בית פורומים בחדרי חרדים

ניקי היילי: "השתקת אנשים שלא לדבר על נשיא ארה"ב זה משהו שקורה בסין, לא במדינה שלנו"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/1/2021 14:54 לינק ישיר 
מצדרביעי

קלעפער כתב:
עדיין מנסה לקבל תשובה האם התכוות ברצינות להודעה הקודמת?

למען הבהירות הנה משל: אחמד טיבי מכנה את המחבלים שאהידים. הוא לא מגבה את מעשיהם רק טוען שהם שאהידים. צדיק! ואגב, זה נכון, הוא אמר את זה...

ושוב לתקוף את השמאל? לא יעזור לך. תתמודד עם הטענות ולא יעזור לך ה-whataboutism שלך. לא איתי על כל פנים.
לא נעים לך שדיברת שטויות? לא נורא זו לא פעם ראשונה. ואגב, בפעם הקודמת לא היה בך האומץ להודות שטעית וטענת שהשמאל הקיצוניאלים יותר וכשהוכחתי לך שהימין הקיצוני פי אלף אלים יותר, ברחת...

תוקן על ידי קלעפער ב- 10/01/2021 14:04:31

למען הבהירות הנה משל, אתה משבח את המפגינים שהפגינו נגד הטיוח של פרשת רצח סנדק/מפגיני בלפור ואומר ש"הם נהדרים" אבל עדיין לא משבח מעשים אלימים שהם עושים. אם קצת נתאמץ נגלה שזה לא באמת כל כך מסובך להבנה. הבעיה היא שאצל השמאל הפרוגרסיבי או שאתה טוב או שאתה רע ואין אמצע...

סטנדרטים כפולים - זה לא סתם "ווטאוביזם", חושב שמאוד הגיוני לדרוש מהדיקטטורות החדשות להחליט על מדיניות עקבית ושקופה בכל הנוגע לסינון תכנים. אם הקריטריון היחיד לסינון הוא מה ש"לא בא טוב בעין" למיניסטריון האמת זה מאוד מפחיד ומסוכן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 14:58 לינק ישיר 

גינגישראלי כתב:
נוירולוג כתב:

כתבתי על זה בשבוע שעבר באחד האשכולות

זה מפחיד מה שהולך להיות בעידן ביידן, וזה לא ייגמר רק באמריקה.

בצפון קוריאה ובסין כולנו יודעים שאין זכויות אדם ושיש צנזורה וסתימת פיות, בארה"ב (וזה יכול לקרות גם בישראל אם השמאל יעלה לשלטון גם רשמית)  ברוב המקרים אפילו לא נדע על שלילת זכויות האדם ועל הצנזורה.

בינתיים ביבי מתחיל ללקק לביידן ובכלל לא ברור שהוא לא יהיה חלק מהקנוניה (מעבר למה שכבר קיים היום פה באחריותו)

נשלח מהאנדרואיד שלי

שמתי לזה לזה, אפשר לתת לזה עוד פרשנויות ולא רק שהוא חלק מהקנוניה
מה שכן לביבי יש היסטוריה עשירה בהתחנפות וכניעה לשמאל, רק בשנים האחרונות כשזה נגע בו אישית הוא התעורר קצת.

עכ"פ, מה שיהיה עם ביבי זה כאין וכאפס לעומת מה שיהיה אם גם הסכר האחרון הזה ייפרץ וממשלת ישראל תהיה ממשלת שמאל על מלא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 15:04 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
אוי מה היה לנו!! נורא נוראות! חסמו את טראמפ מלהסית בטוויטר... 

נראה לכם שאדם שיחסם מבחדרי כי עבר על הכללים יטען לסתימת פיות?  החברות הללו הן פרטיות, וכליברטריאן ודאי שזכותם לעשות מה שעולה על רוחם.
הבעיה היחידה היא שהמחוקק יכול לטעון שאם כך אתם אחראים על התוכן, מה שהחברות הללו מאד חוששות ממנו, כי אז יתבעו אותם בבית משפט על תכנים בעייתים.
אבל הזכות החוקתית לחופש ביטוי אינה כוללת כלל חברות פרטיות שזכותן לעשות מה שבא להן. ובכלל לא סתמו לו את הפה, הוא יכול להופיע בפני כל אמצעי התקשורת מתי שיחפץ או להרים טלפון לחסידיו בפוקס\נוזמקס\אמריקה אחת ולדבר כמה שהוא רוצה. בחברה שלי לא.
מחר תגידו שכל אדם שמתקשר לרדיו כדי לדבר יהיו חייבים לתת לו.
אתם אלו שפוגעים בחופש האישי של כל חברה לעשות מה שרוצה.

