|
|
| נשלח ב-13/12/2020 17:19 |
|
| |
| ולשרה_בן כתב: |  | לס[ש]וטה החשוב, חוץ ממנה יש עוד נשים שכינת אותם בתואר "פרוצה". עליי לא הגנת כי אני לא פדופיל . אתה ידוע כמגן הפדופילים, מה קרה פתאום שאתה מתבייש בזה? טוב לעולם שס(ש)וטים כמוך שורצים באינטרנט ולא מסתובבים ברחובות והמבין יבין |
|
כמה מותיקי הפורום עוד זוכרים את הסיפור שלך, תאמין לי אתה עוד תיתפס שוב, כי פדופילים תמיד נתפסים שוב ושוב מעולם לא הגנתי על אף פדופיל בפורום כולל אותך, למרות שאתה חרדי.
ואתה שקרן, היחידה שזכתה כאן לכינוי פרוצה ולא רק ממני זאת ליידוסית בלבד אתה מוזמן להביא לינק לעוד מקרה כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2020 17:22 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  |
| מושגים כתב: |  | נחשו מי כתב את דברי התועבה והניבול דלהלן:
גועל נפש.
|
|
תרשה לי לנחש - אתה!
אתה כתבת את זה פה כי אתה מנוול לא נכנס לשאלה אם אתה ישראל פריי דבר אחד בטוח, אתה כמוהו. |
|
כל יום שאתה בפורום הזה אתה מתנבל עוד ועוד ויורד לשאול תחתית ומוסיף חטא על פשע. איני מבין מה לנפש בהמתך העדינה לחפש כאן בפורום המלא ב'כפירה' 'קרירות' ו'ניבול פה'.
|
|
ההסבר הוא פשוט היות והאתר הזה מתקרא בשם "בחדרי חרדים" אני אשאר פה, ואתה תלך לפורומים המתאימים לנושא האשכול וניבולי הפה שהבאת לכאן נכון, הבאת אותם בשם מנוול אחר, אבל יפה אמרו לך פה - ציטוט ניבול פה זה גם ניבול פה - לא מוריד מחומרת הדברים זה שציטטת את זה בשם מישהו אחר
ותראה איזה מנוול תומך בך פה, "ולשרה_בן" הידוע גם הוא בניבולי הפה שלו ובעיקר ב"מעשים טובים". ספר לי מי חביריך ואומר לך מי אתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2020 18:00 |
|
| |
ולשרה_בן
| איש_חשוב כתב: |  | לס[ש]וטה החשוב, חוץ ממנה יש עוד נשים שכינת אותם בתואר "פרוצה". עליי לא הגנת כי אני לא פדופיל . אתה ידוע כמגן הפדופילים, מה קרה פתאום שאתה מתבייש בזה? טוב לעולם שס(ש)וטים כמוך שורצים באינטרנט ולא מסתובבים ברחובות והמבין יבין
כמה מותיקי הפורום עוד זוכרים את הסיפור שלך, תאמין לי אתה עוד תיתפס שוב, כי פדופילים תמיד נתפסים שוב ושוב מעולם לא הגנתי על אף פדופיל בפורום כולל אותך, למרות שאתה חרדי.
ואתה שקרן, היחידה שזכתה כאן לכינוי פרוצה ולא רק ממני זאת ליידוסית בלבד אתה מוזמן להביא לינק לעוד מקרה כזה. |
|
שקרן עלוב, מי כתב את זה?
טמבל זה לא מה שקובע אלא האם צניעות זה דבר חשוב בעיניך אני מבין שאת פרוצה, וכך הדעות שאת משמיעה כאן מידי פעם, לכן לבוש נשים לא צנועות הוא אצלך דבר משני אצלינו החרדים זה יסוד ראשון, "שקר החן הבל היופי אשה יראת ד' היא תתהלל"
פרוצה, כבר אמרנו?
