|
|
| נשלח ב-12/1/2021 16:19 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | קלעפער
שאלת אותם? לא נראה לי שאברך שאיבד את דירות ילדיו ועכשיו זקוק לנדבות יחשוב ששבע שנים זה מספיק אלא אם הוא בדרגא גבוהה מאד. |
|
כנראה האיכות של החברה שאתה מסתובב בה הוא איכות שונה משלי. את הכסף הם ממילא לא יקבלו חזרה את העונש של שבע שנים קשים במאסר הוא כבר קיבל בעיני לרצות שהוא יישאר במאסר ליותר זמן על כל המשתמע מכך לו ולמשפחתו זה לא פחות מרוע צרוף נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2021 16:27 |
|
| |
ברור שאיכות הסביבה שלי שונה משלך, אבל אתה טענת שהנפגעים מודים בכך, לכן שאלתיך האם שאלת אותם אולי איכותם אינה כשלך והם לא מוכנים... ברגע שאתה מתחשב בדעת הנפגעים אינך יכול לומר שרק נפגעים מאיכות מסויימת זכאים להתחשבות. או שאינך מתחשב בכלל בדעתם וכאבם של נפגעי העבירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 21:25 |
|
| |
ברוך מתיר אסורים
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 21:35 |
|
| |
| אניכברחוזר כתב: |  | | ברוך מתיר אסורים |
|
הוא ברשימה?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 22:01 |
|
| |
איפה זה דווח?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 22:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 22:33 |
|
| |
עכשיו אני רואה שגם האדמו"ר מבאיאן שלח מכתב בקשה לחנינה לאלי ויינשטיין לפני תשעה ימים ב10 לינואר מתוכן המכתב נראה שהמשפחה המורחבת הם חסידי באיאן נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 19/01/2021 22:33:45
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2021 00:08 |
|
| |
בידיעה, האגמו״ר מבאיאן קיבל ממנו הרבה כסף לצרכי החסידות.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2021 00:29 |
|
| |
| timobl כתב: |  | בידיעה, האגמו"ר מבאיאן קיבל ממנו הרבה כסף לצרכי החסידות. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2021 00:40 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | עכשיו אני רואה שגם האדמו"ר מבאיאן שלח מכתב בקשה לחנינה לאלי ויינשטיין לפני תשעה ימים ב10 לינואר מתוכן המכתב נראה שהמשפחה המורחבת הם חסידי באיאן נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 19/01/2021 22:33:45 |
|
כעת סיבכת את העניינים
למי יהיה שייך ה"מוייפת" אם הוא אכן ישוחרר?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2021 08:33 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | ברור שאיכות הסביבה שלי שונה משלך, אבל אתה טענת שהנפגעים מודים בכך, לכן שאלתיך האם שאלת אותם אולי איכותם אינה כשלך והם לא מוכנים... ברגע שאתה מתחשב בדעת הנפגעים אינך יכול לומר שרק נפגעים מאיכות מסויימת זכאים להתחשבות. או שאינך מתחשב בכלל בדעתם וכאבם של נפגעי העבירה. |
|
והנה לך יהודים עם לב יהודי... השתדלות חוצת יבשות הובילה לשמחה גדולה בבית משפחת וינשטיין בלייקווד. קורבנותיו של האסיר החרדי אלי ויינשטיין המרצה 8 שנות מאסר מתוך 24 שנים שנגזרו עליו, התעלו על הכאב והקושי וביקשו מהנשיא טראמפ לחון אותו. גם הגר"ח קנייבסקי שיגר מכתב היסטורי לנשיא יענקי פרבר, ז' שבט תשפ"א 20/01/2021 08:26 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2021 08:35 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
אני מתנגד לשנאת יהודים, ושחרור של אדם מושחת כמותו יעשה בדיוק את זה! מקווה מאוד שטראמפ יסרב לזה. מניח שיש אלפי משפחות שחיות בעוני, כאב לב ומחלות שונות בגלל האיש הרע הזה, וזה לא נחשב בעיני לפדיון שבוי. מעניין מה סיפרו לר' חיים כדי שיחתום (לא בטוח שסיפרו לו בכלל משהו)
|
|
וגם בשבילך דוגמא איך יהודי אמור להתנהג בתקווה שתלמד מהם השתדלות חוצת יבשות הובילה לשמחה גדולה בבית משפחת וינשטיין בלייקווד. קורבנותיו של האסיר החרדי אלי ויינשטיין המרצה 8 שנות מאסר מתוך 24 שנים שנגזרו עליו, התעלו על הכאב והקושי וביקשו מהנשיא טראמפ לחון אותו. גם הגר"ח קנייבסקי שיגר מכתב היסטורי לנשיא יענקי פרבר, ז' שבט תשפ"א 20/01/2021 08:26 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2021 08:48 |
|
| |
Eliyahu Weinstein – President Trump commuted the sentence of Eliyahu Weinstein. This commutation is supported by former U.S. Attorney Brett Tolman, former Representative Bob Barr, former U.S. Attorney Joseph Whittle, Professor Alan Dershowitz, Representative Mark Walker, Representative Scott Perry, Representative Jeff Van Drew, Jessica Jackson of the Reform Alliance, The Tzedek Association, Dr. Danny Feuer, and numerous victims who have written in support. Mr. Weinstein is the father of seven children and a loving husband. He is currently serving his eighth year of a 24-year sentence for a real estate investment fraud and has maintained an mplary prison history. Upon his release, he will have strong support his community and members of his faith.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2021 12:16 |
|
| |
ביום האחרון לנשיאות: טראמפ שיחרר בדקות האחרונות מהכלא את אנשי העסקים אלי ויינשטיין ושלום וייס. כמו כן לבקשת ראה"מ נתניהו שיחרר את אביעם סלע שותפו של פולארד
|
|
|
|
|