בית פורומים בחדרי חרדים

נפטרים מקורונה בחלוקה לפי אחוז הצבעה למפלגות חרדיות.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/12/2020 15:24 לינק ישיר 

גרשום

אולי טיפשי לענות לך, אבל אני קצת נאיבי.

כתבתי תגובה למנחה שהתלונן על הזלזול במבוגרים בקהילות שאינן שומרות, ועניתי לו שבבעלז נפטרו ארבעה אנשים במיטב שנותיהם

בכלל לא התייחסתי למבוגרים שנפטרו.
הנושא היה צעירים.

מובן?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 15:30 לינק ישיר 

ולגופן של טענותיך

ישנן די והותר מומחים שמתנגדים בצורה חריפה לסגרים.
רק לאחרונה פורסם על מכתב של 100 רופאים ופרופסורים.

הסגרים לא עוזרים הרבה, מקסימום דוחים את הבלתי נמנע, והפסדם מרובה משכרם.

מלכתחילה הם נועדו בכלל לשטח את העקומה, ובמשך הזמן השפחה ירשה גבירתה, והסגרים נהפכו לכאילו מועילים לגופו של הקורונה.

ואני שוב חוזר ואומר שבלי התקשורת, המצב על אף חומרתו, לא היה מגיע לצעדים מטופשים שהנזק שבהם כבר מזמן עבר את התועלת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 17:28 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
מנחה

אתה באמת רציני???

אתה חושב שלמבוגרים האלו אין ילדים ששומרים על הוריהם מכל משמר???

ודווקא במקרים של בעלזא שנפטרו ארבעה אנשים במיטב שנותיהם (אחד עם רקע רפואי), האם ראית שהשתנה משהו בשביל זה??

יש פה ויכוח עקרוני וזה איננו קשור בשום פנים לשמירה על החיים, למרות שאתם חושבים שרק הדרך שלכם היא היחידה והנכונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

שאלתי שאלה.

אם הנפטרים היו ילדים, האם אנשים היו נשמרים יותר? האם הורים שהיו יודעים שיש סיכוי ל1000 שהילד שלהם ימות
היו נותנים לילדים שלהם להסתובב ללא ריחוק חברתי והגנה מהידבקות?

בהנחה ובבעלז גם במצב של 15 נפטרים ילדים היו ממשיכים את חייהם כרגיל, הם היו מזלזלים באנשים שכן נשמרים כמו שאתה עושה כאן מידי פעם ועשית בכותרת אשכול סמוך?

תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 23/12/2020 17:28:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 17:40 לינק ישיר 

אנשים שלא אכפת להם רציחה של זקנים לא נבהלים מרציחה של ילדים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 18:06 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:

תמניא_אפי כתב:
מנחה

אתה באמת רציני???

ודווקא במקרים של בעלזא שנפטרו ארבעה אנשים במיטב שנותיהם (אחד עם רקע רפואי), האם ראית שהשתנה משהו בשביל זה??

יש פה ויכוח עקרוני וזה איננו קשור בשום פנים לשמירה על החיים, למרות שאתם חושבים שרק הדרך שלכם היא היחידה והנכונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

שאלתי שאלה.

אם הנפטרים היו ילדים, האם אנשים היו נשמרים יותר? האם הורים שהיו יודעים שיש סיכוי ל1000 שהילד שלהם ימות

בהנחה ובבעלז גם במצב של 15 נפטרים ילדים היו ממשיכים את חייהם כרגיל, הם היו מזלזלים באנשים שכן נשמרים כמו שאתה עושה כאן מידי פעם ועשית בכותרת אשכול סמוך?

לכן עניתי לך למעלה שהתשובה היא "כן"

ולכן ציינתי שארבעה אנשים נפטרו במיטב שנותיהם ובכל זאת אלו שלא שמרו ממשיכים לא לשמור.

אז אחד מהשתיים, או כמו שקלעפער כותב שמי שלא אכפת לו רציחת מבוגרים לא אכפת לו גם רציחת ילדים (וזה שזה הפוך מכל מה שטענתם כל הזמן בכלל לא רלוונטי, שהרי הטענות שלכם בין כך לא עקביות ומשתנות לפי המצב).

או שאולי סוף סוף (קצת קשה להאמין) תפנים שיש אנשים שמתמודדים עם מצבים לא קלים אחרת מכפי שהתקשורת ודעת ההמון הנוהים אחריהם קובעים.

יש אנשים שחושבים עצמאית ולא מתרגשים לא מכתבלבים ולא מניקנקים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 18:10 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

שלב א = לא אכפת להם מרציחת מבוגרים שבין כך ימותו

שלב ב = מי שלא אכפת לו רציחת זקנים לא אכפת להם גם רציחת ילדים

שלב ג = מי שמזלזל בחיי אחרים לא אכפת לו גם החיים של עצמו

סוג הילוך מחשבה של קלעפער

העיקר לא לחשוב לבד ולנהות אחר הלך הרוח הטרנדי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 19:53 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

חריף_ומקשה כתב:

עלה לי רעיון לנסות להציג חלוקה בירושלים לפי אחוזי הצבעה לאגודה או לדגל או עץ או שס בבחירות המקומיות.
אם יהיה לי זמן אנסה לעבוד על זה.

