בית פורומים בחדרי חרדים

הגיע הזמן שתודו בטעות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/12/2020 13:00 לינק ישיר 
הגיע הזמן שתודו בטעות

לפני שנתיים הציבה מפלגה אחת חזון של חירות וייעוד, וקמו כל המשעבדים בממסד ובתודעה וזרקו אותה מכל המדרגות. כעבור שנתיים כדאי להסתכל אחורה ולנתח.

אמרתם ששיטת השוברים בחינוך לא יילך כי זה לא בפיקוח המדינה- קיבלתם ילדים זומבים בזום בבית למשך שנה בפקודת ובפיקוח המדינה.

אמרתם שנזרוק את הנכים ובביטוח לאומי אסור להזיז כלום - קיבלתם קצבאות כולכם כאחרוני הנזקקים, עם כסף מודפס על חשבון ילדיכם.

אמרתם שקנאביס זה סם מסוכן ואי אפשר לדעת איך ישפיע ולא שמתם על חולים שחייבים אותו כי אין להם אופציה אחרת- קיבלתם וירוס שהתרופה שלו היא באמת חיסון מסוכן ואתם לוקחים אותו כי אין לכם ברירה.

אמרתם שאפשר להמשיך עם גיוס חובה וצבא מקצועי זה פנטזיה - קיבלתם מדינת צבאו ומשטרה, שאזרחיה - אתם - סרים לגחמות מנהיגיה כמו חיילים מתוזזים בטירונות.

אמרתם שאסור להפריד דת ומדינה, וקיבלתם את המדינה שסגרה את שערי בית הכנסת ושלחה אתכם להתפלל בחנייה.

אמרתם שאסור לוותר לעסקים על הליכי רישוי וביורוקרטיה - וקיבלתם את הפקידים האצילים שמחליטים לסגור ולפתוח עסקים משל הייתם סריסים במשטר פאודלי.

אמרתם תחליטו - אתם בגוש הימין או השמאל?? קיבלתם את גוש הסגר והשקר של מנהיג הימין יחד עם מנהיג השמאל.

אמרתם מי קורא מצע באורך של ספר? ברחתם מהשכל ובחרתם ברגש של פחד מהשמאל/ימין וקיבלתם את הממשלה שלא טורחת לחקור ולהעמיק אלא לפעול לפי הרגש וההיסטריה.

ליאור בן מנחם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2020 14:16 לינק ישיר 

אולי תסביר לנו מהי שיטת השוברים.
הרי מדובר בשיטה שהמציאו בארה״ב.

איזו בעיה שיטה היתה אמור לפתור בארה״ב?
האם הבעיה הזאת קיימת בישראל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2020 16:17 לינק ישיר 

לה''ו. ליאור יקר. תיקון קטן ברשותך.
המערכת לא זרקה אתכם. המצביעים לא בחרו בכם.
מה שהנך עושה לעצמכם, זה להגיד שהריצפה עקומה, ולא שאתם לא יודעים לרקוד (את ריקוד המנצחים)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2020 18:58 לינק ישיר 

לא קראתי את הספר, אבל אני חייב לומר שמהמעט ששמעתי מאדון פייגלין -
היו הרבה דברים שנשמעו מאוד מאוד הגיוניים ומתיישבים על הדעת.

אני מנסה לחשוב על הסיבה לכישלון שלו, והדבר הראשון שעולה לי בראש זו דווקא האישיות שלו.
לא! ממש לא אישיות בעייתית! ההיפך!
דווקא בגלל שהוא כזה עדין - הוא לא מרגיש לציבור כאחד שמתאים להנהגה.
מנהיג אחרי הכל צריך גם צד של קשיות, והוא לא מקרין את התכונה הזאת.
לא הייתי קורא לזה חולשה, אלא הרבה עדינות.

קצת קשה לי עם הפירוש שלי, כי אחרי הכל זהו אדם שמדבר ללא חת כאשר הוא מביע את הדעות שלו,
וזהו אדם שהיה מארגן ראשי של ההפגנות הגדולות (והאמוציונליות) נגד הסכם אוסלו.
ועם כל זה... אני חושב שכולם מבינים על מה אני מדבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2020 19:04 לינק ישיר 

אדם שחי בסרט, ואמרות משיחיות לא מציאותיות, מה הקשר לשוברי חינוך ולזום? הכל דמגוגיה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2020 19:32 לינק ישיר 

פייגלין הצהיר כי לא יתמודד בבחירות הקרובות. לדבריו: "אין יכולת הכלה לרעיונות של זהות. ישראל נותרה ללא חזון, ללא בשורה ובלי שום תקווה מהותית לשינוי. נותר רק התיקו המשתק שבין 'כן ביבי' ל'לא ביבי'".

*לכל עדכוני 'המיטב' בווצאפ:* hametav.online

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2020 19:23 לינק ישיר 

בהחלט, פייגלין עצמו הודה בטעותו ונראה שלדעתו אלה שהצביעו עבורו מכירים בטעותם על עצם הבחירה בו? אחרת הוא היא חובר לאחרים ונותן דרור למאווייו בפוליטיקה הישראלית.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הגיע הזמן שתודו בטעות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext