|
|
| נשלח ב-22/12/2020 15:22 |
|
| |
הבנתי שהגערער התחסן, זה בגלל ההצבעה לבערקאוויטש? או בגלל שבגור אוהבים לקחת תרופות?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2020 15:26 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | הבנתי שהגערער התחסן, זה בגלל ההצבעה לבערקאוויטש? או בגלל שבגור אוהבים לקחת תרופות? |
|
אני לובביטשער, תשאל את חיים התמים
שוב ושוב משעשע לראות את אלו שמתפקדים כסוליות נעליהם של יענקי ואריה קנייבסקי (כולל אלו שסבורים שר' חיים ברא את העולם ואת הקב"ה) לא מסוגלים להתמודד וכל שנותר להם הוא דמגוגיה מטופשת באמצעות ניסיונות פתטטים להשליך בוץ לעבר אחרים.
ובכל זאת, מה דעתך בנדון? צריך להתחסן או שמספיק ההגנות והשמירות שכבר ישנם?
תוקן על ידי נוירולוג ב- 22/12/2020 15:27:40
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2020 15:40 |
|
| |
מי שברא את הקב"ה הם חנה ולוי יצחק שניאורסון (ועוד שותף לא ממש רלוונטי). לגבי החיסון אני חושב שגם מי שיש לו קמע או מים קדושים ביד צריך ללכת לרופא אם חשש שהוא יחלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2020 15:49 |
|
| |
יופי , התקדמנו
אם כי לא אהבתי את הזלזול שלך בהבטחות מפורשות של ר' חיים.
אז ר' חיים והוראותיו והבטחותיו אינם רלוונטיים כלל וכלל בעניין הקורונה והחיסונים, הבנתי אותך נכון?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2020 17:21 |
|
| |
מה הוא הבטיח בדיוק? לצערי אני פחות עוקב אחריו, ולאחורה אני יכול לסמוך על העדכונים השוטפים ממך
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2020 20:33 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | מה הוא הבטיח בדיוק? לצערי אני פחות עוקב אחריו, ולאחורה אני יכול לסמוך על העדכונים השוטפים ממך |
|
נפלת לאשכול הזה מהירח?
הכל כתוב בפתיח של האשכול
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2020 23:45 |
|
| |
טוב, אז קראתי את פתיחת האשכול. כתוב שם שר' חיים מבטיח שזו סגולה, סגולות - כידוע לך - לפעמים עובדות ולפעמים לא. עיין ערך אותו ילד חמוד שראה אלישע בן אבויה שתיפס על העץ לשלח את האם במצוות אביו. אני משוכנע שגם כשאתה פועל לכבוד הוריך אתה נזהר מתרחישים שעלולים לקפח את חייך, או שאתה מצפה מר' חיים יותר ממה שאתה מצפה מהקב"ה שליט"א?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2020 00:38 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | טוב, אז קראתי את פתיחת האשכול. כתוב שם שר' חיים מבטיח שזו סגולה, סגולות - כידוע לך - לפעמים עובדות ולפעמים לא. עיין ערך אותו ילד חמוד שראה אלישע בן אבויה שתיפס על העץ לשלח את האם במצוות אביו. אני משוכנע שגם כשאתה פועל לכבוד הוריך אתה נזהר מתרחישים שעלולים לקפח את חייך, או שאתה מצפה מר' חיים יותר ממה שאתה מצפה מהקב"ה שליט"א? |
|
בשורה משמחת שקראת (אמנם באיחור) את הדברים עליהם אתה מגיב
אינך מחדש דבר, אנו כבר רגילים לזה שאתם משתמשים בר' חיים כמו פלסטלינה, לפי הנוחות (והתוצאות), הבטחה, סגולה, ברכה, גזירה, פסק הלכה, דעת תורה ועוד כהנה וכהנה.
