אוי מה היה לנו!! נורא נוראות! חסמו את טראמפ מלהסית בטוויטר...
נראה לכם שאדם שיחסם מבחדרי כי עבר על הכללים יטען לסתימת פיות? החברות הללו הן פרטיות, וכליברטריאן ודאי שזכותם לעשות מה שעולה על רוחם. הבעיה היחידה היא שהמחוקק יכול לטעון שאם כך אתם אחראים על התוכן, מה שהחברות הללו מאד חוששות ממנו, כי אז יתבעו אותם בבית משפט על תכנים בעייתים. אבל הזכות החוקתית לחופש ביטוי אינה כוללת כלל חברות פרטיות שזכותן לעשות מה שבא להן. ובכלל לא סתמו לו את הפה, הוא יכול להופיע בפני כל אמצעי התקשורת מתי שיחפץ או להרים טלפון לחסידיו בפוקס\נוזמקס\אמריקה אחת ולדבר כמה שהוא רוצה. בחברה שלי לא. מחר תגידו שכל אדם שמתקשר לרדיו כדי לדבר יהיו חייבים לתת לו. אתם אלו שפוגעים בחופש האישי של כל חברה לעשות מה שרוצה.
ועוד והוא העיקר, בימים אלו שנעשה נסיון אכזרי בעידוד המטורף הזה להפיכה בקונגרס והרג של אנשים תוך כדי נסיון השתקה של חברי קונגרס (אם לא יתמכו בי נביס אותם בבחירות או נכה באחוריהם) מתלוננים הימנים המשוגעים שהרסו את המפלגה הקונסרווטיווית (מעבר לזה שהיא כבר אינה קונסרווטיווית אלא "פופולרית") ורוצים להרוס את אמריקה, עד שבתי נבחרים רבים נסגרו בכל רחבי ארה"ב כי אנשים חמושים מאיימים ואף מבצעים, בוכייני הימין המשוגע בוכים על סילוקו של טראמפ וחבר מטורפיו כמו לין ווד מטוויטר... נורא למתבונן...
העולם הולך למקום נורמלי יותר.
נשלח ב-10/1/2021 07:29
פיששששש איזה צדיקים.... כל הצייצנים שלהם אחד אחד חסידי אומות עולם... מנסה להראות יפה נפש,
למר קלעפר: 1. המציאות היא שלטוויטר ופייסבוק יש כוח יותר מכל מדינה קיימת, אז בהחלט מדובר ב"תהליכים" מפחידים של מיניסטריון האמת לכל מי שקרא את ספרו של ג'ורג' אורוול ולא משנה אלו משחקי מילים נעשה.
2. אשמח שתראה לי אלו מהומות טראמפ גיבה, היות ומה שאני ראיתי הוא דווקא הוציא סרטון בו קורא לתומכיו להרגע וללכת הבייתה שכמובן גם הוא צונזר על ידי משטרת המחשבות "משום מה" (בשונה מהצד השני שצביעותו אומנותו שלא גינה את הפרעות של BLM. נמאס מהצביעות שלכם!!!!!!!!!!!!!!!).
3. שוב, כמו שאמרת בעצמך, לא הגיוני שטוויטר ופייסבוק משאירים את החשבונות של חומייני ושאר הקיצוניים פעילים כרגיל ורק טראמפ הוא הבעייה. דיקטטורה זו מתחילה אצל טראמפ ובסוף תדפוק את כל מי ש"לא יבוא טוב בעין" למיניסטריון האמת...
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 10/01/2021 07:51:09
נשלח ב-10/1/2021 09:03
ושלא לדבר על עדויות שאנטיפה הביאה כמה אוטובוסים עם חוליגנים וכלי פריצה ואלו הם שפרצו פנימה, אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך. טראמפ מסוכן לעולם ואיראן היא אור לגויים
נשלח ב-10/1/2021 09:22
hhaavv
muki28 כתב:
ושלא לדבר על עדויות שאנטיפה הביאה כמה אוטובוסים עם חוליגנים וכלי פריצה ואלו הם שפרצו פנימה, אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך. טראמפ מסוכן לעולם ואיראן היא אור לגויים
טביעת אצבעות ברורות של סטאלי-פוטין. מי יגלה עפר מעיני ג'ו מקארתי.
נשלח ב-10/1/2021 09:24
מצדרביעי
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 10/01/2021 09:24:31
נשלח ב-10/1/2021 11:57
קלעפער
מצדרביעי כתב:
למר קלעפר: 1. המציאות היא שלטוויטר ופייסבוק יש כוח יותר מכל מדינה קיימת, אז בהחלט מדובר ב"תהליכים" מפחידים של מיניסטריון האמת לכל מי שקרא את ספרו של ג'ורג' אורוול ולא משנה אלו משחקי מילים נעשה.
2. אשמח שתראה לי אלו מהומות טראמפ גיבה, היות ומה שאני ראיתי הוא דווקא הוציא סרטון בו קורא לתומכיו להרגע וללכת הבייתה שכמובן גם הוא צונזר על ידי משטרת המחשבות "משום מה" (בשונה מהצד השני שצביעותו אומנותו שלא גינה את הפרעות של BLM. נמאס מהצביעות שלכם!!!!!!!!!!!!!!!).
3. שוב, כמו שאמרת בעצמך, לא הגיוני שטוויטר ופייסבוק משאירים את החשבונות של חומייני ושאר הקיצוניים פעילים כרגיל ורק טראמפ הוא הבעייה. דיקטטורה זו מתחילה אצל טראמפ ובסוף תדפוק את כל מי ש"לא יבוא טוב בעין" למיניסטריון האמת...
1. נניח שזה נכון, לשאלת הכוח המופרז של חברות הביג-טק אין קשר לנידון דידן. אבל מענין שהימין כאן טוען ש"מוזר" שבדיוק ביום שהוברר שהרפובליקנים הפסידו את הקונגרס (הפסידו, כי טראמפ גרם להפסד כפי שמסבירים כל המומחים) אז "נזכרו" לחסום אותו, כלומר שהם פוחדים מהקונגרס הדמוקרטי. אבל עקביות לא הדבר החזק אצל הטראמפיסטים. 2. את המהומות האחרונות. אתה כנראה לא מעודכן, אני יכול עכשיו לתאר לך את מהלך הדברים, אבל אין לי כוח, אולי מאוחר יותר, אז רק אצביע על כך שגדולי מקורביו ורוב מוחלט של המפלגה מסכים בפה מלא שהוא הסית, וחלקם מודים שזה אפילו פלילי או בר הדחה. ורק לדוגמא, בוידאו שהוא הוציא, אחרי שכפו עליו, ואחרי שכל ארה"ב ראתה את האלימות הוא קרא להם "אנשים מיוחדים. אני אוהב אתכם". הצד השני אינו הצד שלי ואין לי כל ענין להגן עליו, אבל זה שקר מוחלט. 3. לא מפריע לי שחברות הביג טק תהינה דיקטטוריות. אני לא שם. ומי שלא אוהב דיקטטורה שיצא. ביחוד היום שיש אלטרנטיבה מימין. דיקטטורה זה מי שמאיים על "כל מי שלא מסכים עמי ופועל לפי החוקה אנחנו נחסל אותו" מילים של טראמפ בעצרת שקדמה למהומות. דיקטטורה זה אנשים שצועקים לגדול מללקי טראמפ "בוגד" ומאיימים לתלות את סגן הנשיא הכי ימיני ו"צדיק" שהיה מימין.
תוקן על ידי קלעפער ב- 10/01/2021 12:03:38
נשלח ב-10/1/2021 11:59
קלעפער
hhaavv כתב:
ושלא לדבר על עדויות שאנטיפה הביאה כמה אוטובוסים עם חוליגנים וכלי פריצה ואלו הם שפרצו פנימה, אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך. טראמפ מסוכן לעולם ואיראן היא אור לגויים טביעת אצבעות ברורות של סטאלי-פוטין. מי יגלה עפר מעיני ג'ו מקארתי.
שקרים שאפילו הרפובליקנים בזים להם. טראמפ לא היה מכנה את אנטיפה כאנשים מיוחדים ושהוא אוהב אותם.
נשלח ב-10/1/2021 12:04
מצדרביעי
קלעפער כתב:
1. נניח שזה נכון, לשאלת הכוח המופרז של חברות הביג-טק אין קשר לנידון דידן. אבל מענין שהימין כאן טוען ש"מוזר" שבדיוק ביום שהוברר שהרפובליקנים הפסידו את הקונגרס (הפסידו, כי טראמפ גרם להפסד כפי שמסבירים כל המומחים) אז "נזכרו" לחסום אותו, כלומר שהם פוחדים מהקונגרס. אבל עקביות לא הדבר החזק אצל הטראמפיסטים. 2. את המהומות האחרונות. אתה כנראה לא מעודכן, אני עכשיו לתאר לך את מהלך הדברים, אבל אין לי כוח, אולו מאוחר יור, אז רק אצביע על כך שגדולי מקורביו ורוב מוחלט של המפלגה מסכים בפה מלא שהוא הסית. ורק לדוגמא, בוידאו שהוא הוציא אחרי שכל ארה"ב ראתה את האלימות הוא קרא להם "אנשים מיוחדים. אני אוהב אתכם". הצד השני אינו הצד שלי ואין לי כל ענין להגן עליו ביחוד שהוא אינו הדיון כאן, אבל זה שקר מוחלט. 3. לא מפריע לי שחברות הביג טק תהינה דיקטטוריות. אני לא שם. ומי שלא אוהב דיקטטורה שיצא. ביחוד היום שיש אלטרנטיבה מימין. דיקטטורה זה מי שמאיים על "כל מי שלא מסכים עמי ופועל לפי החוקה אנחנו נחסל אותו" מילים של טראמפ בעצרת שקדמה למהומות. דיקטטורה זה אנשים שצועקים לגדול מללקי טראמפ "בוגד" ומאיימים לתלות את סגן הנשיא הכי ימיני ו"צדיק" שהיה מימין.
זכותו לקרוא להם "אנשים מיוחדים", כמו שקמלה הריס "מתרגשת" מהפרעות שהיו רק לפני כמה חודשים. זה שרוב הרפובליקנים "מגנים" את טעויותיו של טראמפ כמיטב המסורת של הימין גם בארץ להיכנס לעמדת ה"מתנצלים" שמכינים להם זה לא מצדיק צנזורה...
נשלח ב-10/1/2021 12:33
אני מבין שאתה מסכים שהוא גיבה אותם. רק אתה טוען שזו זכותו. ו"ההוא התחיל"...
הטענה כאן הייתה שזו עמדה שמאלנית, זו לא, רוב הימין (השפוי) מסכים לכך. מה שזה יעשה, בעז"ה, שהמפלגה (שכבר אינו רשום בה. פרשתי בגלל טראמפ) תחזור לשפיות של ימין נורמלי ובעיקר ליברטריאני ולא פופוליסטי מפגר. נכון שהמון העם אוהב את זה אבל פופוליזם מסוכן כמו קומוניזם. ולפי הסקרים רוב האמריקאים (כולל 30 אחוז רפבוליקנים וכשבעים אחוז מהעצמאיים שברובם נוטים לימין) חושבים כך.
נשלח ב-10/1/2021 13:18
הוא אמר שהם אנשים נפלאים אבל לא גיבה את מעשיהם, זה באמת כל כך מסובך?
נשלח ב-10/1/2021 13:39
קלעפער
מצדרביעי כתב:
הוא אמר שהם אנשים נפלאים אבל לא גיבה את מעשיהם, זה באמת כל כך מסובך?
זו הייתה הודעה רצינית או קומית?
נשלח ב-10/1/2021 13:48
מאוד קל לנסות להגחיך... אני יודע שלאורך כל ההפגנות האלימות שהיו בחצי שנה האחרונה, חלק גדול מהתקשורת ובכלל הפרוגרסיבים בכל העולם, דברו על כמה הם "מתרגשים" מההפגנות, וככל שנדרשו לגנות אלימות עשו זאת כדרכם בשפה רפה ובעצבות. משמע - אוהבים את המפגינים ומגנים מעשים אלימים.
אבל כשטראמפ עושה אותו דבר - לא יכול להיות. זלא"ד קלאסי אבל עכשיו באמת רואים לכם, ואני לא מאמין שהיית חבר במפלגה הרפובליקנית, צר לי...
נשלח ב-10/1/2021 14:04
קלעפער
עדיין מנסה לקבל תשובה האם התכוות ברצינות להודעה הקודמת?
למען הבהירות הנה משל: אחמד טיבי מכנה את המחבלים שאהידים. הוא לא מגבה את מעשיהם רק טוען שהם שאהידים. צדיק! ואגב, זה נכון, הוא אמר את זה...
ושוב לתקוף את השמאל? לא יעזור לך. תתמודד עם הטענות ולא יעזור לך ה-whataboutism שלך. לא איתי על כל פנים. לא נעים לך שדיברת שטויות? לא נורא זו לא פעם ראשונה. ואגב, בפעם הקודמת לא היה בך האומץ להודות שטעית וטענת שהשמאל הקיצוניאלים יותר וכשהוכחתי לך שהימין הקיצוני פי אלף אלים יותר, ברחת...
תוקן על ידי קלעפער ב- 10/01/2021 14:04:31
נשלח ב-10/1/2021 14:08
ובאשר לשאלה האישית, אני לא מטיל ספק שאתה איש זהות. הבעיה רק שאינך מבין מה זה ליברטריאניזם ואצלך זו זהות פוליטית ולא דרך. אני אכן לא ימני. אני ליברטריאן ועד לטראמפ המפלגה הכי קרובה לליברטריאניזם הייתה המפלגה הרפבוליקנית. מעבר לשאלה על תמיכה בישראל. ולכן הצבעתי לה.