|
|
| נשלח ב-4/1/2021 15:11 |
|
| |
"החיסון הוא ניסיון גדול באמונה, עלולים לטעות שהמדע מציל אותנו מהמגפה הנוראה"
על רקע הדיון בשאלת החיסון במגזר החרדי ומכתבם של גדולי ישראל התומכים בחיסון, במגזר החסידי לא הייתה התייחסות מעשית לשאלת החיסונים וזו אמורה לבוא במהלך השבוע הקרוב. התייחסות חסידית לנושא השמיע האדמו"ר מקאליב בדברים שנשא בזאת חנוכה בבית מדרשו בירושלים. הרבי אמר, כי החיסון הוא ניסיון גדול באמונה, שאנשים עלולים לטעות חלילה שהמדע הוא המציל אותנו מהמגפה הנוראה. "מאז החלה המגיפה הקשה, חדרה ההכרה בכל העולם עד כמה האדם הוא מוגבל וכי יש כוח עליון שהוא מעל הטבע. אך לצערנו רבים ניסו להתעלם מכך ולכל אורך התקופה עמלו להוכיח לעצמם ולאחרים כי בידם לקבוע כיצד להתגבר על הנגיף שנשלח אלינו משמים", אמר הרבי. הרבי הדגיש בדבריו כי "אך יושב בשמים ישחק וכולם נוכחו לראות כי רבים מפעולותיהם היו לשווא. גם כעת, כאשר התבשרנו על החיסונים שהגיעו לארצנו הקדושה, אסור לנו לאבד את האמונה התמימה ולחשוב חלילה שזה מה שיציל אותנו". עוד אמר הרבי כי "כיהודים מאמינים בני מאמינים אנו סומכים רק על הקב"ה, ויתכן שאכן רצונו להוציאנו מאפילה לאורה על ידי החיסונים, אך אל לנו לשים את מבטחנו בזה, אלא להמשיך להתפלל ולצפות לרחמי שמים בכל מצב שרק יהיה".www.bhol.co.il/news/1166101במחילה ממעכ"ת. לא הבנתי למה זה ניסיון גדול באמונה? מה נשתנה? כשהולכים לעשות ניתוח מציל חיים אצל רופא זה גם "ניסיון גדול באמונה"? כשכריות אוויר או מערכת ABS מצילות חיים בתאונת דרכים זה גם "ניסיון גדול באמונה"?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2021 15:45 |
|
| |
ברור. כל ה"טבע" בעולם הזה הוא נסיון גדול באמונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2021 15:54 |
|
| |
מעניין אם לפני 60 שנה כשיצא החיסון לפוליו גם היו כאלו שהתנגדו נחרצות כמו היום
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2021 16:14 |
|
| |
הוא לא שולל את החיסונים, וזה העיקר
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2021 16:51 |
|
| |
ניתוח זה משהו פרטי של כל אדם. כאן מדובר באנושות כולה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2021 17:26 |
|
| |
ענני ה' ענני, ענני שתצא אש מן השמים, וענני שלא יאמרו מעשה כשפים הוא...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2021 12:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2021 20:19 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | מעניין אם לפני 60 שנה כשיצא החיסון לפוליו גם היו כאלו שהתנגדו נחרצות כמו היום |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2021 20:23 |
|
| |
לי אין בעיות באמונה בגלל החיסון
אני מאמין באמונה שלמה בפתק ששלשלתי בקלפי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2021 20:32 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
| muki28 כתב: |  | מעניין אם לפני 60 שנה כשיצא החיסון לפוליו גם היו כאלו שהתנגדו נחרצות כמו היום |
|
אהרן מרגלית טוען שכן...
|
|
החיסון לפוליו עבר ניסויים למשך שנה לפני שהופץ לציבור הרחב. אז נא לא להשוות. בהחלט ייתכן שהחיסון נגד קורונה הוא יעיל ובטוח, אבל אפשר להבין את החששות לחיסון שנוסה מקסימום 3 או ארבעה חודשים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2021 20:46 |
|
| |
| מיאניומשמי כתב: |  | ברור. כל ה"טבע" בעולם הזה הוא נסיון גדול באמונה. |
|
וְאָמַרְתָּ, בִּלְבָבֶךָ: כֹּחִי וְעֹצֶם יָדִי, עָשָׂה לִי אֶת-הַחַיִל הַזֶּה. וְזָכַרְתָּ, אֶת-יְהוָה אֱלֹהֶיךָ- - כִּי הוּא הַנֹּתֵן לְךָ כֹּחַ, לַעֲשׂוֹת חָיִל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2021 23:02 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | ניוטרל כתב: |  |
|
אהרן מרגלית טוען שכן...
|
|
החיסון לפוליו עבר ניסויים למשך שנה לפני שהופץ לציבור הרחב. אז נא לא להשוות. בהחלט ייתכן שהחיסון נגד קורונה הוא יעיל ובטוח, אבל אפשר להבין את החששות לחיסון שנוסה מקסימום 3 או ארבעה חודשים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כמה נסיונות נעשו ועל מי בכל צבעי המאכל וחומרי הטעם והריח שהמאכלים התעשיתיים מפוצצים בהם? 
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|