בית פורומים בחדרי חרדים

המגמגמים בע"מ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/1/2021 20:44 לינק ישיר 
המגמגמים בע"מ

יש איזה חמקמקות בקורונה שמה שסוגרים או פועלים עכשיו ישפיע רק בעוד שבוע או שבועיים.
יש לנו כאן עסק עם מנהיגים בצד החילוני ובצד הדתי שאוהבים לגמגם להתלבט להסתפק .יש להשתדל וככל האפשר .די לגמגומים.
דרושים החלטות חותכות וברורות .בלי סגר חותך הקטסטרופה תגיע ומהר מאוד ממה שחושבים .
יש צורך במנהיגים חזקים עם כתפיים רחבות. דרוש מנהיג .

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 05/01/2021 20:44:32

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 20:47 לינק ישיר 

תכונה אנושית בינלאומית

חוץ מניו זילנד שמנפנפים בו, יש לך עוד מדינה שהצליחה לבלום את הנגיף?

הציבור אוהב לרטון אבל במציאות לא משתף פעולה, אולי בצדק ואולי לא, ואין מה לעשות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 05/01/2021 20:48:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 21:00 לינק ישיר 

תמניא, עזוב לנצח את הנגיף, אף אחד לא חשב אי פעם שאפשר לנצח לגמרי ללא חיסון.

האם אתה מסכים שסגר ימנע קריסת בתי חולים, כמו שהוכח בפעמים הקודמות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 21:05 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
יש איזה חמקמקות בקורונה שמה שסוגרים או פועלים עכשיו ישפיע רק בעוד שבוע או שבועיים.
יש לנו כאן עסק עם מנהיגים בצד החילוני ובצד הדתי שאוהבים לגמגם להתלבט להסתפק .יש להשתדל וככל האפשר .די לגמגומים.
דרושים החלטות חותכות וברורות .בלי סגר חותך הקטסטרופה תגיע ומהר מאוד ממה שחושבים .

נשלח מהאנדרואיד שלי

משחקי פוליטיקה

כשזה קורה אצל פוליטיקאים שמשחקים בחיי אדם זה נבזי, אך למרבה הצער והבושה זה קורה גם אצל ההנהגה הרבנית, וזה חמור עוד יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 21:09 לינק ישיר 

בינתיים חזי לוי מנכ"ל משרד הבריאות טען אתמול בתוקף שבתי החולים לא מתקרבים בכלל לקריסה.

האמת, מרוב דעות מנוגדות וסותרות, אני כבר לא יודע למי להאמין, אבל השכל שלי אומר שמדינה של 10 מיליון אנשים עם לפחות 20 בתי חולים גדולים לא אמור לקרוס עם תוספת של פחות מאלף חולים קשים.
מה עושים במלחמה ח"ו? גם קורסים בתי החולים?

אני כבר מזמן לא מאמין לאף מילה של המופקדים על בריאות הציבור. הם בעצמם מתווכחים בינם לבין עצמם על כל הפחדה, אז למי אאמין?

וחוצמזה סתם הערה, אם המצב באמת כל כך קשה, איך גנץ מעיז להתנות תנאי כפול שהזכות להפגין ופעילות בתי המשפט חייבים להיות מוחרגים מהסגר??

אם בשבילו חשוב הזכות להפגין חשוב, אז בשבילי חשוב הזכות ללמוד ולהתפלל!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 21:12 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

ברכת_החמה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

משחקי פוליטיקה

כשזה קורה אצל פוליטיקאים שמשחקים בחיי אדם זה נבזי, אך למרבה הצער והבושה זה קורה גם אצל ההנהגה הרבנית, וזה חמור עוד יותר.

זה לא חמור ואפילו לא אתון...

מוסדות החינוך ובתי מדרשות חייבים להישאר פתוחים!
אחרת לא יקח הרבה זמן ויהיה גם סגר רביעי וחמישי עם מוטציות מפרו ומקרונזיה!

זאת ממילא תהיה המציאות בין אם תרצו ובין אם לא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 21:18 לינק ישיר 

את המציאות אי אפשר להכחיש

המציאות היא שכבר נסגרו מוסדות חינוך ואף בתי הכנסת.