המבחן האמיתי הוא סיווג לפי סוגי כובעים

סאמעט, לבד בלי קנייטש, קנייטש, בורסלינו

ליצנות אחת דוחה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 20:18 לינק ישיר 
קלעפער

תמניא_אפי כתב:
קלעפער כתב:

שלב א = לא אכפת להם מרציחת מבוגרים שבין כך ימותו

שלב ב = מי שלא אכפת לו רציחת זקנים לא אכפת להם גם רציחת ילדים

שלב ג = מי שמזלזל בחיי אחרים לא אכפת לו גם החיים של עצמו

סוג הילוך מחשבה של קלעפער

העיקר לא לחשוב לבד ולנהות אחר הלך הרוח הטרנדי

נשלח מהאנדרואיד שלי

לשמוע מוסר על חשיבה עצמאית מחסיד בעלז זה קצת אירוני... אבל החשיבה הזו אינה מקורית שלי, חז"ל כבר אמרו שכך דרכו של יצר, היום אומר לו וכו ולמחם עבוד ע"ז. ברור ששום אדם לא קופץ להשתחוות לבובת פלסטיק של עז...אבל בתחילה קצת לשון הרע ואחרי זה לזלזל בחיי אדם עד רציחה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 20:35 לינק ישיר 

חסיד בעלז?
אני?

מקור?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 21:08 לינק ישיר 

חשבתי שיש לך נקודת זכות אחת. עכשיו גם זה אין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2020 00:03 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
מנחה_חדשה כתב:

תמניא_אפי כתב:
מנחה

אתה באמת רציני???

נשלח מהאנדרואיד שלי

שאלתי שאלה.

לכן עניתי לך למעלה שהתשובה היא "כן"

ולכן ציינתי שארבעה אנשים נפטרו במיטב שנותיהם ובכל זאת אלו שלא שמרו ממשיכים לא לשמור.

אז אחד מהשתיים, או כמו שקלעפער כותב שמי שלא אכפת לו רציחת מבוגרים לא אכפת לו גם רציחת ילדים (וזה שזה הפוך מכל מה שטענתם כל הזמן בכלל לא רלוונטי, שהרי הטענות שלכם בין כך לא עקביות ומשתנות לפי המצב).

או שאולי סוף סוף (קצת קשה להאמין) תפנים שיש אנשים שמתמודדים עם מצבים לא קלים אחרת מכפי שהתקשורת ודעת ההמון הנוהים אחריהם קובעים.

יש אנשים שחושבים עצמאית ולא מתרגשים לא מכתבלבים ולא מניקנקים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

יצר המרצע מן השק!
אתם חושבים עצמאית... חחח
אתם לא מתמודדים אחרת מהתקשורת ומדעת ההמון. דווקא הרבה טיפשים איתכם. והרבה שמאלנים גם.

אתם מתנהגים ההיפך מדעת תורה.

זו החשיבה האלעק עצמאית שלכם - זלזול בערך העליון היהודי: קדושת החיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2020 12:54 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
ולגופן של טענותיך

ישנן די והותר מומחים שמתנגדים בצורה חריפה לסגרים.
רק לאחרונה פורסם על מכתב של 100 רופאים ופרופסורים.

הסגרים לא עוזרים הרבה, מקסימום דוחים את הבלתי נמנע, והפסדם מרובה משכרם.

מלכתחילה הם נועדו בכלל לשטח את העקומה, ובמשך הזמן השפחה ירשה גבירתה, והסגרים נהפכו לכאילו מועילים לגופו של הקורונה.

ואני שוב חוזר ואומר שבלי התקשורת, המצב על אף חומרתו, לא היה מגיע לצעדים מטופשים שהנזק שבהם כבר מזמן עבר את התועלת.

אתה נסמך על 100הרופאים שמתנגדים לסגרים מבלי שיש לך מושג למה הם מתנגדים. אתה קובע ברוב בורותך כי הדבר לא עוזר ומקשקש שטויות והבלים.

אחד ממובילי ההחתמה על מכתב הרופאים הוא פרופ' לב איש רב זכויות שעבר את גיל הגבורות. הוא התראיין לרשת ב' וכלל לא שלל את היעילות שבסגרים מבחינה אפידימיולוגית. הוא הסביר את ההתנגדות העקרונית לסגרים בכך שהחלופה לדעתו, צריכה להיות הגנה על הקשישים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 11:20 לינק ישיר 

חנן גרינווד, ישראל היום:
פרסום ראשון. 
מחיר הטישים והחתונות ההמוניות:
שיעור התמותה החרדית הוא פי 3.6 לעומת החילונים. מתוך כ-40 אלף מעל גיל 65 נפטרו 303 בני אדם. כלומר - אחד מכל 132 מבוגרים חרדים מת מקורונה. באוכלוסייה החילונית, לשם השוואה, 2,014 בני אדם מתו, אחד מכל 475.
https://twitter.com/hanan_green/status/1343789210600435712

רק אעיר, שאם היו משווים אזורים חרדיים מובהקים מול אזורים שאין בהם בכלל חרדים, היו רואים שהמצב גרוע יותר כמעט פי חמש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 11:30 לינק ישיר 

מאחר שכעת הנגיף מדביק בהמונים את המגזרים השמורים. ומתברר לכאורה כי השמירה האדוקה לא מועילה הרבה כנגד הנגיף המהתל.
כנראה אפוא, שהנגיף מחפש את החרדים.

אך הסירו דאגה מליבכם, האדם יראה לעיניים והנגיף יראה ללבב. הוא יודע כי חלק מהצעקנים פה, והמקטרים על החרדים - הם בעצם חילונים בליבם, וחרדים (לייט) בחזותם. 

הסירו דאגה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 11:35 לינק ישיר 

השוואות מטופשות. תמצאו אזור חילוני עם צפיפות כמו אצל החרדים ואז תתחילו להשוות. מי שרוצה לשמור על עצמו יכול להיסגר בכלא מרצונו. לממשלה אין זכות לכלוא אנשים רק להגן עליהם מהזיק שאינו מצוי.

אולי גם להגן מפני שפעת נכלא חלק מהאוכלוסייה?

כאן זה לא סין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נפטרים מקורונה בחלוקה לפי אחוז הצבעה למפלגות חרדיות.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.