכם מדובר באפיזודה שתחלוף חיש מהר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2020 11:02 לינק ישיר 

קשה תרבות רעה בביתו של אדם, וזהו דבר נורא, יעזרך ה' ית' שתעמוד ותשרוד זאת בקלות.
לפעמים יש כאן מצב נפשי שמתערבב כאן נושא האמונה ואצל הנוער זה מתערבב בראש כענין הקשור זה בזה, ורצוי במצב שכזה לנתק אמונה מנפש, ולטפל בשיטות כמו NLP וכדומה ולפעמים יותר מזה, אני כותב מנסיון והצלחה עם טיפולים,
ולפעמים נכנס השטן בדמות משיחי ומכניס ארס כעכנאי בלב צעיר וטהור, ומותר לנערים להבין כי אף אחד לא חפץ בטובתו כהוריו מולידיו, והמשיחיים הללו ימח שמם מייצגים את דת האהבה שטבחה בנו ללא רחם באכזריות הגדולה ביותר אלפי שנים ואין לנו שונאים בלב ונפש גדולים מהם, וגם את אותם יהודים משיחיים הרגו ורצחו הנאצים ימ''ש בכל מיני מיתות אכזריות בלי להבדיל בין יהודי למומר, אותו האיש מנצרת היה כלב רע ללא תקוה, ומותר ללמד את ילדינו מעט היסטוריה שיבינו שאין לנו דרך אחרת, והאמונה התמימה שלנו היא הדבר והמתנה היפה ביותר שקיבלנו בעולמינו, האמנתי כי אדבר.
ויהי רצון שתזכה לישועה קרובה בימי החנוכה המאירים לחינוך הדורות הבאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2020 11:44 לינק ישיר 

כמובן, לאור ריבוי המקרים, והסיבות הגורמות למצב הזה: "גדולי ישראל אינם יכולים לרחוץ בנקיון כפיהם"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2020 12:38 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
כמובן, לאור ריבוי המקרים, והסיבות הגורמות למצב הזה: "גדולי ישראל אינם יכולים לרחוץ בנקיון כפיהם"

אולי הגיע הזמן שתהיה אתה "גדולי ישראל" תקח את הענינים לידים ותראה לכולם איך אין יותר נשירות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2020 13:20 לינק ישיר 

שלא נדע;

חבל שלא משתמשים בשפת התורה האמיתית לנצח - 'בננו זה סורר ומורה'.
לא בן יקר ולא בת יקרה - כי אם סוררים ומורים זוללים וסובאים [למרות שאולי הם מסכנים, דחויים, נשמות שבורות וכל הבלה בלה].
כך בשפה פשוטה וישירה זו בוכים שני ההורים אצל בית דין.
ומשפטו ידוע.

"אני מאמין שזאת התורה לא תהא מוחלפת ולא תהא תורה אחרת"

שלא נדע שלא נשמע, "יש עניין שמתהפך הכול לטובה" רבי נחמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2020 13:51 לינק ישיר 

יוחנן. זה מה שיש לך להגיד?! דו האסט אזויפיל שכל אז מען קען עס צעטיילן פאר 10 בהמות.

תוקן על ידי גרשום ב- 10/12/2020 13:53:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2020 14:23 לינק ישיר 
פלדלפי

יוחנןש כתב:
שלא נדע;

לא בן יקר ולא בת יקרה - כי אם סוררים ומורים זוללים וסובאים [למרות שאולי הם מסכנים, דחויים, נשמות שבורות וכל הבלה בלה].
ומשפטו ידוע.

מסתבר שאתה לא רק מטומטם אלא גם רשע !!! 
אם זה מה שיש לך להגיד לאבא כואב אז עדיף שתסתום את הפה!!!  
בן סורר ומורא לפי ר' יהודה לא קרה מעולם... ואילו היה היום ב"ד הרבה אנשים עם כיפה וזקן היו נסקלים... 

מאחל לך שלעולם לא תעמוד בניסיון הזה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2020 14:29 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:
שלא נדע;

ומשפטו ידוע.

גם בתור בדיחה דבריך נשמעים הזויים. העילה לסורר ומורה לא חלים על מקרים אלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2020 14:31 לינק ישיר 

בדרך כלל אלו שמגלים הבנה וקירוב לחוזרים בשאלה הם אלו שמגלים תיעוב וריחוק לקנאים ולפרומערס הגדולים כמו אתרה קדישא , עצניקים וכד' מעניין לאן נעלמת מידת האהבה ודרכי הנועם,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2020 14:44 לינק ישיר 

bakar כתב:
בדרך כלל אלו שמגלים הבנה וקירוב לחוזרים בשאלה הם אלו שמגלים תיעוב וריחוק לקנאים ולפרומערס הגדולים כמו אתרה קדישא , עצניקים וכד' מעניין לאן נעלמת מידת האהבה ודרכי הנועם,

מניה וביה, הקנאים וכו' נושאים באחריות לא קטנה בהידרדרות הנוער ולכן ניתן להבין את התיעוב וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2020 19:37 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:
שלא נדע;

ומשפטו ידוע.

מחזק את דבריך בהסתייגות
יש מקרים בהם ההורים אשמים, כמו כשהילד גדל בבית ובידיו מחשב ואינטרנט, אין סיכוי זעיר לילד לגדול ירא שמים וגם אין הרבה סיכויים שישאר חרדי בכלל

לעומת זאת בהרבה מן המקרים הילד נולד ככה, נשאר ככה, וזה כתוב מראש, ובמקרים כאלה אני אומר להורים ואולי גם לך מר הוט-טרנד - היום נהוג להפיל הכל על ההורים ועל הילדות המסכנה וכו', אבל ברוב המקרים זה הילד למרות החינוך הטוב שהוא קיבל

השם יעזור ויהפוך את לבה לטובה והשיב לב בנים אל אבותם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2020 19:57 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
קלעפער

אךטובוחסד כתב:
A_Smithee כתב:

אני מכיר מקרה שבו הרב שטיינמן אמר לאבא של בחור חוזר בשאלה שיתן לו חדר בבית שבו יעשה כל מה שרוצה בתנאי שלא יחלל שבת מחוץ לחדר (לעיני שאר הילדים) העיקר שישאר בבית ובקשר עם ההורים

מכיר סיפור דומה עם הרב זילברשטיין.. וכשההורים טענו שהילד יקלקל את שאר הילדים, ענה להם: "אם אתם מפחדים שישפיע עליהם, עדיף שתשלחו את שאר הילדים לאומנה ותטפלו בו"..
לא יאומן כי יסופר

נשלח מהאנדרואיד שלי

הרב אליישיב!

מקרה אישי שאני מכיר מהשנים האחרונות, וזה היה הרב זילברשטיין (אולי נהג כהרב אלישיב)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2020 20:04 לינק ישיר 

התורה מפורש דנה בסיבות לבן סורר ומורה וזה לא בגלל טלפון כמו שיש ליוחנן  אלא בגלל משהו שקרה שנים טרם לידת הילד. 
התורה גם לא אמרה את זה בכל מקרה אלא רק בתנאים מסויימים בגלל שסופו ללסטם את הבריות! הורגים אותו ע"ש סופו שילסטם את הבריות, וראה איזה פלא, התורה הק' גם אומרת שמי שאינו מלמד בנו אומנות קלה הרי זה מלמדו ליסטות.
נכון שמנהיגי הדור מסדרים את זה אחרת לפי הענין, אבל שהחצופים הקנאים מרשים לעצמם לדבר כשהם לא רק מאפשרים את דברי חז"ל שהילד סופו שיהיה לסטים אלא באופן אקטיבי, לדברי חז"ל, מלמדים ומחנכים את בנם לליסטות. 
והדברים נראים בשטח, כל מחלוקת קטנה ויש נזקים שעושים לממון חבריהם ונזקים לגופם, והנה לנו ליסטים משועממים ממש כדברי חז"ל ברוח הקודש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2020 21:30 לינק ישיר 
hhaavv

bakar כתב:

אלה קנאים? אלה פרומערס? אלה הצבועים שבצבועים, אנשים שלא בוחלים לא בשקר ולא ברמיה ולא בשום דבר כדי לקדם את האג'נדה הפרטית (לא זו של הקב"ה) שלהם.
דווקא הקנאים האמתיים כמו ר' עמרם בלוי עסקו בקירוב. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הורים לחרדלשי''ם. אתם יודעים איפה ילדיכם?! אני יודע!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.