״כל עוד שלא הוברר בוודאות התועלת שיש בהם וכל זמן שלא נשללו לחלוטין הנזקים שעלולים להופיע בגינם אין בידינו להמליץ על השימוש בהם, ובשלב זה ראוי לנהוג בשב ואל תעשה״
נשלח ב-30/12/2020 18:18
הקלטת הגר״ח קנייבסקי שליט״א שמורה לאדם שחושש מתסמיני החיסון לא להתחסן!
משה רבינו יכול לחצות את ים סוף לשניים.אבל יש דבר שהוא לא יכול לעשות. הוא לא יכול להכריח אותך לעבור לצד השני. אם אתה כל כך רוצה להשאר בצד של מצרים אז שאלוקים ירחמו...
"כל עוד שלא הוברר בוודאות התועלת שיש בהם וכל זמן שלא נשללו לחלוטין הנזקים שעלולים להופיע בגינם אין בידינו להמליץ על השימוש בהם, ובשלב זה ראוי לנהוג בשב ואל תעשה"
סוף סוף מישהו עם אומץ.
המדינה השקיעה מאות מיליונים ברכישת חיסונים שהם פגי תוקף לאחר חשיפה של כמה ימים, ואז יוצאת בקמפיין אגרסיבי מטוררף: לכו להתחסן!!! ורותמת גם רבנים לעגלה הזו.
אישית אני רק נלחץ שמשכנעים אותי ומפצירים בי על דבר שתועלתו ממש לא ברורה
"כל עוד שלא הוברר בוודאות התועלת שיש בהם וכל זמן שלא נשללו לחלוטין הנזקים שעלולים להופיע בגינם אין בידינו להמליץ על השימוש בהם, ובשלב זה ראוי לנהוג בשב ואל תעשה"
סוף סוף מישהו עם אומץ.
המדינה השקיעה מאות מיליונים ברכישת חיסונים שהם פגי תוקף לאחר חשיפה של כמה ימים, ואז יוצאת בקמפיין אגרסיבי מטוררף: לכו להתחסן!!! ורותמת גם רבנים לעגלה הזו.
אישית אני רק נלחץ שמשכנעים אותי ומפצירים בי על דבר שתועלתו ממש לא ברורה
החיסונים מגיעים בהקפאה עמוקה למקפיאים מיוחדים שנמצאים בחברת "טבע". מהרגע שהם יוצאים מהמקפיאים בחברת טבע יש 5 ימים בהם אפשר להשתמש בחיסונים.
נשלח ב-30/12/2020 19:49
'תלמיד חכם שאין בו דעת נבילה טובה הימנו'
כדי למנוע מהנגיף להתרבות צריך להגיע 'חסינות העדר'. יש 2 דרכים להשיג זאת 1. שרוב האוכלוסיה תידבק בנגיף עצמו. המחיר: 0.4% מהאוכלוסיה ימותו (עשרת אלפים מתים) + עשרות אלפים חולים קשה שיסבלו מתופעות לוואי שונות ומשונות בהמשך החיים... 2. לחסן את רוב האוכלוסיה בחיסון היחודי בשיטת mRNA הוא בטיחותי לגמרי ויעיל ב 95% . המחיר: הרבה כסף. לצערי, בורים וטפשים שלא למדו ולא שנו. מחבלים בתהליך. הרבנים הללו הם בבחינת 'נבל ברשות התורה' ! אין להם שום מושג והבנה במדע וברפואה. עמי הארץ גמורים במדעים! אין להם בעיה לשלוח אנשים למוות מיותר ולסבל מיותר מקומם בגיהנום שם ימצאו את הראויים לפסיקותיהם
בהמשך, ביקש אבידר לדבר על סאגת החיסונים שהופכת להיות חשובה ומשמעותית מרגע לרגע, זאת לאחר שאתמול ראש הממשלה נתניהו הצטלם ליד החיסונים שהגיעו הביתה, ואמר שהוא רוצה להיות האדם הראשון שיתחסן.
"אני אומר לך שאני לא אתחסן ואסביר למה: אני לא באוכלוסיית סיכון, אני לא חושש, אני מרגיש בריא. מה אני צריך להתחסן", שאל, "אני היחיד מבין חברי הכנסת שעבר את מגפת הסרס בהונג קונג. גם שם היו חיסונים ודיברו שם על אוכלוסיות בסיכון. לא צריך להכניס את העם הזה להטרפה ולטירוף. הממשלה צריכה להגיד 'יש לנו חיסון, יש אוכלוסיות סיכון שאנחנו מאוד ממליצים להן להתחסן ויש אפשרות לאוכלוסיות אחרות שרוצות להתחסן'. מכאן ועד להכניס את האוכלוסייה להיסטריה, אני מתנגד לזה".
ח"כ אבידר תיאר את התנהלותו כיציאה נגד מסע התעמולה וההפחדה של נתניהו שנעשה ללא כל צדק, ואמר באופן חד משמעי שזה לא מהלך דמוקרטי לחוקק חוק חיסון חובה ולחייב את כל האוכלוסייה להתחסן. "כל שבוע שעובר עשרות אלפי משפחות נזרקות לאבטלה כי יש 300 חולים קשה בבתי החולים. אתה ראית איזה ניהול חכם מאז שהחל משבר הקורונה?"
פלג ומשעל אמרו שזה מה שקרה במקומות אחרים בעולם, והדבר גרם לח"כ אבידר לשאול בריש גלי "אז מה? קרה גם מקרה של אבולה באנגולה. אז איך זה קשור אלינו. אם אתה נפגע פחות למה אתה צריך להתנהג כמו שהם מתנהגים? אי אפשר להרוס פה את הכלכלה בצורה כזו. צריך לפתוח את המולים, לפתוח את הכלכלה, ולאפשר לדמוקרטיה להמשיך להתקיים".
נשלח ב-30/12/2020 22:06
momeir כתב:
'תלמיד חכם שאין בו דעת נבילה טובה הימנו'
כדי למנוע מהנגיף להתרבות צריך להגיע 'חסינות העדר'. יש 2 דרכים להשיג זאת 1. שרוב האוכלוסיה תידבק בנגיף עצמו. המחיר: 0.4% מהאוכלוסיה ימותו (עשרת אלפים מתים) + עשרות אלפים חולים קשה שיסבלו מתופעות לוואי שונות ומשונות בהמשך החיים... 2. לחסן את רוב האוכלוסיה בחיסון היחודי בשיטת mRNA הוא בטיחותי לגמרי ויעיל ב 95% . המחיר: הרבה כסף. לצערי, בורים וטפשים שלא למדו ולא שנו. מחבלים בתהליך. הרבנים הללו הם בבחינת 'נבל ברשות התורה' ! אין להם שום מושג והבנה במדע וברפואה. עמי הארץ גמורים במדעים! אין להם בעיה לשלוח אנשים למוות מיותר ולסבל מיותר מקומם בגיהנום שם ימצאו את הראויים לפסיקותיהם
תוקן על ידי momeir ב- 30/12/2020 19:52:45
אני מסתייג מהבוטות, אבל בתוכן אתה צודק בכל מילה.
המכתב המטופש הנ''ל יותר מעלול לגרום לנפטר אחד לפחות, שדמו יהיה בידיהם של החותמים.