ועוד והוא העיקר, בימים אלו שנעשה נסיון אכזרי בעידוד המטורף הזה להפיכה בקונגרס והרג של אנשים תוך כדי נסיון השתקה של חברי קונגרס (אם לא יתמכו בי נביס אותם בבחירות או נכה באחוריהם) מתלוננים הימנים המשוגעים שהרסו את המפלגה הקונסרווטיווית (מעבר לזה שהיא כבר אינה קונסרווטיווית אלא "פופולרית") ורוצים להרוס את אמריקה, עד שבתי נבחרים רבים נסגרו בכל רחבי ארה"ב כי אנשים חמושים מאיימים ואף מבצעים, בוכייני הימין המשוגע בוכים על סילוקו של טראמפ וחבר מטורפיו כמו לין ווד מטוויטר... נורא למתבונן...

העולם הולך למקום נורמלי יותר.

מבלי לזלזל במה שהיה בקפיטול (ומבלי להיכנס לדיון האם היו שם גורמי אנטיפה, או אם זו היתה מזימה של הדמוקרטים ושמטרת הקפיטול שיתפה עם זה פעולה) , אי אפשר לחגוג על זה ולהפוך את ארה"ב לצפון קוריאה או סין.

והניסיון להגחיך או להקטין את חומרת הדברים מעיד שאו שאתה ישן בעמידה או שאתה ניזון רק מה-CNN

זה לא רק טראמפ, וזה לא רק פייסבוק וטוויטר, אמאזון גם משתתפת בזה וניטרלה את הרשת החברתית פרלר,
רשת CNN פועלת להוריד מהאוויר את פוקס ניוז, ועוד ועוד.

נראה שהעולם הולך למקום מאוד לא טוב, ואנו בפתחה של תקופה אפלה מאוד. זה הרבה מעבר לטראמפ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 16:03 לינק ישיר 
קלעפער

מצדרביעי כתב:
עדיין מנסה לקבל תשובה האם התכוות ברצינות להודעה הקודמת?

למען הבהירות הנה משל: אחמד טיבי מכנה את המחבלים שאהידים. הוא לא מגבה את מעשיהם רק טוען שהם שאהידים. צדיק! ואגב, זה נכון, הוא אמר את זה...

ושוב לתקוף את השמאל? לא יעזור לך. תתמודד עם הטענות ולא יעזור לך ה-whataboutism שלך. לא איתי על כל פנים.
לא נעים לך שדיברת שטויות? לא נורא זו לא פעם ראשונה. ואגב, בפעם הקודמת לא היה בך האומץ להודות שטעית וטענת שהשמאל הקיצוניאלים יותר וכשהוכחתי לך שהימין הקיצוני פי אלף אלים יותר, ברחת...

תוקן על ידי קלעפער ב- 10/01/2021 14:04:31

למען הבהירות הנה משל, אתה משבח את המפגינים שהפגינו נגד הטיוח של פרשת רצח סנדק/מפגיני בלפור ואומר ש"הם נהדרים" אבל עדיין לא משבח מעשים אלימים שהם עושים. אם קצת נתאמץ נגלה שזה לא באמת כל כך מסובך להבנה. הבעיה היא שאצל השמאל הפרוגרסיבי או שאתה טוב או שאתה רע ואין אמצע...

סטנדרטים כפולים - זה לא סתם "ווטאוביזם", חושב שמאוד הגיוני לדרוש מהדיקטטורות החדשות להחליט על מדיניות עקבית ושקופה בכל הנוגע לסינון תכנים. אם הקריטריון היחיד לסינון הוא מה ש"לא בא טוב בעין" למיניסטריון האמת זה מאוד מפחיד ומסוכן...

מתי שיבחתי אי פעם את המפגינים או את מעשי האלימות שלהם. אין לי מושג, אני לא עוקב אחרי ההפגנות הללו. ואם הם אלימים לעולם לא אשבח אותם. אני לא כמוך. נקודה.

קפצת לחברות, כוונתי הייתה לטענה שהאריס גם "התרגשה" מהפגנות המופרעות של השמאל. ביידן גינה בפה מלא עשרות פעמים. באשר להראיס לא עקבתי. היא לא מעניינת אותי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 16:08 לינק ישיר 
קלעפער

נוירולוג כתב:
אוי מה היה לנו!! נורא נוראות! חסמו את טראמפ מלהסית בטוויטר... 

