חיסון לא מגיע משום כח, הוא אמצעי טבעי שהבורא טבע בבריאה, ונתן חכמה לאנשים לגלותו, כמו כל הגילויים המדעיים האחרים. טומאה וטהרה יש רק במעשים רעים או טובים, לא בחוקי טבע.
נשלח ב-22/12/2020 22:44
פרוגרמי כתב:
חיסון לא מגיע משום כח, הוא אמצעי טבעי שהבורא טבע בבריאה, ונתן חכמה לאנשים לגלותו, כמו כל הגילויים המדעיים האחרים. טומאה וטהרה יש רק במעשים רעים או טובים, לא בחוקי טבע.
הרב הנ"ל כדרכו בקודש מסביר הן באמצעות כלים רוחניים והם באמצעות כלים מדעיים את כל דבריו, מי אנו שנעז לערער
נשלח ב-22/12/2020 22:52
לה''ו. יש למישהו המלצה איך אני יכול לקנות מניות של החברה הישראלית שמייצרת את החיסון?
אגב, מה ההבדל בין "מקובל" עם הארץ לבין מקובל ת"ח? המקובל הת"ח - מכוח הטהרה ה"מקובל" הע"ה - מכוח הטומאה
נשלח ב-23/12/2020 23:35
מה שמפריע לי כאן זה שמילא לפתוח אשכולות ביקורת על התעשייה ברשב"ם, בכל זאת הגר"ח הוא מסתמא גדול תלמידי החכמים בדורינו וכולנו עפר תחת כפות רגליו, אז יש טעם לבקר כאן, אבל מה לנו ולשוטה ניר? וכי יש כאן מישהו שבכלל חושב שאדם שזקוק לכדורים כדי להרגיע את תאוותו לעיזים וכבשים שווה משהו? וכי כל משוגע בבית רפואת הנפש שווה אשכול?
נשלח ב-24/12/2020 00:29
בניגוד לגר"ח שיש לו כאן לא מעט שונאים, יש לניר המוני תומכים בפורום.
נשלח ב-24/12/2020 00:41
קלעפער כתב:
מה שמפריע לי כאן זה שמילא לפתוח אשכולות ביקורת על התעשייה ברשב"ם, בכל זאת הגר"ח הוא מסתמא גדול תלמידי החכמים בדורינו וכולנו עפר תחת כפות רגליו, אז יש טעם לבקר כאן, אבל מה לנו ולשוטה ניר? וכי יש כאן מישהו שבכלל חושב שאדם שזקוק לכדורים כדי להרגיע את תאוותו לעיזים וכבשים שווה משהו? וכי כל משוגע בבית רפואת הנפש שווה אשכול?
. .
.
נשלח ב-24/12/2020 03:19
אוי ווי! צדקת ממני.
נשלח ב-24/12/2020 06:20
האהדה בתמונות קשורה יותר לכוח המשיכה שהוזכר למעלה.