בית פורומים בחדרי חרדים

טראמפ הודח !!! 10 רפובליקנים הצביעו להדחתו.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/1/2021 00:09 לינק ישיר 

אתה מתעקש אני אסביר לך שוב הבית התחתון מצביע על ההדחה ואז זה עובר לבית העליון אז אי אפשר לומר בכותרת טרמפ הודח אפשר לומר שהבית התחתון הצביע בעד להדיח את טרמפ אבל טרמפ לא הודח כבר ב2019 הם הצביעו  להדיח אותו אבל הוא איתנו עד הלום לצערך   זה כמו ועדת בדיקה שמצביעה האם להעיף את המנהל אבל מי שיחליט זה הדירקטריון  האם אחרי הועדת בדיקה זה אומר שהוא הודח או שרק הומלץ להדיחו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 00:14 לינק ישיר 
קלעפער

ליטאישעבר כתב:
אתה מתעקש אני אסביר לך שוב הבית התחתון מצביע על ההדחה ואז זה עובר לבית העליון אז אי אפשר לומר בכותרת טרמפ הודח אפשר לומר שהבית התחתון הצביע בעד להדיח את טרמפ אבל טרמפ לא הודח כבר ב2019 הם הצביעו  להדיח אותו אבל הוא איתנו עד הלום לצערך   זה כמו ועדת בדיקה שמצביעה האם להעיף את המנהל אבל מי שיחליט זה הדירקטריון  האם אחרי הועדת בדיקה זה אומר שהוא הודח או שרק הומלץ להדיחו

גם אתה לא קורא? כתבתי בהודעתי השניה שאני מייחל להסרתו של טראמפ בסנאט. אבל התרגום המילולי של המילה זה הדחה. ובאנגלית כתב אישום אינו נקרא אימפיצ'מענט אלא צ'ארג' . כי זה שונה חוקתית. בכל אופן לא רק שלא רמזתי שהוא הוסר אלא כתבתי זאת בפירוש. אך גם התרגום וגם המשמעות שונה מכתב אישום גרידא. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 00:21 לינק ישיר 

אגב, ממש לא נכון המשפט שהבית הצביע בעד הדחתו אך הוא לא הודח. אלא צ"ל הבית הצביע בעד הדחתו אך לא הוסר. ובאנגלית:
 The house impeached trump but  he hasn't been removed yet. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 00:27 לינק ישיר 

אתה נודניק תכתוב מה שבא לך תדפוק את הראש בקיר רק שאלה  איך טרמפ נשיא עדיין היה עוד פעם בחירות ב2019 והוא זכה אחרי שהודח ע"י הקונגרס . תוותר קצת על כבודך ותתקן את הכותרת שהקונגרס הצביע בעד הדחת טרמפ ולא שטרמפ הודח ולא מעניין מה כתבת בשורה אחרי זה כך לא מנסחים כותרות  ותשתדל לא לתרגם בגוגל התרגום שם דפוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 00:30 לינק ישיר 

הבאתי לך כותרות מעיתונים אמריקאיים. אם לא נוח לך תפנה אליהם...(או יותר טוב לך ללמוד אנגלית...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 00:32 לינק ישיר 

ועל הדרך גם עברית, פסיקים ונקודות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 00:37 לינק ישיר 

לו היית צודק, היה צריך לכתוב באנגלית: The house voted to impeach Trump ולא The house impeached Trump

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 00:40 לינק ישיר 
hhaavv

קלעפער כתב:

אבל התרגום המילולי של המילה זה הדחה

"אבל התרגום המילולי". ואידך, זיל גמור.

מה שתמניא הפך לקורונה - הפך קלעפער לטראמפ.
יום אחד אולי נגלה מה עומד מאחורי זה. או שלא. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 00:44 לינק ישיר 

פשוט מאד, "הואשמתי" ע"י חביבך שהכותרת באה להטעות, ולא היא, אלא שתירגמתי את מה שאומרים באנגלית (ולא בכדי, כפי שניסתי לגעת לעיל) לא שניסיתי לומר שהוא כבר אינו נשיא, עובדה שמיד כתבתי שאני מייחל להסרתו.

למה אני שונא לטראמפ? כי דם היהודים בפיסילווניה שנרצחו ע"י אוהד טראמפ ובעידודו גרם לי לשנאתו. כי מאות ילדים עד היום יתומים חיים בגללו. כי הוא נוכל. כי הוא מלוכלך מאין כמותו.כי אני מצביע רפובליקני ובגללו לא יכולתי יותר להצביע להם.

זה הכל. (כמובן שאני אנטיפה אבל זה בלב....)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 00:57 לינק ישיר 

מנהיג בית הנבחרים מטעם הרפובליקנים: ההצבעה להדחה פיספסה הזדמנות לאיחוד, היה חכם יותר להצביע לגינוי הנשיא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 01:38 לינק ישיר 

טראמפ לא הודח, וגם לא יודח.
זה שכלי תקשורת גם באמריקה וגם כאן משתמשים בכותרות שלא משקפות את המציאות זה לא חדש.

גם פה יש כמה מטורללים שמאמינים שנתניהו הפסיד שלושה פעמים בבחירות האחרונות...

איך אמר בוז'י הרצוג, אל יתהלל חוגר כמפתח....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 02:46 לינק ישיר 
קלעפער

בכל זאת האפשרות הזו גבוהה מתמיד.
א. 10 רפובליקנים ביניהם השלישי(ת) במנהיגות הצביעו על ההדחה. ב. חלק מהמתנגדים טענו שזה לא הזמן או שהוא כבר עוזב וזה יגרום לפילוג באומה, אבל לא דחו את האשמתו, כפי שציטטתי לעיל את מקרת'י מנהיג המיעוט הרפובליקני, שאמר היום שטראמפ אשם בהסתה. כלומר שהסנטימנט הוא נגד טראמפ.
ג. כבר עכשיו יש לפחות חמישה סנטורים שבעד ההדחה או התפטרות.
ד. מקהונול כבר רמז שהוא "פתוח" לאפשרות הזו, ובהדלפה מכוונת אמר שזה יהיה הפתרון הטוב להתפטר מטראמפ. ואם הוא יחליט בעד, ימצאו עוד 12 נוספים בסבירות גבוהה.
ה. נכון שיש עדיין 70 אחוז בקהל מצביעי טראמפ שחושבים שהוא לא הסית אבל גם שלושים אחוז  שחושבים שהוא כן אשם אינו מספר של מה בכך, והוא עלול לגדול ביחוד שטראמפ בקושי יכול להגיב וללחוץ, בגלל החרם עליו. 
כך שלא כדאי להמר על כך הפעם.

תוקן על ידי קלעפער ב- 14/01/2021 02:47:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 03:19 לינק ישיר 

אין שום סיכוי שהוא יודח מתפקידו כיוון שדרושים שני שלישים בסנאט שבו יש לכל מפלגה חמישים אחוזים גם אם בדרך נס 17 סנאטורים רפובליקנים יצביעו ביחד עם הדמוקרטים להדיח אותו המשפט לא יחל בכלל כאשר טראמפ מכהן כנשיא אלא רק אחרי שיסיים את תפקידו כמו כן כלל לא בטוח שיש לסנאט אפשרות חוקית לנהל משפט לנשיא שכבר לא מכהן יותר, נקסט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 03:58 לינק ישיר 

יש תקדים של ניהול משפט בקונגרס אחרי עזיבת תפקיד. 
מויקיפדיה, אבל בדקתי שזה נכון גם במקורות אחרים.
Starting on April 5, 1876, Belknap was tried by the Senate. For several weeks Senators argued over whether the Senate had jurisdiction to put Belknap on trial since he had already resigned office in March.[88] Belknap's defense managers argued that the Senate had no jurisdiction;[88] the Senate ruled by a vote of 37󈞉 that it did.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 05:11 לינק ישיר 

בחוקה לא מופיע שום דבר לגבי משפט לנשיא לשעבר ולכן ישנן דעות לכאן ולכאן בכל מקרה הוא יכול לפנות לבית משפט העליון ושם יש רוב רפובליקני כידוע והסיכוי גדול מאוד שבית המשפט יפסוק לטובתו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טראמפ הודח !!! 10 רפובליקנים הצביעו להדחתו.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.