מנהלת המחוז החרדי במשרד החינוך: "המצב קשה ביותר ויש תחלואה ענקית בסמינרים, זה ממש פיקוח נפש"
פרסום ראשון: מנהלת המחוז החרדי במשרד החינוך רות אלמליח העבירה הוראה מיידית לסגור את כל הסמינרים בערים אדומות וכתומות (כל הערים החרדיות). "המצב קשה ביותר ויש תחלואה ענקית בסמינרים". (קול חי)
כדאי לשים לב לדברים הקשים שאומרת רות אלמליח (חרדית!) מנהלת המחוז החרדי במשרד החינוך: "המצב קשה ביותר, ויש תחלואה ענקית בסמינרים, מה שלא היה בשום גל, לדעתי בגלל הזלזול בהנחיות, אין לי הסבר אחר. אנחנו מסכנים חיים, זה ממש פיקוח נפש".
דחליל יקר תמשיך לחצרץ. תן לאנשים שעובדים שימשיכו לעבוד כמו שצריך . אני לא מבין איך היה הווה אמינא לתת לגנץ וחבורת הפוחזים שלו אפשרות לנהל את המדינה .הבן אדם חסר אחריות לחלוטין .בגללו הסגר מתעכב.
שקרו נשאר שקרן הסגר האחרון הוריד מ10000 ביום ל200 ביום זה שהציבור החליט שנמאס לו זה נושא אחר
זה אותו נושא
אם אנשים רואים שאלו שנזהרו לבסוף גם נדבקים אז הציבור מאבד את כל הטעם בסגרים, ומפנים שהנזקים מרובים מרווחים.
אין ספק שסגר מונע הדבקה במידה מסוימת, אבל השאלה עד כמה הציבור מוכן לשתף פעולה עם סגרים חוזרים ונשנים שהורסים המון דברים בו בשעה שבסוף ממילא כולם נדבקים
שקרו נשאר שקרן הסגר האחרון הוריד מ10000 ביום ל200 ביום זה שהציבור החליט שנמאס לו זה נושא אחר
זה אותו נושא
אם אנשים רואים שאלו שנזהרו לבסוף גם נדבקים אז הציבור מאבד את כל הטעם בסגרים, ומפנים שהנזקים מרובים מרווחים.
אין ספק שסגר מונע הדבקה במידה מסוימת, אבל השאלה עד כמה הציבור מוכן לשתף פעולה עם סגרים חוזרים ונשנים שהורסים המון דברים בו בשעה שבסוף ממילא כולם נדבקים
זה אותו נושא
אבל כשעושים סגר לחרדים כי מי שרוצה להזהר שיזהר אומרים שזה נאצים ואנטישמיות
נשלח ב-5/1/2021 14:44
ליטאישעבר כתב:
אבל כשעושים סגר לחרדים כי מי שרוצה להזהר שיזהר אומרים שזה נאצים ואנטישמיות
יש סיבות אובייקטיביות להדבקת יתר בציבור החרדי, והתקשורת לא מעוניינת ליכנס לזה. היא מעוניינת בשיסוי כבר הרבה זמן לפני הקורונה. הקורונה הוא רק תירוץ מצויין.
הסימן שהתקשורת לא אנטישמית תהיה כשהתקשורת תתמקד בחיובי של הציבור החרדי באותו מידה שהיא מתמקדת בשלילי.
עד אז אפשר ומותר להאשים אותם באנטישמיות. זה לא שקר.
מה זה משנה שיש סיבות אובייקטיביות החילוני והמדינה לא צריכה להתאבד בגלל זה ואנשים לא צריכים לאבד את פרנסתם במיוחד שגם ללא הסיבות היחודיות לא שומרים ואל תבלבל את המח אני לא חי בתל אביב ואני גם מגדל מספר לא מבוטל של ילדים ב"ה ושמרנו יפה מאד וכל מי שנדבר ממשפחתי זה כי הוא היה במקומות שלא שומרים