בית פורומים בחדרי חרדים

"רבי יואל קדוש עליון, אור של עם ישראל, וממנו יבוא משיח צדקנו"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/1/2021 19:58 לינק ישיר 
"רבי יואל קדוש עליון, אור של עם ישראל, וממנו יבוא משיח צדקנו"

לאחר שיעורו של רבי יואל פינטו, שכאמור שודר לאלפים מכל העולם, ברשתות החברתיות, אמר עליו אביו - האדמו"ר רבי יאשיהו פינטו, כי הוא "קדוש עליון, אור של עם ישראל, וממנו יבוא משיח צדקינו", עוד הוסיף האדמו"ר ואמר כי רבי יואל הוא "קדוש במידת היסוד" וכי הוא "לא זז כל חייו מעבודת השם ולא זז כל חייו ממה שאמרנו לו".

עוד שיבח האדמו"ר הרב פינטו את בנו ממשיך דרכו ואמר כי "כל השנים של הייסורים - הוא עמד עם הרבנית וגידל את הילדים. אשריו מה טוב חלקו, רוח השם עליו, קדוש קדוש יאמר לו".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 20:02 לינק ישיר 

אוי ווי

השקעתי במשיח הלא נכון? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 20:12 לינק ישיר 

יש מקום לכולם.

.....

.....

בבית חולים לחולי נפש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 20:16 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

יש מקום לכולם.

.....

.....

בבית חולים לחולי נפש.

לה''ו. הלו, מה נראה לך, גם להרצוג ואברבאנל יש קווים אדומים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 20:22 לינק ישיר 

כל זמן שלא ישב בכלא, אינו ממשיך דרכו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 20:45 לינק ישיר 

מה עובר על האתר הזה? הכל זה כסף?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 21:07 לינק ישיר 

הוא התכוון לקדוש מהאבטיחים ביפו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 21:21 לינק ישיר 

האם יש מצב לפרשן את ה"ממנו" שהכוונה שיואל בעצמו הוא המשיח, ואז אפשר לומר בכוונה יתירה "ואף על פי שיתמהמה עם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא ממרוקו", או שזה כפשוטו והמשיח הולך להתמהמה עד שנזכה לראות את פרי זרעו של יואל הקדוש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2021 22:35 לינק ישיר 

הלך הינוקא הגיע הפינטו 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2021 00:30 לינק ישיר 

בחייאת ריבי יאשיהו, אל תבלבל בשכל, במו עיני ראיתי את הבן שלך בבחרותו  עם סמארטפון אישי שהעניקו לו האינשי דלא מעלי שמסתובבים אצלך, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2021 02:46 לינק ישיר 

ברא כרעא דאבוה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2021 10:27 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
בחייאת ריבי יאשיהו, אל תבלבל בשכל, במו עיני ראיתי את הבן שלך בבחרותו  עם סמארטפון אישי שהעניקו לו האינשי דלא מעלי שמסתובבים אצלך, 

אנשים יכולים להבין בטעות מדבריך, שיואל הזה, הוא חלא בר חמרא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2021 12:52 לינק ישיר 

ת'שמע שמערלעלה, את אבא שלו לפחות לא ראינו בדברים הנוגדים את השו"ע, עכ"פ ברבים, לא אייפון, ולא מקבל נשים, ולא יצאו עליו רינונים מהסוג של ברלנד ואף לא התגנבו אליו נשים עם חלוקים רפואיים, בסה"כ הוא הסתבך עם הציונים בפרשיה שיצאה מפרופורציה, אבל היואל הזה זה כבר משהו אחר, תגיד לי שזה חטאת נעורים והוא כבר עשה תשובה, אז דבר ממדריגת בעלי תשובה, 
תשאל אותי מה אני רוצה מיואל כשאני גולש כאן, לפחות אבא שלי לא מציג אותי בתור אור ישראל וקדושו, מלך ישראל וגואלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2021 13:01 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
ת'שמע שמערלעלה, את אבא שלו לפחות לא ראינו בדברים הנוגדים את השו"ע, עכ"פ ברבים, לא אייפון, ולא מקבל נשים, ולא יצאו עליו רינונים מהסוג של ברלנד ואף לא התגנבו אליו נשים עם חלוקים רפואיים, בסה"כ הוא הסתבך עם הציונים בפרשיה שיצאה מפרופורציה, אבל היואל הזה זה כבר משהו אחר, תגיד לי שזה חטאת נעורים והוא כבר עשה תשובה, אז דבר ממדריגת בעלי תשובה, 
תשאל אותי מה אני רוצה מיואל כשאני גולש כאן, לפחות אבא שלי לא מציג אותי בתור אור ישראל וקדושו, מלך ישראל וגואלו.

קיבלתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2021 13:55 לינק ישיר 
נוירולוג

בונדמן כתב:

אבא שלו עשה דברים הרבה יותר גרועים (גם הלכתית) מלהחזיק אייפון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2021 14:08 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
הוא התכוון לקדוש מהאבטיחים ביפו

נשלח מהאנדרואיד שלי

הוא התכוון לקדוש מהסופגניות בירושלים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > "רבי יואל קדוש עליון, אור של עם ישראל, וממנו יבוא משיח צדקנו"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext