|
|
| נשלח ב-13/1/2021 22:47 |
|
| |
אם ימני מפרסם מאמר דעה בידיעות זה אומר שידיעות הוא עיתון ימני?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2021 22:57 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | אם ימני מפרסם מאמר דעה בידיעות זה אומר שידיעות הוא עיתון ימני? |
|
לא, אבל במאמר דעה הזה לא יתנו לו לפרסם שום דבר עסיסי על מנדלבליט למשל... בקיצור אתה בדיוק כמוהם וזה בסדר, תגיד אני דמוקרטי הצבעתי להם ואני חושב שאנחנו צודקים (אפילו שאנחנו צבועים)... אתה מתנהג בדיוק כמו לפיד שטוען שהוא "מרכז" אל תתבייש במה שאתה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2021 23:02 |
|
| |
צודק, עלית עלי. אני אנטיפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2021 23:08 |
|
| |
ככל שזה תלוי בשמאלנים אז יש לחסום ולצנזר את הימין, מלבד הדעה "הנכונה" אין מקום לדעות אחרות, לא מספיק התקשורת המרכזית בישראל נשלטת בידי מהנדסי התודעה והתעמולנים של השמאל, גם ברשתות החברתיות הם שואפים שיהי "קול אחד ואחיד", הקול שלהם בלבד. אין ספק שאם יהיה להם את הכוח לזה, הם יעשו את זה.
כה כתב אלדד יניב, פעיל ידוע ופופולרי בחוגי השמאל:

|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2021 15:10 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | צודק, עלית עלי. אני אנטיפה. |
|
אתה לא אנטיפה.
אבל מצופה ממך להמליץ לכל קוראיך לקחת אותך עם קצת מלח.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2021 15:14 |
|
| |
עם הרבה. ככה עושים בני אדם חושבים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2021 15:30 |
|
| |
כן. למשל, בנוגע לאובססיה שלך על טראמפ, אני עושה כך.
אבל יש טעם גדול לפגם, בזה שההמלצה שלך בנוגע לארז תדמור חוזרת אליך באותו נושא בדיוק, כשתדמור כנראה צדק בכל מלה, ואתה זה שהטעית. מטעות גרידא, או ממניעים פוליטיים. בדיוק כמו החסימה של טוויטר שנעשתה מטעמים ליברטריאנים, או ממניעים פוליטיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2021 15:37 |
|
| |
כן, בהחלט החמרתי עמו, יתר על המידה. ואף לא התביישתי לתקן את הודעתי לעיל. אבל שתי הערות. מה שאני אמרתי "הרבה מלח" אינו תקף רק לנושא טראמפ, שבודאי הנטייה שלי משפיעה עלי, ואני צריך לבדוק עצמי תמיד, אלא לכל דבר, אני ניק עלום מבלי יכולת לדעת מה האינטרסים שלי ולמה אני אומר את מה שאני אומר. כך אני לפחות נוהג. הייתי מנסח זאת כך: מי שלא לוקח אותי עם מלח לא ממש מענין אותי, ומי שמענין אותי איני צריך לומר לו זאת. הערה שניה, מעולם לא אמרתי שהחסימה נעשתה מטעמים ליברטריאניים, אמרתי שעמדתי היא שזכותם לעשות זאת נובעת מטעמים אלו. וכמו שאמרתי לך באשכול השני טראמפ הוא עוגת החתונה של הזוג וכו...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2021 15:39 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | כן, בהחלט החמרתי עמו, יתר על המידה. ואף לא התביישתי לתקן את הודעתי לעיל. אבל שתי הערות. מה שאני אמרתי "הרבה מלח" אינו תקף רק לנושא טראמפ, שבודאי הנטייה שלי משפיעה עלי, ואני צריך לבדוק עצמי תמיד, אלא לכל דבר, אני ניק עלום מבלי יכולת לדעת מה האינטרסים שלי ולמה אני אומר את מה שאני אומר. כך אני לפחות נוהג. הייתי מנסח זאת כך: מי שלא לוקח אותי עם מלח לא ממש מענין אותי, ומי שמענין אותי איני צריך לומר לו זאת. הערה שניה, מעולם לא אמרתי שהחסימה נעשתה מטעמים ליברטריאניים, אמרתי שעמדתי היא שזכותם לעשות זאת נובעת מטעמים אלו. וכמו שאמרתי לך באשכול השני טראמפ הוא עוגת החתונה של הזוג וכו... |
|
אתה תומך בזכות לרמות ולשקר?
