בית פורומים בחדרי חרדים

האם מצביעי ג' ומבוטחי קופת העיר צריכים להתחסן?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/12/2020 21:22 לינק ישיר 

והתשובות שלך לא מזכירות לי שום דבר שמאפשר תגובה... תתייחס עניינית ותקבל תשובה עניינית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2020 21:40 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
כתוב דברים באורים, שזכות הצדקה תעמוד לו בנושא הקורונה. אין כאן כל הבטחה. אגב אם אני מבין נכון, כוונתך שיש אנשים שתרמו רק על מנת שיינצלו מקורונה וכשהם חלו הם רצו את הכסף חזרה ואז קופת העיר ברחה. אז אותם אנשים לא מבני ישראל המה, וכמו שאומר רש"י בפסחים ור"ה שיהודי גם אם הסגולה לא עובדת הוא שמח לתת לצדקה, אבל גוי מחרף את ד', כי אין לו אמונה וכל הצדקה שלו נובעת מאינטרסים.

אתה לא מבין נכון: כוונתי לעצם ההבטחה שלא יחלו בקורונה תמורת 3000 שקל! מי שמאמין בסגולה ולא מוכר מוצר מבקש צדקה ולא סכום כסף  קצוב. אבל אני מבינה שעסקינן  אנו בסגולה מדעית: קראתי בזמן האחרון :שגדולי מוכרי האשליות בדורנו יצטרכו לקבל המלצה רפואית האם לחסן את עצמם. 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/12/2020 21:52:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2020 22:50 לינק ישיר 

התשובות של דוברי רשב"ם ושטופי המוח מבית אותה חצר הם פשוט בדיחה ועלבון לאינטליגנציה 

מדובר במקרה ה"טוב" בנפגעי כתות, ובמקרה הפחות טוב בשקרנים וכאלו שנהנים מכל החגיגה סביב הגר"ח קנייבסקי ונוח להם המצב בו הם עושים ממנו פלסטלינה ומנצלים אותו לכל גחמותיהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2020 23:01 לינק ישיר 

לךת, לא מובן מי קבע שאם מבקשים סכום מסוים זה הופך מסגולה להבטחה. גם על ברכה אפשר לבקש סכום ספציפי ואם תרצה אתן לך רשימה של אדמורים שנוהגים כך. נוי, כשתביא טיעונים תקבל תשובות. ככלל נראה שאתם כבר יריתם את החץ ונורא מעצבן אתכם שלא נותנים לכם לצבוע את המטרה. ליבי איתכם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2020 23:26 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2020 23:40 לינק ישיר 

הם אומרים שהסגולה עובדת, הלוואי שהם צודקים (אני מקווה שאתם לא מאחלים מוות לתורמי קופת העיר, ואפילו לא "אתכסיא"). שכמה שיותר יהודים יזכו לקיים מצוות צדקה מתוך אהבת ה' ובבחינת "בשמרם עקב רב".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2020 00:02 לינק ישיר 

הדיבוק

אני באמת רוצה לקוות שאתה לא מאמין לשטויות שאתה כותב, כי אחרת המצב מאוד מביך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2020 00:18 לינק ישיר 

אני יודע שאני כותב שטויות, אבל עד שלא תסביר לי למה גם אתה חושב שאני כותב שטויות, אאלץ להביך אותך ולהאמין לשטויות האלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2020 19:35 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
זו היתה ברכה עבור המתים שקמים להצביע שלא יחלו בקורונה.
עבור החיים יש להתחסן.
זהו. קופת העיר ויהדות התורה יצטרכו למצוא סיבה אחרת שיצביעו /יתרמו להם...

נשלח מהאנדרואיד שלי

אל תדאג להם

יש ברכות, קללות, הבטחות וסגולות בשפע.

אחרי "שמן המשחה" לא אתפלא אם קופת העיר ישווקו "רעשנים" שמרן שר התורה הרעיש בהם שערי שמיים.

רעיון נפלא 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2020 22:42 לינק ישיר 

נקווה שאם ישתמשו ברעיון (ודומיו) לא ישכחו לתת תגמולים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2020 07:41 לינק ישיר 

הפסדתי המון כסף בגלל משחקי כבוד של הלובביטשערס. הם אמרו שאם אין סגר בי״ט כסלו הם לא מוכנים שיהיה סגר בחנוכה וקריסמס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2020 09:36 לינק ישיר 

עזבו אתכם תרומה לקופת העיר ומים קדושים של עכבר הכפר. קבלו סגולה אמיתית להיוושע מהקורונה: www.israelhayom.co.il/article/833685

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2020 10:09 לינק ישיר 

רמות_צאלמר כתב:
הפסדתי המון כסף בגלל משחקי כבוד של הלובביטשערס. הם אמרו שאם אין סגר בי״ט כסלו הם לא מוכנים שיהיה סגר בחנוכה וקריסמס.
אז כנקמה על הסגר ביט כסלו הם יחגגו קריסמס? דווקא נשמע טוב, אני אלך לחגוג עם שליח הרבי מה"מ לאום אל פאחם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2020 22:45 לינק ישיר 
ברוקלינאי

לךתדע1 כתב:

עזוב, אחרי שעקצתם וברחתם עם הכסף אל תספר סיפורים: היה כאן הבטחות של ממש, כאן לא מדובר על סגולה כאן מדובר על נוכלים שמנצלים טיפשים, כוונתי אינה לגבי אלה שהצביעו בגלל ההבטחה של ר' חיים ,אלא, על אלה שעקצו אותם בהבטחת שווא וגזלו מהם את כבשת הרש 3000 שקל טבין ותקילין על מה? בהלצה אוסיף, שמנתוני זהות  החולים בקורונה מסתבר, ש"הברכות" של הגדולים משאר המפלגות  הועילו למצביעים.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/12/2020 21:14:52

אין לי שום קשר לקופת העיר.

תוקן על ידי ברוקלינאי ב- 31/12/2020 22:49:40

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם מצביעי ג' ומבוטחי קופת העיר צריכים להתחסן?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.