בשביל זה גם לא צריך אותך, מי לנו גדול כיועצו ומקורבו של מרן שר התורה, מר ירח טוקר שהסביר בטוב טעם מדוע אלו שהצטרפו לביטוח המקיף של "סכוום שיש בו ממש" חלו בכל זאת, ש"לפעמים הברכות מתקיימות אך אנו לא מבינים"...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2020 14:52 |
|
| |
תודה גם לך על ההבנה המאוחרת שברכות וסגולות הן לא מתמטיקה, ובאמת מוזר שאתה פותח 7 אשכולות ביום מבלי להבין דבר הכל כך בסיסי הזה שהיית יכול ללמוד כבר מירח טוקר. (אתה כמובן יכול לא להסכים עם הטיעון הזה ולהמשיך לחשוב שהמצפן היחיד למדידת צדקות היא עשיית מופתים, אבל אם כן כדאי שכבר תשאל את שאלותיך על הקב"ה בעצמו ותעזוב את היהדות, כמו שעשה אלישע בן אבויה. ואל דאגה, אם אתה באמת לובביצר אף ליטאי לא יישב עליך שבעה).
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2020 19:42 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | תודה גם לך על ההבנה המאוחרת שברכות וסגולות הן לא מתמטיקה, ובאמת מוזר שאתה פותח 7 אשכולות ביום מבלי להבין דבר הכל כך בסיסי הזה שהיית יכול ללמוד כבר מירח טוקר. (אתה כמובן יכול לא להסכים עם הטיעון הזה ולהמשיך לחשוב שהמצפן היחיד למדידת צדקות היא עשיית מופתים, אבל אם כן כדאי שכבר תשאל את שאלותיך על הקב"ה בעצמו ותעזוב את היהדות, כמו שעשה אלישע בן אבויה. ואל דאגה, אם אתה באמת לובביצר אף ליטאי לא יישב עליך שבעה). |
|
כמה ברברת בניסיון לא מוצלח לסנגר על ההזיות שיוצאות חדשות לבקרים מחצר רשב"ם.
אני לא זקוק להטפות או להסברים מיותרים, אתם אלו שזקוקים לניעור רציני והפנמה שר' חיים לא ברא את העולם, והוא לא מעל הקב"ה, ושהשימוש הציני והבזוי שאתם עושים באיש הצדיק הזה עם הסגולות, הברכות, הקללות, המופתים, הגזירות וההוראות, הכל לפי העניין והצורך, והתוצאות, זה דבר פסול מכל וכל,
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2020 21:54 |
|
| |
אף אחד לא מנסה להטיף לך, בשונה מחסידויות מסוימות "אנחנו" (לא יודע מי שמך לקטלג קבוצה שלימה בכלל, ואותמ בפרט) לא מסיונרים ולא מעודדים אף אחד להידמות לנו ולהאמין במשיח שלנו וכדו'. הצעתי לך את השקפת עולמי, מעולם לא שמעת ממני (ולא נראה לי ששמעת מאדם אחר שאתה מכליל בקטלוג שלך אתי) שכל הברכות של ר'חיים מתגשמות מיד ושהוא משיח צדקינו וכדו' מכל הקשקשת שלך. מה שכן אני אומר - וכל צורבא מרבנן יודע - זה שר'חיים אדם חכם וצדיק וגדול בתורה ומצוות וכל משפט שנאמר על צדיקים (כולל הידבקות בצדיקים, שימוש חכמים, ברכות, תפילות ועוד) נכונים גם עליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2020 19:44 |
|
| |
בענין הקורונה - כל עוד לא הייתה הבטחה מפורשת להגנה אין שום שאלות, סגולה זו סגולה, לא ביטוח, מסכים לחלוטין עם "הדיבוק".
