| נשלח ב-16/1/2021 20:43 |
|
| |
שאלה לאדון רבינאי. אתה באמת מאמין למה שכתבת?!
רבינא: סמוטריץ' הוא לא בנט. הוא יותר דתי, יותר שמרן והרבה יותר מקורב לחרדים. אבל כדאי לשמוע את דבריו הערב לערוץ 13 על מעורבות הרבנים בהחלטות הפוליטיקאים, מה שמחדד את ההבדל המרכזי בינו למפלגה חרדית שמחויבת רק לגדו"י: "אצלנו הקשר עם הרבנים הוא אחר. את ההחלטות אני מקבל בסוף כפוליטיקאי". 'המיטב' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2021 21:20 |
|
| |
סמוטריף הרבה יותר ראוי מעסקני אגו"י ובוודאי מליצמן
| hot_trend כתב: |  | רבינא: סמוטריץ' הוא לא בנט. הוא יותר דתי, יותר שמרן והרבה יותר מקורב לחרדים. אבל כדאי לשמוע את דבריו הערב לערוץ 13 על מעורבות הרבנים בהחלטות הפוליטיקאים, מה שמחדד את ההבדל המרכזי בינו למפלגה חרדית שמחויבת רק לגדו"י: "אצלנו הקשר עם הרבנים הוא אחר. את ההחלטות אני מקבל בסוף כפוליטיקאי". 'המיטב' נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
המצב יותר גרוע. העסקנים שלנו בהתנהלות שלהם מבזים את גדולי ישראל. לא אצביע לאגודת ישראל. בוודאי אם ליצמן בראש. חשוב לי שביב ימשיך לנהל את המדינה, אבל מאידך חשוב לי לשלוח לכנסת נציג שהוא ירא שמיים, נציג של אוהבי תורה וארץ ישראל אמיתי. סמוטריץ הוא תחליף למפלגה המושחתת וגם לא יילך עם השמאל שכל מטרתו הכחדת הזהות היהודית במדינת ישראל.
תוקן על ידי momeir ב- 16/01/2021 21:21:07
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2021 21:57 |
|
| |
עיתונאי באינטרנט שמחוייב רק לגדו"י לא כותב מעצמו, הוא מפרסם רק את מה שהשר מכתיב לו בשליחות גדו"י כמובן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2021 22:36 |
|
| |
רבינא מתפקד כשופר ויחצן, וככזה יש לקחת את ציוציו.
לגופו של עניין, אפשר לומר בוודאות שסמוטריץ נשמע לרבנים הרבה יותר מאשר הח"כים החרדים נשמעים לרבנים, ואכמ"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2021 22:56 |
|
| |
סמוטריץ מחויב אך ורק לרב אחד- אבא שלו. וכנ"ל אבי רבינא וגפני מחויבים אך ורק לרב אחד- ינקוש קנייבסקי.
כעת נשארה רק שאלה אחת: על מי אתם סומכים יותר- על הרב חיים ירוחם סמוטריץ,או על הרב ינקוש קנייבסקי.
בא נאמר שאני הייתי מעדיף לסמוך אפילו על טימבול ,יותר מאשר על שני הרבנים הנ"ל....
תוקן על ידי אויויוי ב- 16/01/2021 22:57:06
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2021 23:10 |
|
| |
לצערי אתה צודק הנזק שמשפחת קנייבסקי גרמה למושג דעת תורה זה פיגוע המוני
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2021 08:28 |
|
| |
כשהרב אריאל פרש מהרבנות נערך איתו ראיון בבשבע. בראיון הוא אמר בדיוק מה שמצוטט כעת מסמוטריץ, שבסופו של דבר הפוליטיקאי הוא המבצע ויש לו גם שיקול דעת מסוים. בהתחשב בהיסטוריה של הפוליטיקה החרדית, זה נכון: מנ' פורוש נשאר אחרי התרגיל המסריח, מא'פורוש בגד באדמור של עצמו ורק הגדיל את כוחו, אלי ישי נעלם למרות שאין ספק שהוא היה נאמן יותר למרן ולנאמן, רביץ הוקע פוליטית בטענה שהוא לא מספיק ממושמע לרב אפרתי ואלישיב אבל בניו ממשיכים את מורשתו בגאון. אגב ככה זה בכל תחומי החיים ולא רק ביהדות: אין אחריות ללא סמכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2021 08:32 |
|
| |
| אויויוי כתב: |  | סמוטריץ מחויב אך ורק לרב אחד- אבא שלו. וכנ"ל אבי רבינא וגפני מחויבים אך ורק לרב אחד- ינקוש קנייבסקי.
כעת נשארה רק שאלה אחת: על מי אתם סומכים יותר- על הרב חיים ירוחם סמוטריץ,או על הרב ינקוש קנייבסקי.
בא נאמר שאני הייתי מעדיף לסמוך אפילו על טימבול ,יותר מאשר על שני הרבנים הנ"ל....
תוקן על ידי אויויוי ב- 16/01/2021 22:57:06 |
|
אתה יודע נשמה? פעם הייתי פתי וחשבתי שבאמת צריך לשמוע תמיד לרבנים גדולים, עד שיום אחד ר'מיכל יהודה אמר משהו ולמחרת מי שזה לא היה נחמד לו, קרא לרמי"ל "עיזה עיוורת" (לאחרונה צוטט כאן המקור מב"ק). ולאחרונה הרב שהחליט מי עיסה עיוורת, שנוא עליך כי גם הוא הפך לסוג של עיזה עיוורת. אז כן, הייתי מעדיף לסמוך על יענקוש וגם על סבתא של סמוטריץ, מאשר על מי שכל יום מחליט שרב אחר נוח לו ובסוף פושט את טלפיו ואומר "אני ממושמע לדעת תורה".
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2021 10:44 |
|
| |
אם לא יהיו נשים ברשימת סמוטריץ', לפחות במקומות ריאליים, יהיו הרבה חרדים שיצביעו לו. גם אני חושב על כך ברצינות רבה מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2021 20:47 |
|
| |
| ליטאישעבר כתב: |  | | לצערי אתה צודק הנזק שמשפחת קנייבסקי גרמה למושג דעת תורה זה פיגוע המוני |
|
מצד אחד נכון מאוד מצד שני אין לזלזל בכוחה של שטיפת מוח על ציבור גדול נבער מדעת אתה תראה שלפני הבחירות יהפכו את ר' חיים למכונת ברכות, קללות, איומים, סגולות, הבטחות, גזירות ופסקים, ברמה שטרם הכרנו.
|
|
|
|
|