וכעת יש דיונים פעם נוספת לגבי סגירת מוסדות החינוך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 21:18 לינק ישיר 

1. שאלתי על העיקרון. לפי התשובה אני מבין שגם אתה מודה שיש מקום לסגר כדי להציל בתי חולים מקריסה.

2. לגבי הנתונים: התראיינו היום עשרות! מנהלי בתי"ח ומחלקות קורונה ואמרו שהמצב בפני קריסה. יש בתי חולים שהמצב אצלם סביר אבל הם לא מוכנים לקבל חולים ממקומות מרוחקים כדי לא להגיע למצב של קריסה וכדי לא להוריד את איכות הטיפול בחולים הקיימים.

3. כמה כתבים אמרו שאוף דה רקורד גם חכים ושרים מכחו"ל אמרו שבודאי צריך סגר, רק שהם לא רוצים לתת את זה לביבי.

4. אני לא גנץ, אבל מה שהוא היה עונה לך, שלהתפלל וללמוד אפשר בחוץ, אבל להפגין אי אפשר בבית. מעבר לזה, אם לא היו הפגנות ומשפט נגד ביבי, הוא היה מסכים לאסור גם הפגנות ובית משפט. גם הוא כמו כל הפוליטיקאים, אנשים בלתי אחראים.

דרך אגב, בשעת מלחמה, בבתי החולים אכן רמת הטיפול יורדת בעשרות אחוזים. כל הצוות מגוייס לטיפול בפצועים ונשאר צוות מינימלי במחלקות. רק שמלחמה אי אפשר למנוע, ולמצמם התפשטות של קורונה אפשר. 

תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 05/01/2021 21:20:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 21:28 לינק ישיר 

עזוב אותי עם בחוץ ובפנים

אני לא מאמין לחצי מילה שלהם!

תלמידי מוסדות החינוך כן מדביקים / לא מדביקים
מטוסים כן מדביקים / לא מדביקים
ועוד עשרות וויכוחים עקרים שזה אומר בכה וזה אומר בכה.

אני מסתובב עם אלפי אנשים שמתחילת המגיפה לא נזהרו, ואמת שהיו אבדות לא קלות, אבל גם במקומות שנזהרו היו אבדות בנפש. וברוך השם מאז חודש תשרי שהיתה התפרצות קטנה, כמעט ולא שומעים על נדבקים חדשים. עברנו את זה והולכים עם הפנים לעתיד. הקורונה לא היתה סיפור, וממילא אין מה לעשות וזהו.

מה שבטוח שהתקשורת מלבה את הפאניקה בלי סוף, ולכן אי אפשר לדעת מה אמת ומה לא. במצב כזה איש הישר בעיניו יעשה וזהו!
אם אלו שלא נזהרים רק מסכנים אחרים ולא את עצמם, עוד איכשהו הייתי מבין את המרמור. ברגע שהם לקחו את זה גם על עצמם, יש בהחלט מקום לומר שעם מגיפה לא נלחמים, וממשיכים לחיות את החיים השגרתיים, ומתפללים שלא יאונה לשום יהודי כל רע.

וזאת ועוד, הציבור לא משתף פעולה עם הסגרים. נקודה. לא יהיו מוסדות חינוך, הילדים יסתובבו בכל מקום אפשרי ובלתי אפשרי. אז ההדבקה תהיה איטית יותר, אולי. אבל בכל מקרה בעוד שבועיים שוב יפתחו ושוב יעלו המספרים וחוזר חלילה. אין לדבר סוף.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 05/01/2021 21:29:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 21:35 לינק ישיר 

ככה אמרו כנראה בבריטניה ובארה"ב עד שהבתי חולים קרסו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 21:46 לינק ישיר 

אולי כתבות כאלה ימיסו את לב האבן.

