|
|
| נשלח ב-18/12/2020 09:04 |
|
| |
מצדרביעי
| איש_חשוב כתב: |  | | מושגים כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  |
ותנו לי לנחש שאין אפילו מאושפז חדש אחד מהקהילות שלא נזהרו!
בכל מקרה, בסביבה שלי, מאז החגים שהיה מיני התפרצות, לא שמעתי אפילו על חולה אחד!
|
|
כי מסביבי מלא מאומתים חדשים. אבל מה זה משנה בשבילך.
|
|
מושגים
כפי שאתה מכיר אותי, יש לי אולי חסרונות אחרים, אבל שקר הוא ממש לא אחד מהם.
בתוך עמי אנוכי יושב, ומאז סביבות יום כיפור שהיה גל מסוים, לא ידוע בקהילה שאני מסתובב על מקרי הידבקות. ייתכן בהחלט שיש אולי מקרה אחד או שניים שלא ידועים לי, אבל בגדול המצב כמו שכתבתי. נקודה.
גם אני חי בתוך קהילה בת אלפי איש, ולא מכיר מקרה אחד בודד! בחודשיים האחרונים משהו לא מסתדר לי כאן עם ה"עלייה בתחלואה" אצל החרדים |
|
יכול להיות שכל עוד המחלה לא מגיעה לאדמו"ר ולסביבתו אלא רק ל"כמה זקנים" (עפ"ל), אז זה לא מעניין אף אחד...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2020 09:17 |
|
| |
תהפכו את זה לאן שאתם רוצים, העובדה שבקהילות גדולות שאינם נזהרים כלל מקורונה אין חולים ונפטרים ל"ע במאות אחוזים יותר מהממוצע הכללי אומרת דרשני. ומי שלא היה שם (והייתי), לא מבין מה זה "אין קורונה" כפשוטו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2020 09:56 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| איש_חשוב כתב: |  | | מושגים כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  |
ותנו לי לנחש שאין אפילו מאושפז חדש אחד מהקהילות שלא נזהרו!
בכל מקרה, בסביבה שלי, מאז החגים שהיה מיני התפרצות, לא שמעתי אפילו על חולה אחד!
|
|
כי מסביבי מלא מאומתים חדשים. אבל מה זה משנה בשבילך.
|
|
מושגים
כפי שאתה מכיר אותי, יש לי אולי חסרונות אחרים, אבל שקר הוא ממש לא אחד מהם.
בתוך עמי אנוכי יושב, ומאז סביבות יום כיפור שהיה גל מסוים, לא ידוע בקהילה שאני מסתובב על מקרי הידבקות. ייתכן בהחלט שיש אולי מקרה אחד או שניים שלא ידועים לי, אבל בגדול המצב כמו שכתבתי. נקודה.
גם אני חי בתוך קהילה בת אלפי איש, ולא מכיר מקרה אחד בודד! בחודשיים האחרונים משהו לא מסתדר לי כאן עם ה"עלייה בתחלואה" אצל החרדים |
|
יכול להיות שכל עוד המחלה לא מגיעה לאדמו"ר ולסביבתו אלא רק ל"כמה זקנים" (עפ"ל), אז זה לא מעניין אף אחד... |
|
מצד רביעי תתעדכן בבקשה! כמעט כל האדמו"רים עברו את הקורונה, אלו שלא נזהרו וגם אלו שנזהרו. מללעוס טענה שחוקה עשרות פעמים לא יוצאים צודקים יותר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2020 11:12 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  | תהפכו את זה לאן שאתם רוצים, העובדה שבקהילות גדולות שאינם נזהרים כלל מקורונה אין חולים ונפטרים ל"ע במאות אחוזים יותר מהממוצע הכללי אומרת דרשני. ומי שלא היה שם (והייתי), לא מבין מה זה "אין קורונה" כפשוטו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הערבים זה לא "קהילות גדולות" אצלך? או שהוירוס יודע לזהות אנ"ש?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2020 12:17 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| גינגישראלי כתב: |  | תהפכו את זה לאן שאתם רוצים, העובדה שבקהילות גדולות שאינם נזהרים כלל מקורונה אין חולים ונפטרים ל"ע במאות אחוזים יותר מהממוצע הכללי אומרת דרשני. ומי שלא היה שם (והייתי), לא מבין מה זה "אין קורונה" כפשוטו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הערבים זה לא "קהילות גדולות" אצלך? או שהוירוס יודע לזהות אנ"ש?
|
|
הערבים הם המוני המוני קהילות.. בתקופת הקורונה הייתי הרבה פעמים ביישובים וכפרים ערביים וממש אי אפשר להכליל את כולם באותה קטגוריה, מה גם שהם לא עורכים טישים עם אלפי אנשים שעומדים צמודים אחד לשני כמה שעות. אם כבר, האם יש לך נתונים על מספר המתים מקורונה בפזורה הבדואית? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2020 13:56 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | ותנו לי לנחש שאין אפילו מאושפז חדש אחד מהקהילות שלא נזהרו! בכל מקרה, בסביבה שלי, מאז החגים שהיה מיני התפרצות, לא שמעתי אפילו על חולה אחד! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ואני לתומי הייתי סבור עד עתה שלא היה אפילו חולה אחד בבעלזא בחגים. חשבתי שמאז שבועות נגמרה שם הקורונה, וכעת אני שומע על מיני התפרצות :(
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2020 14:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2020 15:23 |
|
| |
|
ראשית, בוודאי שיש תמותה גבוהה יותר באותן קהילות במאות אחוזים. למשל בקריית בעלז בי-ם בערך מתוך כל כ60 נפש מבני 65 ומעלה נפטר אדם אחד. לעומת זאת, אם תיקח שכונות ליטאיות מובהקת (נווה יעקוב, בית וגן) אולי תגיע לנפטר אחד על כל כ450. וצריך לזכור שיש שם גם את העצניקים.
אבל לא ברור למה בדיוק אתה מצפה? שהרחובות יהיו עמוסים בגופות על הרצפה? שעל כל 20 נפשות (מבני 65+) יהיה נפטר אחד? תחשוב בהיגיון. זה לא סביר בעליל. יש את אלו שלא נדבקים בכלל ("טפלונים" "חסינות טבעית"). וגם בתוך הקהילות שהכי לא נזהרו, יש זקנים שכן נזהרים (אני כותב מידיעה), ויש את אלו שנזהרו לפחות בהתחלה וכעת הם נהנים מחסינות העדר שכנראה קיימת בצורה מזערית. וחשוב לשים לב שגם בקהילות הכי קיצוניות, מרבית האנשים יזהרו, ואם יש להם חום או שיעול, הם לא ישתעלו לתוך הפרצוף של אנשים אחרים. וחלקם יימנע ממגע קרוב. וזה משמעותי מאוד!
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 18/12/2020 15:27:18
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2020 15:12 |
|
| |
Eran Segal@segal_eran המגזר החרדי בהתפרצות של ממש. מקדם ההדבקה 1.77, קצב גבוה יותר מכל מה שהיה שם בגל השני, הכפלה כל 5 ימים, ועלייה בכל קבוצות הגיל. החרדים חזרו להוביל גם בתחלואה לנפש. עלייה חדה גם באשפוזים מהמגזר החרדי. אחוז הבדיקות החיוביות זינק שם בשבועיים האחרונים מ-3% ל-9%
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 20/12/2020 15:15:23
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2020 15:49 |
|
| |
"אנטישמים! שקרנים! פייק ניוז! וכו'.."
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2021 19:32 |
|
| |
זינוק דרמטי בתחלואה: 2,800 חרדים אובחנו השבת כחיוביים לקורונה
למרות הסגר שהוטל ובצל
מבצע החיסונים שנרשם ברחבי העולם כהצלחה כבירה, נרשמת עלייה דרמטית בממדי
התחלואה בישראל. במהלך השבת אובחנו 2800 חרדים כחיוביים לנגיף. מדובר בעליה
של מאות אחוזים בחלק מהערים החרדיות בהשוואה לשבת שעברה | ירושלים בראש
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2021 19:42 |
|
| |
ושוב, בפעם המי יודע כמה בסביבה שאני נמצא שלא נזהרו מאז תחילת המגיפה, אין כמעט אף אחד שנדבק לאחרונה. אמרתי כל הזמן שבסוף זה יגיע בסוף לכל אחד, ועכשיו זה מגיע לאלו שנזהרו מכל משמר במשך כל התקופה. כל זמן שנושמים אין שום דרך למנוע הפצת וירוס נשימתי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2021 19:55 |
|
| |
והירידה הדרסטית באוקטובר קרתה בגלל שהוירוס היה בחופשת החגים בטח...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2021 20:07 |
|
| |
אז תסגור את כל המדינה הרמטית לשנה ואז באמת לא תהיה קורונה. כל זמן שחיים ואין דרך לסגירה הרמטית אז זה רק משחק עם הזמן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2021 20:21 |
|
| |
טכנית לא צריך שנה, אחרי חודש שאף אחד לא נדבק אין לוירוס איך להתפשט, הבעיה היא במדיניות השמים הפתוחים שגם הביאה את המוטציה הבריטית.
שנית, גם משחק עם הזמן מספיק טוב עד החיסון, כל יום שלא נדבקים זה כמה עשרות מתים פחות.
|
|
|
|
|