בית פורומים בחדרי חרדים

גור וקרלין כדוגמא לחוסר היעילות של זהירות מקורונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/12/2020 18:21 לינק ישיר 

מ_ירושלמי כתב:
שמישהו ירים כאן את הכפפה:
להכין קובץ מסודר עם רשימה שמית של מתים מהקורונה מכל חסידות, ואז נוכל להיווכח האם נכון הדבר שבחסידויות שנשמרו אכן המספר היה מזערי.
על פניו זה נשמע כך, כי מבעלזא שמעו לצערנו על הרבה מתים ר"ל, מקרלין ב"ה לא שמעו.

יש רשימה מסודרת עם סיכום לפי מגזרים וחצרות וגם קישור לקובץ באשכול הסמוך. (עמודים 28-30)
www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=28&topic_id=3164272
(בקרוב אעדכן את הרשימה ואוסיף גם את הנפטרים בשבועיים האחרונים)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2020 21:26 לינק ישיר 

מציע לקרוא מאמר זמין ברשת מכתב העת הידוע Nature, המחברת היא Lynne Peeples והכותרת היא Face masks: what the data say

המאמר, שפורסם לפני כשלושה חודשים, מבוסס על מחקרים מדעיים, בניגוד לאנקדוטות אקראיות שמשמשות את הכותבים כאן כדי "להוכיח" מה שמתחשק להם "להוכיח".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2020 21:49 לינק ישיר 

עיבל כתב:

מציע לקרוא מאמר זמין ברשת מכתב העת הידוע Nature, המחברת היא Lynne Peeples והכותרת היא Face masks: what the data say

המאמר, שפורסם לפני כשלושה חודשים, מבוסס על מחקרים מדעיים, בניגוד לאנקדוטות אקראיות שמשמשות את הכותבים כאן כדי "להוכיח" מה שמתחשק להם "להוכיח".

https://www.nature.com/articles/d41586-020-02801-8

זה הלינק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2020 22:39 לינק ישיר 

עיבל כתב:

אכן גור וקרלין הן הן ההוכחה המוחצת לכתבה ולתזה שלל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 17:17 לינק ישיר 

עיריית ערד מתייגת את חסידי גור כאשמים בתחלואה

עיריית ערד סיכמה את מצב התחלואה בעיר ועוררה זעם בקרב התושבים "היום אנו סופרים כ-180 מאומתי קורונה. כ-140 מתוכם משתייכים לקהילת גור" 

מסכנים
גם אכלו את הדגים המסריחים, גם לקו, ועכשיו גם גורשו מן העיר.

אז מה הועילו???

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 17:35 לינק ישיר 

הם לא מסכנים אלא טפשים שלקראת קבלת החיסונים רופפו את השמירה ונדבקו. היו ממשיכים להישמר עוד חודש ועוברים את זה בלי הדבקה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 18:45 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:
הם לא מסכנים אלא טפשים שלקראת קבלת החיסונים רופפו את השמירה ונדבקו. היו ממשיכים להישמר עוד חודש ועוברים את זה בלי הדבקה.

לא רופפו אלא נזהרו יותר מכל קבוצה אחרת, כולל ליטאים /חילונים גם נכון ליום זה כולם שם עם מסיכות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 18:47 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
עיריית ערד מתייגת את חסידי גור כאשמים בתחלואה

עיריית ערד סיכמה את מצב התחלואה בעיר ועוררה זעם בקרב התושבים "היום אנו סופרים כ-180 מאומתי קורונה. כ-140 מתוכם משתייכים לקהילת גור" 

מסכנים
גם אכלו את הדגים המסריחים, גם לקו, ועכשיו גם גורשו מן העיר.

אז מה הועילו???

נשלח מהאנדרואיד שלי

https://www.bhol.co.il/news/1169737

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 20:27 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

לא רופפו אלא נזהרו יותר מכל קבוצה אחרת, כולל ליטאים /חילונים גם נכון ליום זה כולם שם עם מסיכות

ממ"נ. אם השמירה לא עוזרת, היו אמורים להידבק בקיץ כמו בעלז. ואם היא עוזרת, גם עכשו לא היו אמורים להידבק. 
ע"כ שהם שמרו עד עכשו, וכעת רופפו, כמו שקורה בהרבה קהילות כולל ליטאיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 20:38 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:

איש_חשוב כתב:

ממ"נ. אם השמירה לא עוזרת, היו אמורים להידבק בקיץ כמו בעלז. ואם היא עוזרת, גם עכשו לא היו אמורים להידבק. 

השמירה מאיטה את קצב ההדבקה. היא לא מונעת הדבקה הרמטית. אין מושג כזה.

די והותר אנשים שנזהרו עד הקצה ובכל זאת נדבקו בסוף. אני אישית מכיר לא מעט מהם.
הרבי מקרלין לא נזהר עד הסוף?
הרבי מגור לא שמרו עליו מכל משמר?

כל כך קשה להבין?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 21:45 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
מנחה_חדשה כתב:

איש_חשוב כתב:

כל כך קשה להבין?

נשלח מהאנדרואיד שלי

סביר להניח שמי שפישל בשמירה אלו בני הבית של האדמורים הנל ולא הם בעצמם. בכל מקרה, אין טעם להגיב לך בכלל, כי לשיטתך, כמה לא חכם, או הכל או לא כלום. כאילו אל תיזהרו בכלל, כי זה עוזר רק ב 95 אחוז. אפילו אם זה עוזר רק ב 50 אחוז, לא שווה?! תלוי כנראה באינטרסים, ובמנת המשכל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 21:48 לינק ישיר 

זה שבגור ובקרלין נדבקו אחרי 10 חודשים מתחילת המגיפה, רק מוכיח כמה הזהירות מונעת הדבקה.

רק שטבע האדם הוא שקשה לאורך זמן לשמור ולכן כעת נדבקו.

חבל שלא התאמצו כמה שבועות נוספים והיו נמנעים לגמרי מלהידבק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 22:15 לינק ישיר 

Honeycooki כתבה:

תמניא_אפי כתב:
מנחה_חדשה כתב:

איש_חשוב כתב:

כל כך קשה להבין?

סביר להניח שמי שפישל בשמירה אלו בני הבית של האדמורים הנל ולא הם בעצמם.בכל מקרה, אין טעם להגיב לך בכלל, כי לשיטתך, כמה לא חכם, או הכל או לא כלום. כאילו אל תיזהרו בכלל, כי זה עוזר רק ב 95 אחוז. אפילו אם זה עוזר רק ב 50 אחוז, לא שווה?! תלוי כנראה באינטרסים, ובמנת המשכל.

ואתה מניח שמנת המשכל נמצא אצלך

יופי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 22:21 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:

זה שבגור ובקרלין נדבקו אחרי 10 חודשים מתחילת המגיפה, רק מוכיח כמה הזהירות מונעת הדבקה.

רק שטבע האדם הוא שקשה לאורך זמן לשמור ולכן כעת נדבקו.

חבל שלא התאמצו כמה שבועות נוספים והיו נמנעים לגמרי מלהידבק.

בקיצור אתך זה לוז לוז

אם נדבקו סימן שלא נזהרו, ורק אלו שלא נזהרו באמת לא נדבקו.

לך תוכיח שאין לך אחות או שנשמרת כראוי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 22:52 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
מנחה_חדשה כתב:

איש_חשוב כתב:

כל כך קשה להבין?

נשלח מהאנדרואיד שלי

הצלחנו לחלץ מתמניא הודאה שהשמירה עוזרת.

גם לשיטתך היא לפחות עוזרת שלא תהיה קריסה בבתי חולים. 

ראה מה קורה בלונדון:
‏כתב הBBC מביא עדויות של רופאים בבתי החולים בלונדון: ''הכל בלגן. הטיפול בחולים באמבולנסים, החמצן אזל לפני כמה ימים. זה נורא. כל בית החולים מלא בקורונה".

אז מי שלא שומר בעצם גורם להביא למצב הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גור וקרלין כדוגמא לחוסר היעילות של זהירות מקורונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.