|
|
| נשלח ב-14/12/2020 16:28 |
|
| |
מה שמדהים שדרעי בורח מאויב שלא קיים. אף אחד לא יקח את אלי ישי היום לשום מפלגה, וישי לבדו וודאי לא יגרד אפילו רבע מנדט.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2020 16:41 |
|
| |
מבין 2 החלופות הללו: אחוז חסימה של 30 אחוז או 3 אחוז כמו היום. אני מעדיף את האופציה הראשונה (בתנאי שיש פתק נוסף בבחירות עבור הפריימריז בדומה למה שקיים בגרמניה ועוד מדינות) אבל מבין 2 החלופות הללו: אחוז חסימה של 30 או ביטול אחוז החסימה. אני בוחר בלב שלם באפשרות האחרונה. וכמובן שהכי טוב אם היה גם דמוקרטיה ישירה כמו בשוויץ. שהם יכול לעקוף ולכופף את הפרלמנט בעת הצורך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2020 16:44 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | מה שמדהים שדרעי בורח מאויב שלא קיים. אף אחד לא יקח את אלי ישי היום לשום מפלגה, וישי לבדו וודאי לא יגרד אפילו רבע מנדט. |
|
אולי דרעי בסתר ליבו רוצה שביבי יפול. הרי ביום שביבי נופל, דרעי יכול לחזור ל17 מנדטים להחזיר עטרה ליושנה.. ולא לשכוח שדרעי לא ידוע כימני במיוחד.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2020 18:56 |
|
| |
זה תלוי בהרבה הרבה גורמים .פעם לטובתך פעם לרעתך. בבחירות מסויימות תרוויח מהסיטואציה ובבחירות אחרי זה תפסיד מהם. הכל זה פוליטי . וגם אם נניח שיהיו יותר מנדטים בודדים בימין .מה שיקרה שכל חברון כנסת בודד ימשוך לפה וההוא ימשוך לשם והסחטנות תעלה עד לב השמים. ככה שזה לא בהכרח פתרון קסם להוריד אחוז חסימה .זה בעיקר מתאים לשיר...איך שגלגל מסתובב לו ...פעם למעלה ופעם למטה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2020 19:06 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | זה תלוי בהרבה הרבה גורמים .פעם לטובתך פעם לרעתך. בבחירות מסויימות תרוויח מהסיטואציה ובבחירות אחרי זה תפסיד מהם. הכל זה פוליטי . וגם אם נניח שיהיו יותר מנדטים בודדים בימין .מה שיקרה שכל חברון כנסת בודד ימשוך לפה וההוא ימשוך לשם והסחטנות תעלה עד לב השמים. ככה שזה לא בהכרח פתרון קסם להוריד אחוז חסימה .זה בעיקר מתאים לשיר...איך שגלגל מסתובב לו ...פעם למעלה ופעם למטה... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
א. העובדות ההיסטוריות הן שפעמיים- ב1992 וב2019- אחוז החסימה המיט אסון לאומי על מדינת ישראל- אסון אוסלו ורצח רבין אז. אסון המשבר הפוליטי הנוכחי-כעת. מעולם!!! אחוז החסימה לא פגע בשמאל כמלוא נימה.
ב. עדיפה סחטנות של אלף בן-גבירים ופייגלינים (ואתם יודעים מה- אפילו ברזובסקים...), על פני המשך דיקטטורת בג"צ, שמסוכנת יותר מהקורונה, מהמסכות ומהחיסונים גם יחד. ונכון, נתניהו הזניח את התחום הזה עד שנפתחו התיקים נגדו. אז מה??? כעת הוא במצב שהוא חייב לטפל בזה מהשורש-ולא-יושלך לצינוק עד סוף חייו. אז כעת אנחנו חייבים לעשות הכל כדי שהוא יצליח בכך! ובכל מחיר.
אבל כמובן שכל זה הוא כאין וכאפס לעומת הסכנה הגדולה הנשקפת לעתיד היהדות הספרדית, אם חלילה תהיה איזו קונסטלציה שאלי ישי יהיה עוזר פרלנטרי של איזה ח"כ בסיעה של 2 מנדטים....
תוקן על ידי פצקו ב- 14/12/2020 19:12:21
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2020 21:04 |
|
| |
מצדרביעי
| ברכת_החמה כתב: |  | זה תלוי בהרבה הרבה גורמים .פעם לטובתך פעם לרעתך. בבחירות מסויימות תרוויח מהסיטואציה ובבחירות אחרי זה תפסיד מהם. הכל זה פוליטי . וגם אם נניח שיהיו יותר מנדטים בודדים בימין .מה שיקרה שכל חברון כנסת בודד ימשוך לפה וההוא ימשוך לשם והסחטנות תעלה עד לב השמים. ככה שזה לא בהכרח פתרון קסם להוריד אחוז חסימה .זה בעיקר מתאים לשיר...איך שגלגל מסתובב לו ...פעם למעלה ופעם למטה... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
שוב, המציאות הוכיחה שתופעה כדוגמת המאפיונר ליברמן היא מגיעה בעיקר כשיש אחוז חסימה גבוה ורק כמה מפלגות בלי תחרות אמתית, בשונה ממצב בו יש ריבוי מפלגות קטנות הסחטנות דווקא פוחתת כי כל אחד יודע שיש עוד מתחרים...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2020 21:39 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
מיכאל שמש: הכנסת תצביע ברביעי על הורדת אחוז החסימה - דרעי: מתנגד להורדת אחוז החסימה. כצפוי, חבל שדרעי חושב רק על עצמו ולא על טובת המחנה כולו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ברור שדרעי חושב רק עצמו !! הוא מתיחס לציבור בוחרי שס כמו לעדר של טפשים שאפשר לנווט אותם כרצונו !! מועצת החכמים עבורו היא מועצת הבובות שהוא מנהל אותם כמו בובות מריונטה על חוט !! והמפלגה עבורו היא עסק פרטי!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2020 22:07 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | זה תלוי בהרבה הרבה גורמים .פעם לטובתך פעם לרעתך. בבחירות מסויימות תרוויח מהסיטואציה ובבחירות אחרי זה תפסיד מהם. הכל זה פוליטי . וגם אם נניח שיהיו יותר מנדטים בודדים בימין .מה שיקרה שכל חברון כנסת בודד ימשוך לפה וההוא ימשוך לשם והסחטנות תעלה עד לב השמים. ככה שזה לא בהכרח פתרון קסם להוריד אחוז חסימה .זה בעיקר מתאים לשיר...איך שגלגל מסתובב לו ...פעם למעלה ופעם למטה... נשלח מהאנדרואיד שלי
שוב, המציאות הוכיחה שתופעה כדוגמת המאפיונר ליברמן היא מגיעה בעיקר כשיש אחוז חסימה גבוה ורק כמה מפלגות בלי תחרות אמתית, בשונה ממצב בו יש ריבוי מפלגות קטנות הסחטנות דווקא פוחתת כי כל אחד יודע שיש עוד מתחרים... |
|
מסכים איתך וגם עם הודעותיך הקודמות בנושא. זה קפיטליזם במיטבו, אבל זה גם מתאים לגישה של התחשבות במיעוטים. מותר לאנשים עם דעות ספציפיות (כמו אנשי פייגלין) שיהיה גם להם מקום. לא חייבים מטריות גדולות כל כך. (אפשר לדבר על הרעיון של 2 מפלגות גדולות ולהעלות את אחוז החסימה לגבול הלא אפשרי, אבל בינתיים רק המכון הישראלי לדמוקרטיה מקשקש עם זה, אבל לא ממש מדובר על זה)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2020 10:21 |
|
| |
הורדת אחוז החסימה - דבר שמוריד את המשילות" - כך אמר ח"כ מיכאלי מש"ס למורן אזולאי ב-#כנסתהבוקר לקראת ההצבעה היום במליאה על הורדת אחוז החסימה בבחירות.
אולי אם נפעיל מפה קצת יותר לחץ זה ישפיע גם על דרעי ועוזריו שכידוע שורצים כאן?:)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2020 14:12 |
|
| |
Tal Shalev @talshalev1 נראה שאחוז החסימה יישאר על כנו גם בבחירות הבאות. בליכוד החליטו להתנגד להצעת החוק של אייכלר להורדת אחוז החסימה, שככל הנראה אפילו לא תגיע היום להצבעה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2020 20:31 |
|
| |
הנה קבלנו "תנא דמסייע" מפרופסור אשר כהן:
אחוז החסימה לא מוסיף ליציבות השלטונית'פרופ' אשר כהן: הוכח שגם עם אחוז חסימה גבוה הממשלה לא יציבה. אין סיבה שלא להוריד את אחוז החסימה לאחוז אחד
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2020 20:39 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | א. העובדות ההיסטוריות הן שפעמיים- ב1992 וב2019- אחוז החסימה המיט אסון לאומי על מדינת ישראל- אסון אוסלו ורצח רבין אז. אסון המשבר הפוליטי הנוכחי-כעת. מעולם!!! אחוז החסימה לא פגע בשמאל כמלוא נימה.
ב. עדיפה סחטנות של אלף בן-גבירים ופייגלינים (ואתם יודעים מה- אפילו ברזובסקים...), על פני המשך דיקטטורת בג"צ, שמסוכנת יותר מהקורונה, מהמסכות ומהחיסונים גם יחד. ונכון, נתניהו הזניח את התחום הזה עד שנפתחו התיקים נגדו. אז מה??? כעת הוא במצב שהוא חייב לטפל בזה מהשורש-ולא-יושלך לצינוק עד סוף חייו. אז כעת אנחנו חייבים לעשות הכל כדי שהוא יצליח בכך! ובכל מחיר.
אבל כמובן שכל זה הוא כאין וכאפס לעומת הסכנה הגדולה הנשקפת לעתיד היהדות הספרדית, אם חלילה תהיה איזו קונסטלציה שאלי ישי יהיה עוזר פרלנטרי של איזה ח"כ בסיעה של 2 מנדטים....
תוקן על ידי פצקו ב- 14/12/2020 19:12:21 |
|
אמת (כולל הסוגריים, האותיות הקטנות והשלוש נקודות).
תוקן על ידי חצינזק ב- 16/12/2020 20:41:14
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 15:46 |
|
| |
הקפצה ואולי הכנסת הזאת (ה-24) תואיל בטובה להוריד את אחוז החסימה סוף סוף? לכאורה רק דרעי וליברמן המושחתים יתנגדו, למה שכל השאר לא יתמכו?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 17:26 |
|
| |
הצדק מחייב הורדת אחוז החסימה, כדי לתת יצוג לכל חלקי העם. ככה זה, מתחילים בקטן, ובהמשך צומחים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 18:00 |
|
| |
כך צומחים גם משוגעים ובעיות
|
|
|
|