נראה לכם שאדם שיחסם מבחדרי כי עבר על הכללים יטען לסתימת פיות?  החברות הללו הן פרטיות, וכליברטריאן ודאי שזכותם לעשות מה שעולה על רוחם.
הבעיה היחידה היא שהמחוקק יכול לטעון שאם כך אתם אחראים על התוכן, מה שהחברות הללו מאד חוששות ממנו, כי אז יתבעו אותם בבית משפט על תכנים בעייתים.
אבל הזכות החוקתית לחופש ביטוי אינה כוללת כלל חברות פרטיות שזכותן לעשות מה שבא להן. ובכלל לא סתמו לו את הפה, הוא יכול להופיע בפני כל אמצעי התקשורת מתי שיחפץ או להרים טלפון לחסידיו בפוקס\נוזמקס\אמריקה אחת ולדבר כמה שהוא רוצה. בחברה שלי לא.
מחר תגידו שכל אדם שמתקשר לרדיו כדי לדבר יהיו חייבים לתת לו.
אתם אלו שפוגעים בחופש האישי של כל חברה לעשות מה שרוצה.

ועוד והוא העיקר, בימים אלו שנעשה נסיון אכזרי בעידוד המטורף הזה להפיכה בקונגרס והרג של אנשים תוך כדי נסיון השתקה של חברי קונגרס (אם לא יתמכו בי נביס אותם בבחירות או נכה באחוריהם) מתלוננים הימנים המשוגעים שהרסו את המפלגה הקונסרווטיווית (מעבר לזה שהיא כבר אינה קונסרווטיווית אלא "פופולרית") ורוצים להרוס את אמריקה, עד שבתי נבחרים רבים נסגרו בכל רחבי ארה"ב כי אנשים חמושים מאיימים ואף מבצעים, בוכייני הימין המשוגע בוכים על סילוקו של טראמפ וחבר מטורפיו כמו לין ווד מטוויטר... נורא למתבונן...

העולם הולך למקום נורמלי יותר.

מבלי לזלזל במה שהיה בקפיטול (ומבלי להיכנס לדיון האם היו שם גורמי אנטיפה, או אם זו היתה מזימה של הדמוקרטים ושמטרת הקפיטול שיתפה עם זה פעולה) , אי אפשר לחגוג על זה ולהפוך את ארה"ב לצפון קוריאה או סין.

והניסיון להגחיך או להקטין את חומרת הדברים מעיד שאו שאתה ישן בעמידה או שאתה ניזון רק מה-CNN

זה לא רק טראמפ, וזה לא רק פייסבוק וטוויטר, אמאזון גם משתתפת בזה וניטרלה את הרשת החברתית פרלר,
רשת CNN פועלת להוריד מהאוויר את פוקס ניוז, ועוד ועוד.

נראה שהעולם הולך למקום מאוד לא טוב, ואנו בפתחה של תקופה אפלה מאוד. זה הרבה מעבר לטראמפ.

לא הקטנה, אלא פרופורציות. למשל, גם מעשיו של ליברמן מחפירים אבל מול האיום האירני הם מתגמדים. זה הכל.

וזה שאתה נמשך לקונספירציות מטומטמות (אנטיפה והמשטרה שיתפה פעולה) לא עושה לך טוב... אני לא רמזתי שארה"ב דומה לסין או לארה"ב בגלל המהומות, לא ברור לי למה דחפת את זה לדיון. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 19:55 לינק ישיר 

קלעפר

לא בכדי בחרת להתמקד רק במה שכתבתי בסוגריים (וזה נמצא שם בכוונה) במקום להתייחס לכל השאר.

