בית פורומים בחדרי חרדים

ומה אם כל העולם טועה? אורלי וגיא - צפייה חובה!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/1/2021 19:58 לינק ישיר 

פרופסור איתן פרידמן מומחה רפואי מבית חולים שיבא פוטר מעבודתו עקב השמעת עמדתו בסרט.

כך משתיקים כל קול של ביקורת

כשהטיעונים נגמרים, מוציאים את התותחים

ואחר כך ישאלו בתמימות "התקשורת בריונית"??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 20:23 לינק ישיר 
בסוף הוא התחסן

www.20il.co.il/%D7%94%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%A2%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%90-%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%96-%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9C%D7%99-%D7%95%D7%92%D7%99%D7%90-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%A1%D7%9F/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 20:28 לינק ישיר 

מטי_לא_מטי כתב:
בסוף הוא התחסן

www.20il.co.il/%D7%94%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%A2%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%90-%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%96-%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9C%D7%99-%D7%95%D7%92%D7%99%D7%90-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%A1%D7%9F/

אחד השקרים המומצאים

לא דובר מילה בכל הסרט נגד החיסונים

אבל כשאין טיעון נגדי אז ממציאים. גם סוג של טיעון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 20:31 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
פרופסור איתן פרידמן מומחה רפואי מבית חולים שיבא פוטר מעבודתו עקב השמעת עמדתו בסרט.

כך משתיקים כל קול של ביקורת

כשהטיעונים נגמרים, מוציאים את התותחים

ואחר כך ישאלו בתמימות "התקשורת בריונית"??

נשלח מהאנדרואיד שלי

עוד פייק ניוז 

איתן פרידמן לא פוטר, הוא עדיין עובד בשיבא, בסוף פברואר הוא מסיים לעבוד בשיבא כי הגיע לגיל פרישה.
שיבא לא חייבים להתאמץ להעסיק אותו בתור גימלאי

הדמגוג חסר האחריות הזה יכול בקלות להשתלב באחת ממפלגות רק לא ביבי, כפי שעשה חברו לסרט, פרופ' חגי לוין שתפקד כפוליטיקאי לכל אורך מגפת הקורונה וכעת הצטרף רשמית למפלגת רק לא ביבי של בוגי יעלון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2021 15:54 לינק ישיר 

פרסום ראשון: תביעת דיבה הוגשה נגד שרון אלרעי פרייס

רופאים שהשתתפו בסרט של אורלי וגיא טוענים שראש שירותי בריאות הציבור כינתה אותם "מכחישי קורונה" ו"מתנגדי חיסונים" בהודעת וואטסאפ שכתבה ופורסמה בתקשורת • הם דורשים פיצוי של 150 אלף שקלים ושתחזור בה מדבריה • עוד טענו: "ההודעה רוויה בהשמצות שקריות עלינו"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2021 18:02 לינק ישיר 
מצדרביעי

אני לא רוצה לחזק את "מכחישי הקורונה", אבל עדיין מעניין שהתמותה לאלף איש ב-2015 הייתה יותר גבוהה מ-2020.
מעניין איזו מגיפה הייתה ב-2015 שלא שמענו עליה...

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 21/01/2021 18:13:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2021 18:53 לינק ישיר 

אם כבר אתה מעתיק נתונים מרוטר לפחות תציין ש:
1. זה לא נתונים סופיים
2. זה מנורמל לגודל אוכלוסיה, תביא כבר את מספר המתים בלבד. המספר המנורמל יורד בקביעות מאז אמצע שנות ה-70 (ויקיפדיה), אני לא סטטיסטיקאי אבל הייתי מנחש שזה בגלל שהילודה גודלת בצורה יותר מהירה מהמתים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2021 19:12 לינק ישיר 
מואדיב

מצדרביעי כתב:
אני לא רוצה לחזק את "מכחישי הקורונה", אבל עדיין מעניין שהתמותה לאלף איש ב-2015 הייתה יותר גבוהה מ-2020.
מעניין איזו מגיפה הייתה ב-2015 שלא שמענו עליה...

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 21/01/2021 18:13:44

מה זה קשור בכלל?  אתה יודע מה זה שיעור תמותה גולמי?  

השאלה אם שיעור התמותה הגולמי, בפועל, לשנת 2020, גבוה או נמוך מהתחזית. אם הוא גבוה ממה שהיה צפוי שיהיה - כדאי לבדוק מדוע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2021 19:52 לינק ישיר 

שיעור תמותה גולמי - מתייחס למקרי המוות פר 1000 תושבים, שזאת השיטה בה הכי הגיוני לבדוק, בשל השינויים בגודל האוכלוסייה משנה לשנה.
לאדם ה-1 - לא הצלחתי למצוא בויקפידיה את מה שאמרת שכתוב שם, בכל מקרה גם אם יש ירידה לאורך זמן - בטווח של 5-10 שנים לא רואים ירידה ניכרת.

