בית פורומים בחדרי חרדים

הזדמנות פז לדגל לרסק את גור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/1/2021 21:44 לינק ישיר 
הזדמנות פז לדגל לרסק את גור

לאור תוצאות הבחירות בשנים האחרונות, ולאור נתוני הקהילות החסידיות, נראה ברור שדגל יכולים לדרוש בקלות מאזן של 60-40 לטובתם. אבל הם התפשרו על 50-50.

כעת ישנה הזדמנות כפולה, גם לקבל ייצוג הוגן יותר וגם לרסק את ליצמן וגור. שדגל יציעו לפרוש ואייכלר את המקום השלישי והחמישי וירוצו ביחד. שליצמן וטסלר ירוצו לבד. נראה כמה הם שווים. אני חושב שזה אינטרס משותם לדגל, פרוש ואייכלר...

אם בכל אופן, ירצו להצטרף, שליצמן יקבל את השביעי וטסלר את התשיעי...

ובעז"ה זה יהיה המהלך הראשון לצמצום כוחם הבלתי פרופורציונאלי של גור בכל מקום, ובפרט למשל בבני ברק שם מקבלים ראשות עיר...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2021 21:49 לינק ישיר 

משער שדגל מעדיפים להישאר עם היריב שהם מכירים. אם ירסקו את גור ואז יקבלו את פרוש (זה שכבר שניצח אותם באלעד ובביתר..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2021 21:56 לינק ישיר 

לא צריך לרסק אף אחד .אבל גור צריכים להבין את מקומם ולא שייך שיהיו ראשונים כל הזמן עם כמות מעטה כזו. לא מצדיק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2021 22:11 לינק ישיר 

אני לא בדיוק מבין מה אייכלר ופרוש חושבים שהם מאיימים על ליצמן.

כאילו, מה בדיוק מפריע לליצמן שהחסידים לא יצביעו והחרדים ילכו לאופזיציה?

בין כך הוא כנראה לא יוכל להיות שר, עקב כתבי האישום. אז בהחלט יותר נוח לו שכולם יישארו בחוץ.

לדעתי אם יש מישהו שהאיום הזה יכול להלחיץ אותו זה נתניהו,
אולי הוא יציע לאייכלר ופרוש שיריונים בליכוד כדי שיצביעו.....
...

תוקן על ידי פצקו ב- 02/01/2021 22:11:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2021 22:12 לינק ישיר 

דגל אסור לה להתעבר על ריב לא לה.
נכון שליצמן ניסה לעשות זאת במחלוקת מול עץ, אבל אז כולם ראו כמה זה מגעיל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2021 22:14 לינק ישיר 

יש כאלו שגם במרום גילם נשארו עם תובנות ויצרים של בחורים ביש"ק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2021 22:21 לינק ישיר 
סקופער

נוירולוג כתב:

אתה מתכוון לאדמו"ר מגור?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2021 22:23 לינק ישיר 

סקופער כתב:
אתה מתכוון לאדמו"ר מגור?

בתגובה הירודה והילדותית הזו אתה מחזק את מה שכתבתי

יש"כ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2021 22:48 לינק ישיר 

לרסק את גור יהיה תועלת לכל כלל ישראל ולא רק לדגל, למי שמכיר את שחיתותם. עדיף שדגל ושאר חברי הכנסת יקימו מפלגה בלי ליצמן ופרוש (פרוש ממש מיותר בכנסת, במשך כל שנות כהונתו לא ראינו שום תועלת ממנו חוץ ממה שנתן לבנו את ראשות העיר ועוד כמה ג'ובים לידידיו ומכיריו, ולדעתי כבר לא מביא שום בוחרים) ובא לציון גואל.

נ.ב. נציגי החסידויות יקבלו אצל דגל יותר ממה שיקבלו אצל הגורים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2021 23:02 לינק ישיר 
מבקש הסבר על התנהלות האדמו"ר מגור ממרום גילו

נוירולוג כתב:

האם תוכל להסביר איך האדמו"ר מגור ממרום גילו מגיע לתחתית מוסרית כזו, שפורעים מטעמו פורצים לחדרו של הפני מנחם זצ"ל , משליכים ספרי קודש וכתבי יד של האדמו"ר זצ"ל וכו'. 
האם נראה לך הגיוני שאנחנו נצביע למפלגה שבראשה עומד נציגו של האיש שמעודד תופעות בריוניות ברמה בזויה שכזו?

תוקן על ידי momeir ב- 02/01/2021 23:03:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2021 23:11 לינק ישיר 

momeir כתב:
האם תוכל להסביר איך האדמו"ר מגור ממרום גילו מגיע לתחתית מוסרית כזו, שפורעים מטעמו פורצים לחדרו של הפני מנחם זצ"ל , משליכים ספרי קודש וכתבי יד של האדמו"ר זצ"ל וכו'. 
האם נראה לך הגיוני שאנחנו נצביע למפלגה שבראשה עומד נציג של האיש שמעודד תופעות של בריונות ברמה בזויה שכזו?

תוקן על ידי momeir ב- 02/01/2021 23:02:27

אתה מניח הנחות ושואל שאלות, אז כך

1. אין לי מושג מה היה שם, מי נגד מי, ומטעם מי. שאולזון ודף הפייסבוק רלב"ח ודומיהם אינם מייצגים בהכרח את האמת והמציאות. 

2. אני לא דובר של האדמו"ר מגור, גם לא פגשתי אותו מעולם, כך שגם אם (בדגש על "אם") הוא מודע למה שהיה או לא היה, אני לא הכתובת להסביר.

3. לשאלתך בעניין ההצבעה, אם להתעלם מהקביעה שלך שהיתה בריונות שומי שעומד מאחוריה זה לא אחר מאשר האדמו"ר בכבודו ובעצמו, אענה לך תשובה כללית ועקרונית. אני מצביע לרשימה הזו אף שאין שם אפילו אחד שהוא כוס התה שלי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 15:48 לינק ישיר 

אז בוא ותחכים אותנו, למה אתה מצביע לרשימה הזו? מה גורם לך ומה מניא אותך מהצבעה לרשימה מסוימת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 18:05 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
אז בוא ותחכים אותנו, למה אתה מצביע לרשימה הזו? מה גורם לך ומה מניא אותך מהצבעה לרשימה מסוימת?

אתה מצביע לרשימה אחרת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 20:07 לינק ישיר 

momeir כתב:

האם נראה לך הגיוני שאנחנו נצביע למפלגה שבראשה עומד נציגו של האיש שמעודד תופעות בריוניות ברמה בזויה שכזו?

תוקן על ידי momeir ב- 02/01/2021 23:03:16

וחוץ מזה הכל בסדר??? איך תוכל להסביר זאת שבמקום שימלא את תפקידו כאדמו"ר אנושי ומוסרי שידריך ויחנך את חסידיו לבין אדם לחבירו, לתורה ולמצוות ולמעשים טובים, עומד ומלמד את חסידיו ש'אני ואפסי עוד' והמטרה מקדשת את האמצעים?? הראית אדמו"ר כזה??

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הזדמנות פז לדגל לרסק את גור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext