|
|
| נשלח ב-17/12/2020 04:46 |
|
| |
קלעפער
| איש_חשוב כתב: |  | ו
מבלי לדבר על עשרות אלפי מצביעים חרדים שהצביעו למפלגות דתיות וחילוניות או שדלא עברו אחוז חסימה ואיבדו לחרדים לפחות 2 מנדטים
|
| כשצריך את הגנב מורידים אותו מחבל התלייה...לגבי החישובים, כשנוח, החרדים שמצביעים למפלגות חילונית הם חרדים...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2020 11:28 |
|
| |
אנא, כדי לשמור על כבודכם, השאירו את עבודת ניתוח הנתונים למכון וייצמן ולמי שמיומן בכך. מותר לשאול ולהטיל ספק, כולם עלולים לשגות. אבל מה הטעם להנפיץ סתם שטויות עבור תאוות הניצוח?
לא אוכל להתייחס לכל השטויות שנכתבו כאן, אך בכ"א כמה נקודות קטנות:
1) לפי הלמ"ס אחוז החרדים באוכלוסיה הוא כ12. אבל ברור שה9% של החרדים בטבלה מדבר על אזורים סטטיסטיים חרדיים מובהקים. כי אין דרך לדעת אם מסעודה משדרות היא חרדית או לא. ולכן היא נכללת באוכלוסייה הכללית. אבל זה עניין זניח שכמעט לא משפיע על התוצאה הסופית. שכן כל המדדים הם באופן יחסי לאוכלוסייה באותם אזורים.
2) לפי הטבלה הנ"ל. בשבוע האחרון היו כ28 מאושפזים (כ8 מתוכם במצב קשה וקריטי) מהאזורים החרדיים המובהקים. בשבוע קודם היו רק כ15 מאושפזים (כ4 מתוכם במצב קשה) עליה של כ81%. כל בר דעת מבין שזה נתונים מדאיגים מאוד!
3) מחוץ לנושא. בשנים האחרונות, אחוז הקולות למפלגות החרדיות בכנסת, די מייצג את שיעורם באוכלוסייה. אמנם יש בקושי מנדט של "חרדים" שהצביעו למפלגות שאינן חרדיות. אך מאידך יש לפחות מנדט של מסורתיים שהצביעו לש"ס. כך שזה מתקזז אחד עם השני. אמנם אחוז ההצבעה באזורים חרדיים הינו מעל ה85% בעוד באזורים אחרים הוא פחות מ75%. אך מאידך שיעור בני 18 ומעלה בחברה הלא חרדית גדול מאשר החברה הכללית. ולכן גם זה מתקזז אחד עם השני.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2020 13:00 |
|
| |
אהרן רבינוביץ @AronRabino1 העלייה החדה במאומתים החרדים בירושלים מתחילה להשתקף במספר המאושפזים שזינק ביממה בכ-70% (מ-13 ל-22). 518 מאומתים אתמול בעיר, 42% חרדי, 28% כללי ומעורב ו-23% ערבי. 44% מהמאומתים החרדים (96) הם תלמידים, לא כולל ישיבות גדולות. 50% מהתלמידים המאומתים בעיר (415) מהחינוך החרדי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2020 13:06 |
|
| |
ותנו לי לנחש שאין אפילו מאושפז חדש אחד מהקהילות שלא נזהרו! בכל מקרה, בסביבה שלי, מאז החגים שהיה מיני התפרצות, לא שמעתי אפילו על חולה אחד! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2020 13:14 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | ותנו לי לנחש שאין אפילו מאושפז חדש אחד מהקהילות שלא נזהרו! בכל מקרה, בסביבה שלי, מאז החגים שהיה מיני התפרצות, לא שמעתי אפילו על חולה אחד! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אל יתהלל.. כבר שמענו אמירות מתרברבות כאלו בגל השני שהתבדו לחלוטין.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2020 14:07 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
ותנו לי לנחש שאין אפילו מאושפז חדש אחד מהקהילות שלא נזהרו!
בכל מקרה, בסביבה שלי, מאז החגים שהיה מיני התפרצות, לא שמעתי אפילו על חולה אחד!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2020 15:01 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | תמניא_אפי כתב: |  |
|
|
|
|
רק בשביל הספורט בדקתי את בדו"ח של משרד הבריאות לאזורים סטטיסטיים מה המצב בחודש הנוכחי בקריית בעלזא-צאנז בירושלים. (קוד אזור 911 ו912.) והנה התוצאות העגומות לחודש הנוכחי: (מתחילת דצמבר ועד העדכון האחרון ב13 לחודש) נפטרים 1. (12 מתחילת המגיפה. כאחוז וחצי מהתושבים בני 65 ומעלה) מאושפזים 2. (61 מתחילת המגיפה. כ8% מהתושבים בני 65 ומעלה) מאומתים 31. (1046 מתחילת המגיפה. כ12% מהתושבים)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2020 15:19 |
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2020 15:30 |
|
| |
אלו מספרים קטנים, כמה זקנים, נו נישט געפערליך...בשביל זה נעטה מסכה בטיש?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2020 16:07 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
|
|
מאחז עיניים, גם כשהיו מאות מאושפזים חרדים הוא קרא להמשיך כרגיל.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2020 16:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2020 18:29 |
|
| |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2020 20:30 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | ו
מבלי לדבר על עשרות אלפי מצביעים חרדים שהצביעו למפלגות דתיות וחילוניות או שדלא עברו אחוז חסימה ואיבדו לחרדים לפחות 2 מנדטים
כשצריך את הגנב מורידים אותו מחבל התלייה...לגבי החישובים, כשנוח, החרדים שמצביעים למפלגות חילונית הם חרדים... |
|
מי שחישב אותו כחרדי היה זה שחיבר את הטבלה... אני קורא להם פייק חרדים
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2020 20:31 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
|
|
כי מסביבי מלא מאומתים חדשים. אבל מה זה משנה בשבילך.
|
|
מושגים כפי שאתה מכיר אותי, יש לי אולי חסרונות אחרים, אבל שקר הוא ממש לא אחד מהם. בתוך עמי אנוכי יושב, ומאז סביבות יום כיפור שהיה גל מסוים, לא ידוע בקהילה שאני מסתובב על מקרי הידבקות. ייתכן בהחלט שיש אולי מקרה אחד או שניים שלא ידועים לי, אבל בגדול המצב כמו שכתבתי. נקודה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2020 02:22 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | מושגים כתב: |  |
|
|
כי מסביבי מלא מאומתים חדשים. אבל מה זה משנה בשבילך.
|
|
מושגים
כפי שאתה מכיר אותי, יש לי אולי חסרונות אחרים, אבל שקר הוא ממש לא אחד מהם.
בתוך עמי אנוכי יושב, ומאז סביבות יום כיפור שהיה גל מסוים, לא ידוע בקהילה שאני מסתובב על מקרי הידבקות. ייתכן בהחלט שיש אולי מקרה אחד או שניים שלא ידועים לי, אבל בגדול המצב כמו שכתבתי. נקודה.
|
|
גם אני חי בתוך קהילה בת אלפי איש, ולא מכיר מקרה אחד בודד! בחודשיים האחרונים משהו לא מסתדר לי כאן עם ה"עלייה בתחלואה" אצל החרדים
|
|
|
|
|