מעדויות וסרטונים מסורוקה שהגיעו לידי חדשות 13 עולה תמונה מצמררת של חוסר אונים. בין היתר, נראה חולה מבוגר שנפל, שוכב חצי שעה על הרצפה - כשהוא מלא בשתן. "נשברתי, הפכתי מאריה לארנבת"

מחלקת הקורונה בבית החולים סורוקה שבבאר שבע על סף קריסה - כך עולה הערב (שלישי) מעדויות קשות ותיעודים שהגיעו לידי חדשות 13. בין היתר, בסרטון מצמרר וקורע לב ניתן לראות חולה קורונה מבוגר שמחכה חצי שעה על הרצפה, לאחר שנפל, כשהוא מלא בשתן.

במיטות בית החולים שוכבים חולי וחולות קורונה אחרים מחוברים לחמצן כשהם חסרי אונים. "נשברתי נפשית. אני אדם מאוד חזק. בחיים לא נשברתי ככה - זה פירק לי את הנשמה לרסיסים", סיפר עורך הדין שלום פינייה, שמאושפז במחלקה. "הייתי זרוק במיון בערך שלוש שעות" - לדבריו, מאותו רגע החיים שלו הפכו לגיהינום.

פינייה בן ה-44, שנזקק לחמצן כדי לנשום, מצא את עצמו לבד במחלקה, מנסה לשרוד ובמקביל לעזור למטופלים האחרים שמצבם קשה משלו. בעיניים דומעות סיפר על המטופל ששכב לידו, על הבת שטיפלה בו במסירות ועל הרגע שבו מת - והצוות הרפואי אפילו לא הבחין בכך.

"כמעט שש שעות הייתי בחדר וצמוד אליי הייתה גופה", אמר. פינייה מספר שוב ושוב איך הוא מתקשר לצוות הרפואי של המחלקה שנמצא מחוץ לחדרים, ואין מענה. חשוב לציין כי הוא אינו כועס על צוותי הרפואה בבית החולים שקורסים תחת העומס. פינייה קרא לישראלים לשמור על ההנחיות: "תקפידו - אני הייתי אריה לפני שנכנסתי לכאן. נהייתי ארנבת קטנה, שבור מהקורונה הזאת, אל תזלזלו".

בתגובה לכתבה נמסר מבית החולים סורוקה: "מחלקות הקורונה המטפלות בימים אלה בעשרות חולים, מנוטרות על ידי הצוותים הרפואיים 24 שעות ביממה. ברגע שהמטופל זוהה, הצוותים התמגנו בהתאם לנוהולי העבודה, נכנסו למחלקה במהירות האפשרית וטיפלו בו. מטבע המציאות הקשה המלווה את הצוותים, תהליך ההתמגנות אורך מספר דקות. מצבו הכללי של המטופל טוב. בית החולים משתמש בכל המשאבים שעומדים לרשותו, והצוותים עושים ויעשו כל שניתן כדי להעניק טיפול רפואי מיטבי. הטענות שעולות בכתבה ייבדקו".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 22:18 לינק ישיר 

אין לי שום לב אבן, וכואב לי על כל יהודי שמתייסר ועכו"כ שנפטר.

השאלה פה זה איך מתמודדים עם זה.

שאלה לגיטימית וגם וויכוח לגיטימי.

לקחת אנשים שיש להם דעה שונה ולהאשים אותם בזלזול לחיי אדם, זה זלזול באינטליגנציה.

חיי ההורים שלי חשובים אצלי באותו מידה שחיי ההורים שלך חשובים בעיניך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 23:08 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
תכונה אנושית בינלאומית

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 05/01/2021 20:48:51

סינגפור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 23:43 לינק ישיר 

גם טייוואן הצליחה. מדינה של כ24 מיליון ורק 7 בני אדם מתו שם מהקורונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2021 00:43 לינק ישיר 
קלעפער

תמניא_אפי כתב:

חיי ההורים שלי חשובים אצלי באותו מידה שחיי ההורים שלך חשובים בעיניך

נשלח מהאנדרואיד שלי

אין לי ספק בכך. דא עקא שאני חושד שחיי ההורים שלי אינם חשובים בעיניך כמו שחיי ההורים שלך חשובים בעיני...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/1/2021 12:10 לינק ישיר 
a_smithee

תמניא_אפי כתב:
תכונה אנושית בינלאומית

אוסטרליה (בגדול), טיוואן

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > המגמגמים בע"מ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext