בית פורומים בחדרי חרדים

טראמפ הודח !!! 10 רפובליקנים הצביעו להדחתו.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/1/2021 05:23 לינק ישיר 

אם איני טועה, גרהארט (משמאל) טוען שכן וטרולי (מימין) טוען שכנראה לא. אם כי את טענתו של האחרון שהמקרה שציינתי לעיל אינו מהווה תקדים כי בלקנאפ זוכה מוזרה בעיני, הקונגרס החליט שיש לו סמכות מה אכפת לי אם זוכה? השאלה הרי שאלת סמכות. אבל יש מצב שבית המשפט העליון שבא לעזרת טראמפ עד עכשיו (ציניות) יבוא לעזרתו שוב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 05:26 לינק ישיר 

ומבלי קשר, תודה  על שהפנת את הדיון  לנורמלי והnitwits מלמעלה מן הסתם לא יצליחו להרוס אותו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 05:48 לינק ישיר 

אכן בית המשפט העליון "זרק אותו מכל המדרגות" כמו שאומרים, אבל זה היה בגלל שהטענות שלו לזיופים המוניים לא החזיקו מים ולא היו לו שום סימוכין לכך שאכן זה קרה, מה שאין כן בקשר לחוקיות המשפט של נשיא לשעבר בסנאט בהחלט ישנן טענות משפטיות חזקות שאין להם שום סמכות לשפוט אותו, ומשום כך הסיכוי שיפסקו לטובתו גדול מאוד במיוחד שאחרי הכל רובם מונו בידי הרפובליקנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 08:07 לינק ישיר 

אניכברחוזר כתב:

בחוקה לא מופיע שום דבר לגבי משפט לנשיא לשעבר ולכן ישנן דעות לכאן ולכאן בכל מקרה הוא יכול לפנות לבית משפט העליון ושם יש רוב רפובליקני כידוע והסיכוי גדול מאוד שבית המשפט יפסוק לטובתו

אני לא משפטן ובטח לא משפטן אמריקאי אבל ככל הזכור לי בארה"ב אין דבר כזה נשיא לשעבר אלא אם הוא הודח יש נשיא שלא מכהן אבל הוא עדיין נקרא נשיא ולא לשעבר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 08:52 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
ועל הדרך גם עברית, פסיקים ונקודות...

אני אשתדל פעם הבאה לעשות פסיקים במיוחד שאני רואה שיש כאלה שלא מבינים בלי זה. ותודה על העיצה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 09:04 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:
אניכברחוזר כתב:

בחוקה לא מופיע שום דבר לגבי משפט לנשיא לשעבר ולכן ישנן דעות לכאן ולכאן בכל מקרה הוא יכול לפנות לבית משפט העליון ושם יש רוב רפובליקני כידוע והסיכוי גדול מאוד שבית המשפט יפסוק לטובתו

אני לא משפטן ובטח לא משפטן אמריקאי אבל ככל הזכור לי בארה"ב אין דבר כזה נשיא לשעבר אלא אם הוא הודח יש נשיא שלא מכהן אבל הוא עדיין נקרא נשיא ולא לשעבר

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה צודק ולא צודק, ואסביר נכון שבארה"ב גם נשיא לשעבר מכונה הנשיא אבל אין בזה כל עניין משפטי אלא תואר לשם כבוד בלבד! לנשיא המכהן כעת התואר שלו הוא נשיא ארה"ב ואילו לנשיא לשעבר מכנים אותו פרעזידנט אבל לא President of the United States ובמילים פשוטות נשיא שגמר לכהן כבר הרי מבחינה משפטית הוא אזרח רגיל לכל דבר ועניין, המחלוקת היחידה היא האם משפט או תהליך משפטי שהחל לפני תום סיום כהונתו יכול להימשך גם לאחריה בסנאט, מקווה שהבנת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 14:29 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:
אתה נודניק תכתוב מה שבא לך תדפוק את הראש בקיר רק שאלה  איך טרמפ נשיא עדיין היה עוד פעם בחירות ב2019 והוא זכה אחרי שהודח ע"י הקונגרס . תוותר קצת על כבודך ותתקן את הכותרת שהקונגרס הצביע בעד הדחת טרמפ ולא שטרמפ הודח ולא מעניין מה כתבת בשורה אחרי זה כך לא מנסחים כותרות  ותשתדל לא לתרגם בגוגל התרגום שם דפוק

גאוותו הכשילה אותו

האגו שלו לא נתן לו לומר טעיתי ולתקן את הכותרת, מיד אחרי התגובה הראשונה שלי אליו הוא היה אמור להבין במה מדובר ולהתאפס על עצמו, אבל כאמור האגו הכשיל אותו.
כתוצאה מכך הוא הסתבך לאורך האשכול והוכיח שוב ושוב בורות וחוסר ידע והבנה בסיסיים (זה כמובן לא הפריע לו לנסות ללא הצלחה להאשים אחרים בבורות).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 14:47 לינק ישיר 

מאיר עוזיאל (ימני), הישראלים מרגישים רע בשל העובדה שטראמפ הודח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 14:59 לינק ישיר 

הארץ:

ישנן שתי דרכים להדחת נשיא. האחת, במסגרתה טראמפ הודח כבר בינואר 2019 בידי בית הנבחרים, אך הסנאט הצביע נגד ההדחה,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 15:00 לינק ישיר 

לרגע חשבתי שאולי טעיתי בתרגום אבל מתברר שלא היא אלא הקנספירטור שחושב שאנטיפה אירגנו את התקפה על הקונגרס לא יודע לא אנגלית ולא עברית...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 15:02 לינק ישיר 

יצויין שהכותרת בישראל היום (כנראה שהם הבינו שיש אידיוטים בארץ שצריכים ניקוד..)  הייתה בערך טראמפ "הודח"...כדי שהשוטים לא יחשבו שהכוונה היא להסרתו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 19:29 לינק ישיר 

מודעות עצמית זה לא הצד החזק שלך

אתה מעמיק את הבור שאתה עצמך כרית לעצמך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 19:42 לינק ישיר 

כשאין מה לענות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 19:44 לינק ישיר 

אלא אם אתה יודע עברית יותר טוב ממאיר עוזיאל וכתבי הארץ,... משום מה יש לי תחושה שלא ממש, אבל לעולם לא נדע, אולי מאחורי הניק מסתתר הסופר הדגול מ.כרמלי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 19:53 לינק ישיר 

אתר ענין מרכזי (לא מכיר. לא יודע אם שמאל או ימין אבל דובר עברית.. ) כותרת

טראמפ הודח בבושת פנים גם בתמיכה רפובליקנית

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טראמפ הודח !!! 10 רפובליקנים הצביעו להדחתו.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.