קצת ארוך, מי שאין לו סבלנות לא חייב לקרוא...
לאורך תקופת הקורונה אני מאד אמביוולנטי לגבי ההתנהגות שלי בקורונה, מצד אחד האידאולוגיה שלי היא להיות ילד טוב ישראל ולציית לדברי חכמינו (הרופאים).
מצד שני היותי שייך לקהילת הפרימיטיביים האנוכיים הכרחתני לוותר על עקרונותיי כדי לרצות את נוות ביתי שתחי' שאמנם מסכימה איתי על חומרת המצב, אך חוששת לשמי הטוב, ומשום רצונה לשמור על 'כבודי',
ובגלל שאני מכבד ומעריך מאד את אשתי ויתרתי וחזרתי להתפלל אצל הפרימיטביים בלית ברירה ובעל כורחי מלאך רע ענה 'יופי'.
דא עקא, עקב התגברות המגיפה הארורה, רציתי לשוב בתשובה שלימה ולחזור להתפלל תוך שמירה על ריחוק חברתי, ואכן במהלך השבוע התפללתי בריחוק חברתי,
חמי גר בסמיכות אליי, ואנו מתפללים באותו בית הכנסת,
חמי הוא מסוג האנשים שמצהירים תמיד שהכל טוב, ושאינו מתערב לאחרים, אך זה נשאר בגדר ההצהרה וילדיו מתרחקים ממנו מחמת היותו ביקורתי וציני מאד.
בשבת שעברה הוא ראה שאיני מגיע כרגיל לבית הכנסת, דאג באמצע השבוע ללגלג עלי, ושאל את בני היקר שיחי' היכן היה אביך בתפילות? בני שיחי' ענה לו שלא חשתי בטוב,
ענה ה"חום'' לבני:" חחח תמיד אבא שלך לא מרגיש טוב, ובטח הוא גם הלך לעשות חיסון... "
(אכן הלכתי לעשות חיסון!)
אגב, כאשר אשתי שמעה שהלכתי לעשות חיסון היא התחננה שלא אספר על כך.
הכל נובע מאותה סיבה, ילדי חותני מפחדים ממנו פחד מוות. הוא אדם שכלפי חוץ נראה חייכן ונחמד, אך בתוכו הוא אדם ציני, ביקורתי, ומי שלא בא לו טוב הוא מלגלג עליו ומשפיל אותו.
איני מקנא בחייו האומללים של חמי, שעברו עליו תלאות ויסורים רבים שאכמ"ל.
רק אומר שחלק מבניו יצאו לתרבות לא טובה, ואחד מהם אפילו נטש את מוסר אביו ופרק עול לחלוטין, ונתגרש מאשתו.
חומי אינו סומך על אף אחד, חשדן נורא, ולדעתי הוא בעל הפרעת אישיות פראנוידית.
תכלס, בערב שבת האחרונה ביקשה אשתי ממני שאתפלל כרגיל בבית הכנסת.
ויתרתי על עקרונותיי והתפללתי בעל כרחי בבית הכנסת של הפרימיטיביים. למרות עמדתי שאין זו העת והזמן, אבל לאשתי זכויות רבות אצלי, וראוייה היא שאוותר לה!
אני בטוח שזה מחמת אותו פחד מאביה.
ואני כועס מאד, למה אני צריך לוותר על עקרונותיי בגלל מה יאמר השבר(שווער) ?
תאמרו אתם, האם חמי אינו חוצפניאק?
נשלח מהאנדרואיד שלי