כששמאלני חוסם את טראמפ, שיודיע שזה בגלל שהוא שמאלני וכך בא לו לעשות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2021 15:41 |
|
| |
לא בטוח שהבנתי את השאלה. שקר של מי ומי אוכף אותו?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2021 15:57 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | לא בטוח שהבנתי את השאלה. שקר של מי ומי אוכף אותו? |
|
שקר של שמאלני טוויטר. אומרים שחוסמים בגלל קריאה לאלימות, כשהמניעים האמיתיים שלהם הם השתקת היריב.
מי אוכף? זו שאלה קשה. לא מכיר מספיק את כללי המשחק, ואולי באמת אין דרך לאכוף. לפעמים הנבלים מחייכים מול האנשים ההגונים ואין מה לעשות להם.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2021 16:01 |
|
| |
אתה מצפה מליברטריאן שיגיד לך שהוא בעד אכיפה של שקר? אגב, זה לא הולך כך שיושבים אנשים ואומרים אוקי, הרי אנחנו שמאלנים אז בא נוריד ימני מהאתר שלנו. הנימוקים הם עמידה בתנאי האתר. והם לגמרי מוכיחים זאת. הבעיה שאנחנו מאמינים שמסתתרת שם הטייה בגלל העמדה הפוליטית, אבל רוב האנשים לא יגידו אפילו לעצמם שזו הסיבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2021 16:07 |
|
| |
אגב, למען הנוחות ודיונים עתידיים אציין שאני רק civil libertarian
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2021 16:15 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | אתה מצפה מליברטריאן שיגיד לך שהוא בעד אכיפה של שקר? אגב, זה לא הולך כך שיושבים אנשים ואומרים אוקי, הרי אנחנו שמאלנים אז בא נוריד ימני מהאתר שלנו. הנימוקים הם עמידה בתנאי האתר. והם לגמרי מוכיחים זאת. הבעיה שאנחנו מאמינים שמסתתרת שם הטייה בגלל העמדה הפוליטית, אבל רוב האנשים לא יגידו אפילו לעצמם שזו הסיבה. |
|
לא הוספת כלום על מה שכבר נאמר בינינו.
אני לא מצפה שתהיה בעד אכיפה נגד שקרנים. שאלתי אם אתה באופן עקרוני תומך בשקרנים. כי יש הבדל בין לא לאכוף, לבין לומר שאתה תומך בשקר. ואם אתה תומך בזכות לשקר, אין לנו שפה משותפת בנושא הזה. ולו רק בגלל שאני יהודי.
ברור שהאנשים אומרים שיש את תנאי האתר, אבל ברור לכולנו שהם משקרים. בגלל ההתנהלות שלהם נגד טראמפ עד עכשיו, ובגלל מה שציינו לך כאן שגם בפרשיית פלויד, היו יכולים לחסום, מאותה סיבה, חשבונות רבים. כולל של בכירים במחנה הדמוקרטי. כלומר גם אם הם לפי הספר הם צודקים, המניעים שלהם שונים לחלוטין.
וכך האנשים ההגונים ברחבי העולם בזירות שונות, צריכים למצוא את הדרך להתמודד עם הנבלים האלה שמוצאים לעצמם כיסויים להתנהגויות הנבזיות שלהם. לעתים הדרך היא באכיפה, ולעתים בצורות אחרות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2021 16:16 |
|
| |
הערבים בארץ ישראל, למשל. אנחנו יודעים שהם זוממים להשמיד אותנו. את כולנו. אבל הם מנסים לשחק משחק אחר, שאולי הוא צודק כשלעצמו, אבל בגלל שאנחנו יודעים שהוא כיסוי למטרה שפלה, אנחנו מסרבים לשחק את המשחק שלהם.
|
|
|
|
|