לענין קופת העיר שהוזכרה כאן - מי שמאמין במעלת הצדקה, ויש לו אימון בסיסי ביושרם של מנהלי הקופה - צריך סגולות בכלל בשביל לתרום? לפעמים זה נשמע כאילו יש אנשים שמרגישים שנגיד ואין באמת ברכה של ר' חיים אז "גנבו" אותם... סגולות וברכות אלו דברים נחמדים של בונוס! לעזור לנזקקים דרך מערך מאורגן ומתואם שעושה בשבילך את העבודה של מבדק אמינות ושקלול צרכים, יש יותר מזה? הרבה פעמים ישנם אנשים שרוצים לתרום ולעזור, אבל הם חוששים שכספם לא ילך לריק, למקומות הלא נכונים, לאנשים הלא ישרים, שינהגו בכספם היקר שלא בחכמה הראויה. המפעלים הללו הם הפתרון! את כל הצדקה צריך למסד ולהסדיר כך!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2020 21:04 |
|
| |
| ברוקלינאי כתב: |  | בענין הקורונה - כל עוד לא הייתה הבטחה מפורשת להגנה אין שום שאלות, סגולה זו סגולה, לא ביטוח, מסכים לחלוטין עם "הדיבוק".
לענין קופת העיר שהוזכרה כאן - מי שמאמין במעלת הצדקה, ויש לו אימון בסיסי ביושרם של מנהלי הקופה - צריך סגולות בכלל בשביל לתרום? לפעמים זה נשמע כאילו יש אנשים שמרגישים שנגיד ואין באמת ברכה של ר' חיים אז "גנבו" אותם... סגולות וברכות אלו דברים נחמדים של בונוס! לעזור לנזקקים דרך מערך מאורגן ומתואם שעושה בשבילך את העבודה של מבדק אמינות ושקלול צרכים, יש יותר מזה? הרבה פעמים ישנם אנשים שרוצים לתרום ולעזור, אבל הם חוששים שכספם לא ילך לריק, למקומות הלא נכונים, לאנשים הלא ישרים, שינהגו בכספם היקר שלא בחכמה הראויה. המפעלים הללו הם הפתרון! את כל הצדקה צריך למסד ולהסדיר כך! |
|
עזוב, אחרי שעקצתם וברחתם עם הכסף אל תספר סיפורים: היה כאן הבטחות של ממש, כאן לא מדובר על סגולה כאן מדובר על נוכלים שמנצלים טיפשים, כוונתי אינה לגבי אלה שהצביעו בגלל ההבטחה של ר' חיים ,אלא, על אלה שעקצו אותם בהבטחת שווא וגזלו מהם את כבשת הרש 3000 שקל טבין ותקילין על מה? בהלצה אוסיף, שמנתוני זהות החולים בקורונה מסתבר, ש"הברכות" של הגדולים משאר המפלגות הועילו למצביעים.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/12/2020 21:14:52
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2020 21:15 |
|
| |
כתוב דברים באורים, שזכות הצדקה תעמוד לו בנושא הקורונה. אין כאן כל הבטחה. אגב אם אני מבין נכון, כוונתך שיש אנשים שתרמו רק על מנת שיינצלו מקורונה וכשהם חלו הם רצו את הכסף חזרה ואז קופת העיר ברחה. אז אותם אנשים לא מבני ישראל המה, וכמו שאומר רש"י בפסחים ור"ה שיהודי גם אם הסגולה לא עובדת הוא שמח לתת לצדקה, אבל גוי מחרף את ד', כי אין לו אמונה וכל הצדקה שלו נובעת מאינטרסים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2020 21:21 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | כתוב דברים באורים, שזכות הצדקה תעמוד לו בנושא הקורונה. אין כאן כל הבטחה. אגב אם אני מבין נכון, כוונתך שיש אנשים שתרמו רק על מנת שיינצלו מקורונה וכשהם חלו הם רצו את הכסף חזרה ואז קופת העיר ברחה. אז אותם אנשים לא מבני ישראל המה, וכמו שאומר רש"י בפסחים ור"ה שיהודי גם אם הסגולה לא עובדת הוא שמח לתת לצדקה, אבל גוי מחרף את ד', כי אין לו אמונה וכל הצדקה שלו נובעת מאינטרסים. |
|
ההסברים שלך מזכירים את הדבר אחר שפושט טלפיו...
|
|
|
|
|