פחד אלוקים!
איזה לוויות עצובות היו אתמול, בפאג"י, ובבית שמש, כואב הלב על עוד מוות מיותר....
די!! שימו מסכה שמרו על מרחק והגיינה, עוד קצת וזה נגמר!
נשלח ב-23/12/2020 07:06
תגיד מה האובססיה שלך נגד חרדים? אתה כל כך אוהב אותם ומנסה לשמור על בריאותם? כי גם לפני תקופת הקורונה פתחת פה כל יום 2 אשכולות אנטי חרדיים מיצינו נמאסת
נ.ב. אני לא בודק אפילו את הטבלה שהבאת מספיק לראות את הטבלאות האחרות שהבאת לכאן בימים האחרונים כדי להבין שאתה רמאי ומשחק בנתונים קיבלת תשובה בכל אחת מהאשכולות שלך עם פירוט מלא
נשלח ב-23/12/2020 10:17
איש_חשוב כתב:
תגיד מה האובססיה שלך נגד חרדים? אתה כל כך אוהב אותם ומנסה לשמור על בריאותם? כי גם לפני תקופת הקורונה פתחת פה כל יום 2 אשכולות אנטי חרדיים מיצינו נמאסת
נ.ב. אני לא בודק אפילו את הטבלה שהבאת מספיק לראות את הטבלאות האחרות שהבאת לכאן בימים האחרונים כדי להבין שאתה רמאי ומשחק בנתונים קיבלת תשובה בכל אחת מהאשכולות שלך עם פירוט מלא
כבר שאלת את השאלה מספר פעמים ועניתי לך: זה כמעט הפורום היחיד שאפשר לפרסם בו ביקורת פנים מגזרית. בעיתונים וברדיו החרדי ואפילו באתרי האינטרנט החרדיים לא יעזו להביא את הנתונים שהצגתי כאן ככתבם וכלשונם. ימשיכו לספר שם שקרים ובדותות כדרכם מימים ימימה. אז גם על המעט שאני מצליח לפרסם כאן יש לך תלונות?
נשלח ב-23/12/2020 10:22
איש_חשוב כתב:
האשכול הזה הוא בעד חרדים. והעובדה היא שבאיזורים חרדיים היו הרבה יותר מתים מהקורונה.
נשלח ב-23/12/2020 10:32
עלה לי רעיון לנסות להציג חלוקה בירושלים לפי אחוזי הצבעה לאגודה או לדגל או עץ או שס בבחירות המקומיות. אם יהיה לי זמן אנסה לעבוד על זה.
נשלח ב-23/12/2020 13:14
אלי_ו
אם תכתוש את האויל במכתש בתוך הריפות בעלי לא תסור מעליו אולתו. לא הסבירו לך שאין קורונה? לא הסבירו לך שתורה מגנא ומצלא (גם אם בגמרא כתוב אחרת)
לא יעזור לך כלום, זה סתם הפחדה של הממשלה ושל ביל גייטס. האנשים שמתו ממילא היו מתים, הם קשישים, למי אכפת.
תוקן על ידי אלי_ו ב- 23/12/2020 13:14:45
נשלח ב-23/12/2020 13:17
חריף_ומקשה כתב:
עלה לי רעיון לנסות להציג חלוקה בירושלים לפי אחוזי הצבעה לאגודה או לדגל או עץ או שס בבחירות המקומיות. אם יהיה לי זמן אנסה לעבוד על זה.
אל תנסה לעבוד על האנשים ולספר סיפורים שבחסידות בעלזא נפטרו רק 4 אנשים. בבעלזא, כידוע לך היטב נפטרו כפול מאשר בגור אף שגור גדולה מבעלזא פי 3.
והרי השמות של חלק מהנפטרים:
1) ראש הישיבה רוזנגרטן 2) יעקב אלכסנדר ברקוביץ 3) משה יוסף אוברלנדר 4) יחיאל אוברלנדר 5) רפאל דוד אוברלנדר 6) גב' מן 7) שמואל פינטר 8) דוד גאנצפריד 9) גרינוולד 10) הורוביץ 11) יוסף שיף 12) יצחק מאיר שיף 13) וייס מבני ברק
נשלח ב-23/12/2020 14:40
גרשום
איפה בדיוק כתבתי שבבעלז נפטרו רק ארבעה אנשים??
אם אין מה להקשות אז מייצרים קושיות דביליות כדי להסיט את הנושא.
מי שמקשה קושיות זה דווקא אתה. ואף שהינך מעיד על עצמך כמי שלא מבין כלום בנושא הקורונה. אתה כל הזמן מעלה קושיות על אנשי הרפואה ומנסה לטעון שגם הם כמוך, מבינים קדחת.
וכמה שמנסים להסביר לך שהאפדימיולוגים פועלים לפי מודלים מדעיים ומתקדמים עקב בצד אגודל בלמידת הנגיף ודרכי התפשטותו, אתה נשאר בשלך. עם הקושיות המטופשות.
לא מנהיגי העולם ואנשי הרפואה בתבל השתגעו כאשר הם מחליטים על סגרים והגבלות בהתמודדות עם הנגיף. אתה הבנת את זה, תמניא_אפי???