פרוצה חשובה
יש כאן סיפור המכיל ילדה שבאה לרחוב חרדי בלבוש פרוץ של פרוצה וכל אחד ימצא לנכון מה חשוב לו יותר רק פרוצה תחשוב שזה לגיטימי להסתובב ברחוב בלבוש לא צנוע, ואני לא מדבר דווקא על רחוב חרדי
www.bhol.co.il/FORUMS/topic.asp?topic_id=2964495&whichpage=#R_4הסוטה "איש חשוב" לא יודע שהרוצה לשקר ירחיק עדותו. אתה מתכוון לותיקי הפורום שחשפו אותך בתור אחד שהיה מוכר את גופו בפארקים? איש לא חשובאתה קראת לאישה בשל שלא ראוי,בעקבות כך אני מגלה לכולם שאתה עובר על לאו "לא יהיה קדש" בכך שאתה כמעט בכל לילה מסתובב בפרקים העירונים ומפקיד את עצמך למשכב זכר לכל המרבה במחיר
תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 13/12/2020 18:04:17
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2020 19:19 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2020 20:02 |
|
| |
איש 'חשוד'... ליידער... 'בחדרי חרדים' מלא ב'זוהמא' שאני וחבריי מכניסים. כיצד אתה נותן לנפשך (הבהמית והמטומטמת) להתלכלך ולהיטמא ממש? כולי תמיהה כיצד יום אחרי יום אתה נכנס למקום מהזן הגרוע ביותר... ומביא על עצמך טומאה שנאמר בזוהר הק' שאין לו תשובה. כלך אצל המודיע המבשר ויתד. שם בודאי לא תיכשל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2020 20:10 |
|
| |
בינתיים אני כאן ולא הולך לשום מקום... ומי שרוצה להציל עצמו מ'חטא' יברח כל עוד נפשו. אל תהיה צודק, תהיה חכם ... כמו שנאמר "מי שהולך לישון עם כלבים, שלא יתפלא שהוא קם בבוקר עם ... " נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2020 20:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2020 20:51 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
האשכול הפך מניבולא דינוקא לניבולא דניקא
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2020 20:53 |
|
| |
ולשרה_בן
| asaf2000 כתב: |  | |
|
אתה מוזמן לדלג.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2020 05:25 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | בינתיים אני כאן ולא הולך לשום מקום... ומי שרוצה להציל עצמו מ'חטא' יברח כל עוד נפשו. אל תהיה צודק, תהיה חכם ... כמו שנאמר "מי שהולך לישון עם כלבים, שלא יתפלא שהוא קם בבוקר עם ... "
|
|
רק תספר לנו האם יש לך הנאה מיוחדת מהבאת דברי ניבול פה לעיני חרדים שומרי תורה ומצוות? יש לך הנאה מלטמא יהודים אחרים? חז"ל אמרו "מה יתרון לבעל הלשון" כמו נחש המכיש גם ללא הנאה מטרפו איזו הנאה יש לך מהבאת ניבול פה מהגרועים ביותר לכאלו שמנסים להימנע מזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2020 08:54 |
|
| |
אני מסופק אם תבין או אם תרצה להבין, הרי כל המהות שלך הוא התקפה, שלילה, וביקורת. אתה רואה במה שציטטתי מה'חופשי', ניבול פה וגסויות, כי זה בראש שלך. אני רואה אמירה פוליטית שמאלנית רדיקלית תוך שימוש ציני ובוטה בגסויות. זה ההבדל בינינו. אם יש לך בעיה עם זה אל תבוא לכאן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2020 16:00 |
|
| |
תראה איך אתה בעצמך התייחסת לזה דברי תועבה וניבול גועל נפש, ואכן צדקת, ניבול יוצא דופן שאינו מדובר בדרך כלל במחוזות חרדיים אבל אתה חושב שהכשרת את כתיבתו וקריאתו פה רק כי הקדמת לומר שזה ניבול וגועל נפש אבל אני מעריך שידעת היטב שניבול הוא ניבול ולא משנה איזה הקדמה תשים לזה, אני לא מחדש לך פה משהו
ובהערת אגב, כבר אמרו לך כמה פעמים שאתה ישראל פריי בעצמו מבלי להתייחס לזה, רק אומר שזה מה זה מתאים לפריי הנבל להביא בדרך האחורית לכאן את דברי הניבול בדרך שהבאת אותם.
| מושגים כתב: |  | נחשו מי כתב את דברי התועבה והניבול דלהלן: גועל נפש.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2020 16:21 |
|
| |
עצם שהייתך כאן בפורום אומרת עליך הכל. האדמו"ר מסלאנים לא נמצא כאן בפורום, גם לא רבי יעקב מאיר שכטר, רבי מיילך בידרמן, או רבי אהרן טויסיג, רבי מוטל סלאנימער אילו היה בחיים גם לא היה מתקרב לכאן. ואתה כאן ומגלגל עיניים ואומר 'פרומער חניוק' אני??? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2020 16:31 |
|
| |
וכדי לא לפגוע באחיי הליטאים והספרדים, גם רבי דן סגל לא נמצא כאן, וכך גם הרב יעקב עדס לא כאן. ולגבי הזהות שלי כבר אמרתי חזור ואמור, אינני ישראל פריי, אינני מכיר אותו. ואני רחוק מהשקפת עולמו ומסגנון הכתיבה וההבעה שלו, כמטחווי קשת. אין לי דרך להוכיח זאת, כי לא אחשוף את זהותי רק כדי להוכיח שאינני ישראל פריי. הסיבה היחידה שפתחתי את האשכול, כי אי אפשר בלי להתייחס לברנש הזה ומעלליו שמוכר את נשמתו ואת כל הקדוש היקר והחשוב לנו החרדים בעבור פרסום, ובשביל מציאת חן בעיני מעסיקיו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2020 22:35 |
|
| |
עצומה: דורשים מהניק מושגים להתחייב כי יגלח את שפמו (בלבד, בלי הזקן והפיאות), אם יתברר שהוא אכן ישראל פריי
|
|
|
|
|