|
|
| נשלח ב-10/12/2020 15:13 |
|
| |
אם אתם גרים בהר נוף, אל תלדו ואל תחטפו התקף לב, כי כנראה תמותו!!
כי עיריית ירושלים ומשרד התחבורה החליטו לעבוד כמו חלמאים, בלי תכניות ותכנון הנדסי ובלי טיפת מחשבה! עובדים במקביל גם בבית הדפוס, גם בכנפי נשרים, השאירו לאגד וחברת המלט בבית הדפוס את הרשות להמשיך לתקוע את הרחוב כולו במקום לדרוש מהם לעבור למקום אחר בשל חוסר התאמה לאיזור (מה קשור מלט ומשאיות נכנסות ויוצאות באמצע רחוב ראשי?), והמחיר יהיה שלכם. לא תגיעו לבית חולים בזמן אם תצטרכו! לא תגיעו אפילו לתחנת הדלק הקרובה לתדלק, אז כדאי שתחזיקו גלון ברכב לשנתיים הבאות (או 5). פשוט טמטום מאין כמותו שמתרחש מול עיני כל העיר, וכולם שותקים. איפה תושבי הר נוף התותחים שנלחמו, פעמיים! על ניסיונות דביליים לשינוי שמות הרחובות והשכונה, והצליחו בענק? איפה אתם? צאו לרחובות ותעצרו את המחדל האדיוטי הזה. נ.ב. אתם לא ממש צריכים לחסום את הצמתים כדי להפגין.. הם כבר חסומים לכבודכם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2020 16:56 |
|
| |
לה''ו. איני יודע מי, ובגלל מי סגרו גם את היציאה האחורית ליער י-ם... אולי שהחובש הר נוף יקנה אופניים חשמליות עם אלונקה, כדי לדלג על הפקקים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2020 17:05 |
|
| |
כמדומני שיש מינהלת להר נוף. מי הם חברי המינהלת? הם הכתובת!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2020 18:00 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. איני יודע מי, ובגלל מי סגרו גם את היציאה האחורית ליער י-ם... אולי שהחובש הר נוף יקנה אופניים חשמליות עם אלונקה, כדי לדלג על הפקקים? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2020 22:36 |
|
| |
לה''ו. איני יודע מי, ובגלל מי סגרו גם את היציאה האחורית ליער י-ם... אולי שהחובש הר נוף יקנה אופניים חשמליות עם אלונקה, כדי לדלג על הפקקים? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הכביש היורד מהר נוף ליער נסגר לצורך עבודות על מנהרות כביש 16 ומחלף רבידה למרגלות הר נוף. אגב, הכביש אמור להפתח בחזרה ממש בקרוב בעז"ה  התמונה מהבוקר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2020 22:43 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
|
אה, גם היציאה לבית זית סגורה? היתה תקופה שהיה סגור ופתחו שוב.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2020 23:16 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  |
|
|
|
אתה מדבר על היציאה מהר נוף או מבית הדפוס?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2020 23:38 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | אם אתם גרים בהר נוף, אל תלדו ואל תחטפו התקף לב, כי כנראה תמותו!!
|
|
הזדמנות מצוינת להיות רק בריאים!! יש לכם שם דירות למכירה אני רוצה לבוא לגור שם..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2020 00:03 |
|
| |
|
|
|
אתה מדבר על היציאה מהר נוף או מבית הדפוס?
|
|
מבית הדפוס. מהר נוף ראיתי כבר שסגרו
|
|
מבית הדפוס פתוח. אם כי מדי פעם יש סגירות לצורך עבודות במתחם מחלף רבידה, ובימים האחרונים היו סגירות לצורך חיבור הכבישים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2020 00:36 |
|
| |
היציאה ליער מהר נוף סגורה כבר שנתיים, המצב בטטה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2020 08:12 |
|
| |
| בעיקרשומע כתב: |  | היציאה ליער מהר נוף סגורה כבר שנתיים, המצב בטטה. |
|
וכשהיא תפתח בחזרה בקרוב, יעברו בה ובהר נוף מאות רכבים של עובדי משרדים בכנפי נשרים כל יום בשעות סיום העבודה. בהמשך לאחר סיום כביש 16, יהיו המון שיקצרו דרך הר נוף גם בהגעתם לעבודה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2020 11:14 |
|
| |
| בעיקרשומע כתב: |  | היציאה ליער מהר נוף סגורה כבר שנתיים, המצב בטטה. |
|
וכשהיא תפתח בחזרה בקרוב, יעברו בה ובהר נוף מאות רכבים של עובדי משרדים בכנפי נשרים כל יום בשעות סיום העבודה. בהמשך לאחר סיום כביש 16, יהיו המון שיקצרו דרך הר נוף גם בהגעתם לעבודה.
|
|
זה מאוד נחמד מה יהיה… כרגע ברוב טמטום מצוי, סגרו את כל השכונה מכל עבריה בבת אחת.. שאת זה מישהו יסביר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2020 11:56 |
|
| |
בבר אילן שורפים טרקטור שופכים עליו נפט וגפרור כמובן רעול פנים
זה השפה היחידה שהעיריה מבינה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2020 12:52 |
|
| |
| מאור_עינים כתב: |  | בבר אילן שורפים טרקטור שופכים עליו נפט וגפרור כמובן רעול פנים
זה השפה היחידה שהעיריה מבינה |
|
גם אם ישרפו בבר אילן עשרה טרקטורים, הרכבת הקלה תהיה שם, על אפם ועל חמתם !
בדיוק כמו כביש רמות, הפגינו כמה שנים , לשווא,
וחבל שכמה מאות חרדים תמימים שלמו בגופם, את מחיר ההפגנות המיותרות ההם.
ההפגנות צריכות להיות מול וועדות התכנון,
כשהם יושבות להחליט החלטות שכאלה.
אחרי שיש מכרז ויש קבלן שמבצע, אין מה לעשות !
זה פשוט רק מייצר חילול השם, וגורם לפציעת עשרות חרדים לשווא.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2020 14:27 |
|
| |
גשרהמיתרים
מישהו באמת חושב שמטת ההפגנות לשנות משהו?
אם כן, היה משקיע טיפת מחשבה ומפגין מול התכנון בזמן שניתן לעצור או לשנות תוכניות כאלו. אלא מאי, הפטרונים מאמריקה משלמים על תמונות נוטפות דם מול האוייב הציוני, וזו ורק זו מטרת ההפגנות.
אאה, שכחתי, גם להפיג את השיעמום של נערי שוליים / אמריקאים נטולי דאגות ורודפי אקשן שמצטלמים טוב.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|