בית פורומים בחדרי חרדים

נפטרים שנלב"ע אחרי קבלת החיסון החדש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/12/2020 09:33 לינק ישיר 

מושגים כתב:

0hyeah כתב:

שמתי לב שאותם אנשים שטענו כשמבוגרים נפטרו עם קורונה שזה "בגלל קורונה ולא עם קורונה" עכשיו טוענים שמבוגרים שנפטרו עם החיסון "נפטרו עם החיסון ולא בגלל החיסון"... שוין

מדוייק ביותר.
אכן אנשים נפטרו מקורונה
ואנשים נפטרו עם החיסון.

ה"אני מאמין" החדש.
הלוואי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2020 09:45 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:
מצחיק/עצוב לראות איך התהפכו היוצרות.
בדיוק אותם טיעונים ששימשו את מכחישי הקורונה (מחלות רקע, ממילא מתים וכיו"ב) הם שנשמעים עכשיו מפי חסידי החיסונים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

מצחיק/עצוב שאלה שמזלזלים בהידבקות בקורונה, נגיף שגורם לנזקים רבים בגוף, כל יום מתגלים תופעות בריאותיות חדשות שהוא גורם, לדברי הרופאים בסבירות גבוהה הוא יעשה נזקים בטווח הארוך, חוששים להכניס לגוף שלהם חיסון שנבדק על עשרות אלפי אנשים, אושר ע"י הFDA ומומלץ ע"י מיטב כוחות הרפואה בעולם

אף אחד לא חסיד של כלום, אבל אדם נורמלי ובריא בנפשו, נשמע לרופאים כדי להיות בריא בגופו.

מה שלא ברור כאן זה איך קהילות שלמות לקחו לידיים שלהם את ההבנה ברפואה ונוהגים להיפך מהמלצות של אלה שמבינים בכך באמת.

ואני לא כופר בכך שיתכן וה2 האלה מתו מהחיסון, אבל אילו היו 400,000 מבוגרים מעל גיל שישים נדבקים בקורונה, היו שם לא 2 מתים, אלא 20,000. ועדיין, יש כאלה ששולחים את הזקנים שלהם להידבק בשטיבל בקורונה, אבל מפחדים לתת להם חיסון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2020 10:06 לינק ישיר 
hhaavv

מנחה_חדשה כתב:
למה אני לא אתחסן?
לא בגלל שהסיכון של אנשים בגילי למות מקורונה הוא מקסימום 0.04% (זה אפילו הרבה פחות מזה)
לא כי אני חושש מתופעות הלוואי של החיסון הניסיוני (למרות שגם זה בראש שלי).
אני לא אתחסן כי אני לא רוצה לשתף פעולה עם רודנות בהתהוות.
הקורנה שינתה את החיים במדינה ללא היכר.
כפייה של מסכות, בדיקות, סגרים ואפילו מדברים על כפיית חיסונים עם דרכונים ירוקים.
וכמה בקלות הכל התרחש, ללא מאבק וללא כל התנגדות ממשית של האזרחים.
תעמלנו לנו פחד, היסטריה, תחזיות איומות, שיקרו וטייחו ואנחנו אכלנו הכל.
נראה שחופש נמכר בקלות ובמחיר זול.
לא רק החופש שלנו המבוגרים, גם החופש של הילדים שלנו.
איך בכזו קלות הציבור נתן לפוליטיקאים לגזול מהם את הילדות? את האינטראקציות עם החברים והחברות.
להתחסן תחת איומי הפוליטיקאים בשלילת החירות מהסרבנים, זה לשתף פעולה עם רודנות בהתהוות.
אני מסרב להתחסן למען החופש שלי, של כולנו ושל הדורות הבאים!

למה אני לא אקנה רכב?
לא בגלל הסיכוי למות מתאונה (הסיכוי הוא 0.0005%)
ולא בגלל שאני לא יודע לנהוג ומפחד לשבת ליד ההגה.
אלא בגלל ההגבלות על חופש מהירות הנסיעה שלי.
על זה שעיקרו את הההנאה שבנהיגה בכך של 20 שניות אני צריך לעצור לתת זכות קדימה, לעמוד ברמזור אדום ולצאת מדעתי מחוסר סבלנות.
וכו' וכו' וכו'

מאותן סיבות בדיוק אני אקנה רכב ואסע בו, אבל לא אוציא רישיון.
כי אני לא רוצה לשתף פעולה עם רודנות בהתהוות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2020 10:30 לינק ישיר 
a_smithee

משגיחבשער כתב:
אלו שמתו תוך מספר שעות מהחיסון,מתו מהחיסון ,ולא בגלל שיש במילא נפטרים.
עדיין כל מי שבגיל סיכון חייב להתחסן

למה הגעת למסקנה הזו? אם כ150,000 איש חוסנו אתמול, כמה מתוכם  - סטטיסטית - היו אמורים למות אתמול ללא החיסון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2020 10:33 לינק ישיר 

הטענה שאלו שמתו מקורונה גם לא בטוח שמתו מהמחלה - נכונה בחלקה, ברור שחלק מהם היו מתים בכל מקרה אבל יש עלייה מדידה בתמותה, בנוסף לכך לקורונה יש תסמינים מזוהים ולכן אפשר להתרשם באופן ברור מכמות האנשים שהמחלה השפיעה עליהם, לא כך בנוגע לחיסון (לפחות בינתיים)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נפטרים שנלב"ע אחרי קבלת החיסון החדש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.