כאן יש סרטון שהגר"ח מגיב לא להתחסן. יש לציין כי האברך שיקר לגר"ח והביא לו דף מהFDA אבל התוכן שקרי לגמרי.
נשלח ב-30/12/2020 19:08
לבחירתכם
קלעפער כתב:
כאן יש סרטון שהגר"ח מגיב לא להתחסן. יש לציין כי האברך שיקר לגר"ח והביא לו דף מהFDA אבל התוכן שקרי לגמרי.
לדעתי אתה הוא השקרן
נשלח ב-30/12/2020 19:42
בכל מה שקשור למרן שר התורה למרבה הצער והבושה אי אפשר כבר לדעת למה ולמי להאמין
נשלח ב-30/12/2020 20:27
הוא באמת לא צריך להתחסן. הוא צריך להתאשפז במחלקה סגורה. עצרו אותו והמשטרה חילץ אותו?! נו באמת?! זה קרה בתוככי בני ברק ואף אחד לא שמע על זה?
נשלח ב-30/12/2020 20:53
שטויות לא ראוי לתגובה. זה בערך כמו שאחד הצמיד אקדח לראש של הרב ואמר לו : נו? עכשיו תגיד ככה וככה. סתם מניפולציה זולה ותת רמה .אפילו לא שווה את ההתייחסות שכתבתי . ואותו אדיוט תימני שמופיע בסרט אינני יודע מה התחפושת והמשחק שעשה מועילים למשהו או למישהו .ברור שכשאתה שואל בצורה כזו אז תקבל תשובה כזו. ככה לא שואלים שאלה.
אז השאלה היא האם להאמין לרמאי זה או לרמאי אחר שמנצלים ועושים שימוש ציני באדם הצדיק הזה
נשלח ב-30/12/2020 22:47
ברכת_החמה כתב:
שטויות לא ראוי לתגובה. זה בערך כמו שאחד הצמיד אקדח לראש של הרב ואמר לו : נו? עכשיו תגיד ככה וככה. סתם מניפולציה זולה ותת רמה .אפילו לא שווה את ההתייחסות שכתבתי . ואותו אדיוט תימני שמופיע בסרט אינני יודע מה התחפושת והמשחק שעשה מועילים למשהו או למישהו .ברור שכשאתה שואל בצורה כזו אז תקבל תשובה כזו. ככה לא שואלים שאלה.
זה לא מה שעושים כל הזמן נכדיו, בני ביתו ושאר השועלים הסובבים אותו?
גם שזכור לי שעל הטענה (המוצדקת) איך אפשר להכריע בענייני נפשות והקורונה על סמך שאלה קצרה ומוכוונת מטרה, הסבירו לנו שזה לא משנה מה שואלים ואיך שואלים, רוח הקודש מדברת מתוך גרונו.
נשלח ב-30/12/2020 22:48
קלעפער
לבחירתכם כתב:
לדעתי אתה הוא השקרן
במה שיקרתי?
נשלח ב-30/12/2020 23:10
לא ראיתי את הסרטון, אבל אני יודע שחתנו ר' זליג ברוורמן התחסן השבוע, והוא לא עושה שום דבר בלי לשאול את חמיו.
למה הוא פיקסל את התמונה שלו שואל את הרב? אני חושב שזה לא הוא מצולם שם וכנראה שזה בכלל לא מעכשיו אלא עריכה של סאונד והרשימה שהוא מציג כאותנתית הייתה אחת כזאת שהייתה רשימה של בדיקות שהוועדה המאשרת צריכה לבדוק לפני שהיא מאשרת