מאמין שאפילו לך יפול האסימון ותפתח את העיניים. הסיפור הוא לא חברה פרטית שבוחרת לחסום את נשיא ארה"ב, והסיפור אף גדול יותר מאשר טראמפ האיש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 20:05 לינק ישיר 

יתכן לישראלים שלא חשים את מה שקרה כאן. עוד כמה שבועות נעסוק בזה. עכשיו זה רק בא כדי להסיט את הציבור מהעיקר שזה נסיון ההפיכה המחפיר בעידודו של טראמפ. ומכך שהוא הצליח לשכנע מליונים בשקרים מגוכחים ועלובים.
והסוגריים הם לא תירוץ. (הם באים רק לומר שזה אינו עיקר הדיון אבל הם אינם מראים שהכותב לא מחזיק בשטויות הללו.. ביידיש  יש אמרה שמי שמנקה ארובות ידיו מתלכלכות, מי שיותר מידי שומע ניר בן ארצי כנראה מושפע קצת ומתחיל לפזר קונספירציות מטומטמות...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 20:10 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
יתכן לישראלים שלא חשים את מה שקרה כאן. עוד כמה שבועות נעסוק בזה. עכשיו זה רק בא כדי להסיט את הציבור מהעיקר שזה נסיון ההפיכה המחפיר בעידודו של טראמפ. ומכך שהוא הצליח לשכנע מליונים בשקרים מגוכחים ועלובים.
והסוגריים הם לא תירוץ. (הם באים רק לומר שזה אינו עיקר הדיון אבל הם אינם מראים שהכותב לא מחזיק בשטויות הללו.. ביידיש  יש אמרה שמי שמנקה ארובות ידיו מתלכלכות, מי שיותר מידי שומע ניר בן ארצי כנראה מושפע קצת ומתחיל לפזר קונספירציות מטומטמות...)

אתה מדבר על הגזמות תוך כדי שאתה עצמך מגזים
מבלי להמעיט בחומרת האירוע, לא מדובר ב"ניסיון הפיכה", גם אם רוצים לעשות הפיכה לא כך עושים אותה, לא בצורה כה שלומיאלית, כך שלא צריך שום קונספירציות בשביל לשלול את ההזיה הזו.

ושוב אני חוזר לעיקר אף שאתה מנסה שוב ושוב לחזור רק לנושא הקונספירציות.

החסימה השרירותית של פייסבוק, טוויטר, אמאזון, ועוד ניסיונות השתקה רבים, ולא רק של טראמפ, משטרת המחשבות ומינסטריון האמת, כל הדברים הללו מטילים צל כבד וחשש שאנו לקראת תקופה אפלה מאוד, אלא אם יתרחש נס בלתי צפוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 20:19 לינק ישיר 

אם זה לא נסיון הפיכה (שנכשל. כי נעשה בצורה מטומטמת) איני יודע מה זה. בכל אופן כאן בארה"ב הם ישפטו על נסיון מרידה\הפיכה\התקוומות (אולי השימוש במילים שונה בין עברית לאנגלית וזה מה שמטעה אותך? באנגלית זה Insurrection).

אני מבין שלא נעים לך על שנסחפת לאיזור הבעייתי של קונספירציות בעוד אתה מציג עצמך כקול שפוי הלוחם בכל מאחזי העינים והמטמטמים, אבל גם סוגריים לא יסתירו את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 20:25 לינק ישיר 

אגב, הם הכריזו על כך בפה מלא שזו כוונתם. פיהם הכשילם במשפט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 20:42 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
אם זה לא נסיון הפיכה (שנכשל. כי נעשה בצורה מטומטמת) איני יודע מה זה. בכל אופן כאן בארה"ב הם ישפטו על נסיון מרידה\הפיכה\התקוומות (אולי השימוש במילים שונה בין עברית לאנגלית וזה מה שמטעה אותך? באנגלית זה Insurrection).

אני מבין שלא נעים לך על שנסחפת לאיזור הבעייתי של קונספירציות בעוד אתה מציג עצמך כקול שפוי הלוחם בכל מאחזי העינים והמטמטמים, אבל גם סוגריים לא יסתירו את זה.

מה הקטע לנסות בכוח?

אין לי עניין וכוונה להתבוסס בוויכוח סרק, לא על ניסיון ההפיכה, לא על קונספירציות,  ולא נסחפתי, ואני לא מתבייש מה שכתבתי. ולא צריך להיות קונספירטור בשביל לתהות איך הצליחו לפרוץ לקפיטול כאילו מדובר בטיול טבע, אבל שוב, אני לא הולך להיכנס לדיון על זה.

הנושא הוא סתימת הפיות של מינסטריון האמת, זה מדרון חלקלק שכמו שנראה כעת (והלוואי ואתבדה) הולך למקום מאוד לא טוב.

הנושא 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 20:46 לינק ישיר 

לנסות בכוח מה? להסביר לך שאתה שוקע במחוזות מטומטמים? וכי מה אתה עושה כל יום אם לא בדיוק את זה? לשכנע כאן שיש מאחזי עינים וכדומה. אז אם אני עושה זאת איתך זה כבר לא טוב? 