שוב, אין ברצוני לטעון שכל הקורונה "מונפצת", כן ברצוני לטעון שהיא מחלה קצת קשה אבל כמעט ברור לי שעוד כמה שנים כולם יסכימו שההיסטריה הייתה בלי פרופורציות.

(כמובן, שאינני מצדיק את הפרת ההנחיות ההמונית שקורית במקומות מסוימים, בעיקר בשל העניין של ההפקרות, הגסות והאנרכיה נגד המדינה).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2021 20:20 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
שיעור תמותה גולמי - מתייחס למקרי המוות פר 1000 תושבים, שזאת השיטה בה הכי הגיוני לבדוק, בשל השינויים בגודל האוכלוסייה משנה לשנה.
לאדם ה-1 - לא הצלחתי למצוא בויקפידיה את מה שאמרת שכתוב שם, בכל מקרה גם אם יש ירידה לאורך זמן - בטווח של 5-10 שנים לא רואים ירידה ניכרת.

שוב, אין ברצוני לטעון שכל הקורונה "מונפצת", כן ברצוני לטעון שהיא מחלה קצת קשה אבל כמעט ברור לי שעוד כמה שנים כולם יסכימו שההיסטריה הייתה בלי פרופורציות.

(כמובן, שאינני מצדיק את הפרת ההנחיות ההמונית שקורית במקומות מסוימים, בעיקר בשל העניין של ההפקרות, הגסות והאנרכיה נגד המדינה).

זהו שהתרגום כנראה אינו אינטואיטיבי כמו שאתה חושב, כנראה מכיון שגודל האוכלוסיה מושפע בצורה מעריכית יותר חזקה ללמעלה (לידות) מאשר למטה (פטירות) - השערה שלי כמובן, אני לא סטטיסטיקאי.

תראה בעמודה השמאלית שלקחתי מויקיפידיה, ואם תלך עד 1990 זה יטפס גם לכיוון 7.0:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2021 20:44 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

מקווה שהיה לי חלק בהתפכחות שלך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2021 20:57 לינק ישיר 
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:
מצדרביעי כתב:

מקווה שהיה לי חלק בהתפכחות שלך

נשלח מהאנדרואיד שלי

מההתחלה הטענה העיקרית שלי הייתה נגד האנרכיה והגסות והיא במקומה עומדת...

וגם מבחינת הצלת חיים - יש הבדל בין טענות נגד עצירת מרוץ החיים, לבין קיום מאמצים מינימליים כמו חבישת מסיכות, מעבר למקומות פתוחים וכיו"ב.

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 21/01/2021 20:57:19

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 21/01/2021 21:23:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2021 20:58 לינק ישיר 

מסכת תענית דף יא עמוד א

תנו רבנן: בזמן שישראל שרויין בצער ופירש אחד מהן, באין שני מלאכי השרת שמלוין לו לאדם, ומניחין לו ידיהן על ראשו, ואומרים: פלוני זה שפירש מן הצבור – אל יראה בנחמת צבור.1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2021 21:33 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

מסכת תענית דף יא עמוד א

תנו רבנן: בזמן שישראל שרויין בצער ופירש אחד מהן, באין שני מלאכי השרת שמלוין לו לאדם, ומניחין לו ידיהן על ראשו, ואומרים: פלוני זה שפירש מן הצבור –אל יראה בנחמת צבור.1

במטותא, אבל זה ממש לא קשור כלל וכלל לחבישת מסיכות או שאר שטויות למיניהם.

זה קשור להצטער עם הציבור ולהרבות בתפילה ותחנונים על צערן של ישראל.

חוקי המדינה אינם חלק ונחלה בהשתתפות בצער הציבור. הם לא יותר מצעדים מטופשים שהיזיקן מרובה מתקנתם ומרבים פניקה ודאגה בציבור שבלאו הכי מתוח מעל ומעבר ומיותרים לחלוטין וכל יתר כנטול דמי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2021 22:19 לינק ישיר 

לחגוג בצורה המונית וגסה מאות אנשים בפומביות כאילו אין דין ואין דיין, זה בהחלט אי השתתפות בצער הציבור ו"שימת פס" על כולם בצורה בולטת וגסה.
(אם היית יושב בעצמך בסגר, היית מבין כמה זה מעצבן...).

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ומה אם כל העולם טועה? אורלי וגיא - צפייה חובה!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.