בית פורומים בחדרי חרדים

למשועממים בלבד!! קורונה גרסה 2.0 בשלבי הנפקה!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/1/2021 21:07 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
למי שעוד היה ספק שמשהו רקוב קורה בממלכת אנגליה, הכוננות הועלתה לרמה הגבוהה ביותר מחשש לקריסת שירותי הרפואה ובתי החולים..

לשם השוואה עם שאר מדינות באירופה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 21:12 לינק ישיר 

אז אולי תסביר לנו בדיוק מה רקוב שם?

הייתי בתקופה האחרונה בארבע מדינות באירופה ובאף אחד מהם התנהגות הציבור לא שונה מבאנגליה.

לך יש איזשהו הסבר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 21:19 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

למר תמניא:
התחמקת ממני באשכול אחר, אז מנסה שוב - איך אתה מסביר את הצלחת מדינת ניו זילנד עם לא יותר מ-30 מתים לאורך כל התקופה?

כשאתה תסביר לי מה קרה בצ'כיה שהיתה מהמדינות הנקיות באירופה במשך כל התקופה עד אוקטובר, ומאז תחילת אוקטובר התמותה עלתה ועלתה עד שנכון להיום התמותה ביחס לאוכלוסייה הוא גדול אפילו מאנגליה!

כשאקבל ממך הסבר על צ'כיה אשתדל ליכנס ולחקור את מה שקורה בניו זילנד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 21:21 לינק ישיר 

התכוונתי כמובן שההנחה שהמוטציה הבריטית יותר מדבקת מקבלת חיזוק סטטיסטי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 21:24 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

התכוונתי כמובן שההנחה שהמוטציה הבריטית יותר מדבקת מקבלת חיזוק סטטיסטי.

בהחלט ייתכן

אבל במקרה הזה האנגלים הם לא אשמים.

הם לא ניסו להסתיר ומיד התריעו על זה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 21:36 לינק ישיר 

ושוב לך מצדרביעי

בליל השנה החדשה התקיימה בניו זילנד פסטיבל מוזיקה לרגל השנה החדשה בהשתתפות 30,000 איש, ובלי מסיכות!
וכולם דוחפים כאילו אין קורונה

חפש ביוטיוב ותיווכח בעצמך

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 04/01/2021 21:38:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 22:56 לינק ישיר 
קלעפער

תוקן על ידי קלעפער ב- 04/01/2021 22:57:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 22:56 לינק ישיר 
קלעפער

קלעפער כתב:
ושוב לך מצדרביעי

בליל השנה החדשה התקיימה בניו זילנד פסטיבל מוזיקה לרגל השנה החדשה בהשתתפות 30,000 איש, ובלי מסיכות!
וכולם דוחפים כאילו אין קורונה

חפש ביוטיוב ותיווכח בעצמך

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 04/01/2021 21:38:32

תוקן על ידי קלעפער ב- 04/01/2021 22:56:32

תוקן על ידי קלעפער ב- 04/01/2021 22:56:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 22:58 לינק ישיר 

מדינה שכן הצליחה לקיים אתמול חגיגות פחות או יותר שגרתיות הייתה ניו זילנד, וזאת הודות לעובדה שהצליחה להשתלט על המגפה. הרשויות שם ערכו מופעי זיקוקים ללא הגבלות מיוחדות על התושבים שהתאספו לצפות בהם, לצד פסטיבלים ומיני חגיגות אחרות. "בזכות המאמצים המדהימים של כל הניו זילנדים לחיסול הקורונה, אנחנו יכולים לחיות את חיינו באופן רגיל יחסית", אמר ראש העיר אוקלנד פיל גוף. "זו סיבה ראויה לחגיגה, והמופע המדהים השנה יהיה הזדמנות נהדרת לתושבי אוקלנד לעשות זאת".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 23:23 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

מדינה שכן הצליחה לקיים אתמול חגיגות פחות או יותר שגרתיות הייתה ניו זילנד, וזאת הודות לעובדה שהצליחה להשתלט על המגפה. הרשויות שם ערכו מופעי זיקוקים ללא הגבלות מיוחדות על התושבים שהתאספו לצפות בהם, לצד פסטיבלים ומיני חגיגות אחרות. "בזכות המאמצים המדהימים של כל הניו זילנדים לחיסול הקורונה, אנחנו יכולים לחיות את חיינו באופן רגיל יחסית", אמר ראש העיר אוקלנד פיל גוף. "זו סיבה ראויה לחגיגה, והמופע המדהים השנה יהיה הזדמנות נהדרת לתושבי אוקלנד לעשות זאת".

אל יתהלל חוגר כמפתח

כך דיברו גם פה בגל הראשון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 23:43 לינק ישיר 

הם עדיין לא אחרי הקורונה, יש אצלם נדבקים בודדים ביום, אבל מי שמפר את הבידוד נכלא במחנות הסגר, ושם אין פטורים ממלוניות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 23:56 לינק ישיר 

בבריטניה נכנסו לסגר שלישי

שיהיה להם קצת יותר הצלחה מבשני סגרים הקודמים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 08:37 לינק ישיר 
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:
קלעפער כתב:

אל יתהלל חוגר כמפתח

כך דיברו גם פה בגל הראשון

נשלח מהאנדרואיד שלי

חושבני שאחרי כמעט שנה כבר לא מדובר ב"חוגר" (בשונה ממה שהיה פה בגל ראשון)...

במילים אחרות, אני מסכים אתך שהרבה פעמים "חצי סגר" לא באמת עוזר לטווח ארוך (למעט הסגר הנוכחי שמטרתו להרוויח זמן בעז"ה עד החיסונים).
אבל הנתונים מוכיחים שסגר אמתי במדינת אי כמו ניו זילנד (ועוד מדינה במזרח התיכון שדומה לה במאפייניה...) כן עוזר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 11:59 לינק ישיר 

סגר חלקי עוזר לפחות בלשטח את העקומה, כמו שאומרים.
לפי קצב ההכפלה (פי 4 יותר חולים קשה מלפני חודש) ללא הסגרים שהיו עד עכשיו מערכת הבריאות באמת היתה קורסת.
אם עכשיו זה 800 עוד חודש זה 3200 ועוד חודשיים למעלה מ12 אלף חולים קשה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2021 13:51 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למשועממים בלבד!! קורונה גרסה 2.0 בשלבי הנפקה!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.