אדם שאין לו ענין עושה מעשה פשוט: לא כותב. א"א לכתוב הודעות רבות ולטעון "אין לי ענין". 

על הנושא ה"עיקרי" כבר הגבתי לעיל, קחהו משם ויערב לך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 20:50 לינק ישיר 

כפי שכתבתי, הדיון לא ייגמר לעולם אם לא אסיים אותו בעצמי, ואכן כפי שכתבתי לעיל, סיימתי אותו.

בתקווה לימים טובים לארה"ב ולעולם 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 21:14 לינק ישיר 

לא ברור לי למה צריך להכריז פעמים על סיום...או שעכשיו תהיה גם פעם שלישית?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2021 13:42 לינק ישיר 

אמזון תנתק בתוך שעות: מנכ''ל פרלר מודה שיש החרמה טוטאלית, מקיפה וקטלנית נגד האתר מצד כל ספק שירות שפנו אליו | מתקשה להבטיח חזרה מהירה לאוויר  

כזכור, הרשת החברתית פרלר שמיתגה עצמה כתחליף לטוויטר עם חופש ביטוי נרחב והיעדר צנזורה, סובלת לאחרונה מהחרמות נרחבות של ענקיות עמק הסיליקון.

הרשת - הפופולרית במיוחד לאחרונה בקרב הימין האמריקני והעולמי הטוען לאפליה מושרשת מצד טוויטר, פייסבוק ויוטיוב - אמורה לרדת מן האוויר, ברגע ששירותי הענן של אמזון יפסיקו לתת לרשת להתארח בשרתיו.

גוגל ואפל כבר הסירו את האפליקציה מן החנות הרשמית. מיד לאחריהן, אמזון הודיעה על כוונתה להפסיק את שירות אירוח האתר בשרתיה.

מנכ"ל פרלר הודיע מקודם שכבר היום (שני) האתר יוכל לחזור לאוויר, אך כרגע הוא נשמע אחרת לגמרי.

המנכ"ל נאלץ לחזור בו מאמירה קודמת, שיש שורה של ספקי שירותי ענן המתחרים 'לזכות' באירוח שרתי האתר. אך בראיון טלפוני לפוקס ניוז הערב, הוא נשמע אחרת לגמרי, כמעט מיואש.

לדבריו מדובר בחרם טוטאלי מצד כל הספקים ואיומים לרוב.

הנה דבריו מילה במילה, בתרגום משמיעה:

"הם ווידאו לשתף פעולה יחד כדי שבמקביל נאבד את הגישה - לא רק לאפליקציות שלנו - אלא להוריד לגמרי את כל שרתינו ולנתק אותנו הערב מרשת האינטרנט."

"ובכן, הם מנסים - לא רק להרוג את האפליקציות - אלא להשמיד למעשה את כל החברה. ולא מדובר רק בשלושת החברות האלו (גוגל, אפל ואמזון - Mr W) אלא כל ספק שירות - החל מספקי שירותי SMS, שירותי דוא"ל, עורכי הדין שלנו - כולם התנערו מאיתנו באותו יום."

"אנו הולכים לנסות כמיטב יכולתנו לחזור לאוויר בהקדם האפשרי, אך יש לנו קשיים מרובים, כי כל ספק שדיברנו איתו, אומר שלא יעבוד איתנו, כי אם גוגל לא מאשרת ואפל לא מאשרת - גם הם לא יאשרו."

"אמזון, היא ספק שירותי הענן הגדולה בעולם. והשתמשנו בהם כדי לארח את שרתינו. מאות שרתים. והם נתנו לנו 24 שעות לקחת את כל הנתונים שלנו ולמצוא שרתים חדשים. ובכן, איפה תמצאי בין 300 ל-500 שרתים, בתוך חלון זמן של 24 שעות, ואיך אפשר לשלוח את כל הנתונים, של כולם, לשרתים האלה, בתוך 24 שעות. זו משימה בלתי אפשרית."

"אנו הולכים לעשות כמיטב יכלתינו לחזור לרשת בהקדם האפשרי, אך את יודעת, יש דברים מסוימים שהם פשוט בלתי אפשריים."

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ניקי היילי: "השתקת אנשים שלא לדבר על נשיא ארה"ב זה משהו שקורה בסין, לא במדינה שלנו"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext