בית פורומים בחדרי חרדים

2021 המשטרה יוצרת חדשות ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/1/2021 16:19 לינק ישיר 
2021 המשטרה יוצרת חדשות ?

כיום יש לכל מפקד מרחב את הכח והיכולת ליצור חדשות .
איך עובדת השיטה ?
בכל המדינה ! ואני מדגיש שבכל המדינה קיימות הפרת הנחיות ובכל המגזרים !
אם לצורך הדוגמא המשטרה תחליט לפשוט מחר על חתונה באום אל פאחם והדבר יגור עימותים כמובן , אז מה שתראו בחדשות זה שהערבים הם מפירי ההנחיות ...
ואם לדוגמא תהיה פשיטה אלימה על מסיבה של סטודנטים בדירה בתל אביב , ולמחרת עוד פשיטה וכן הלאה אז מה שתדעו זה שעם ישראל ''יושב בסגר'' והסטודנטים הם מפיצי הקורונה .
קיים במדינה פייק סגר .
הרחובות והכבישים מלאים וקיימות עשרות מסיבות בשבוע במגזר החילוני ועשרות חתונות המוניות במגזר הערבי . בקיצור ועולם כמנהגו נוהג .
אבל המשטרה צריכה להראות שהיא עושה משהו אז היא צריכה לבחור בין המגזרים השונים על מי לאכוף את הסגר .

הוחלט על החרדים .
וזה מה שתראו בחדשות ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 16:26 לינק ישיר 

זו כבר מסורת אצלך, כל הזמן להשוות את החרדים לערבים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 16:32 לינק ישיר 
ירו_שלמי

קלעפער כתב:

אבל לגופו של עניין זה ממש מעצבן, כמובן שזה בלחץ גנץ ובלחץ התקשורת שכל זמן שההדבקה היתה אצל הערבים כמעט לא הטיפו לאכיפה דיפרנציאלית, וברגע שזה הגיע שוב לחרדים חזרו גם הם שוב לדרישות האלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 16:44 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

לא משווה חרדים לערבים .
אני פשוט שונא צביעות ! נכון קיימת הפרת הנחיות אצלנו ! אמת !
אבל כשהפרת ההנחיות נמצא בכל המדינה ! כן כן בכל המדינה !
ובפרט במגזר הערבי קיימת הפרת הנחיות בריש גלי ובמימדים פי כמה וכמה מהמגזר החרדי ! אבל שם יש אפס פשיטות על אירועים וחתונות !
פשיטה משטרתית על חתונה ערבית יכולה להסתיים בהרבה דם .
פשיטה על חתונה חרדית זה אפס סיכון . החרדים מקסימום יצעקו לך נאצי נאצי ויזרקו טיטול מהמרפסת ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 16:46 לינק ישיר 

מה ההבדל בין אכיפה דיפרנציאלית לפרסום דיפרנציאלי?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 16:55 לינק ישיר 

האכיפה אצל הערבים הייתה מחמירה יותר מאשר אצל החרדים (רק אצל הערבים אכפו סגר על ישובים אדומים) ואצל החילונים/דת"ל מחמירה עוד יותר - קל יותר לאכוף כאשר אין ערעור על לגיטימיות האכיפה ואין התנגדות מאורגנת/נרחבת לה, ק"ו כאשר נציגי המערערים מחזיקים את ראש הממשלה ב*****

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 17:08 לינק ישיר 
שמעת על פשיטה משטרתית על אפילו אחת מאלפי החתונות האלו ??

A_Smithee כתב:

האכיפה אצל הערבים הייתה מחמירה יותר מאשר אצל החרדים (רק אצל הערבים אכפו סגר על ישובים אדומים) ואצל החילונים/דת"ל מחמירה עוד יותר - קל יותר לאכוף כאשר אין ערעור על לגיטימיות האכיפה ואין התנגדות מאורגנת/נרחבת לה, ק"ו כאשר נציגי המערערים מחזיקים את ראש הממשלה ב*****

מצפצפים על התקנות: 12 אלף חתונות נערכו במגזר הערבי בחודשים האחרונים

מאז שהסתיים הגל הראשון של הקורונה בסוף חודש אפריל ועד היום, נערכו אלפי חתונות רק ביישובים הערביים בצפון הארץ • במשך חצי שנה, וללא קשר למגבלות כאלה או אחרות שהוטלו - במגזר המשיכו להתחתן בבתים, ביערות ובחורשות או בחצרות ענק • מה אומרים על כך במשטרה ומי הולך בעקבות המתחתנים מהמגזר הערבי?

משה נוסבאום | N12 | פורסם 17:38 26.10.20 | עודכן 17:38 26.10.20

8

25,328

אלפי חתונות במגזר - בשיאה של מגפה: מאז שהסתיים הגל הראשון של נגיף הקורונה בסוף חודש אפריל האחרון ועד היום, נערכו ביישובים ערביים בצפון לא פחות מ-12 אלף חתונות - זאת למרות שלל מגבלות שהוטלו על הציבור במטרה להילחם בהמשך התפשטות הנגיף בישראל. 
לעדכונים נוספים ושליחת הסיפורים שלכם - היכנסו לעמוד הפייסבוק של החדשות
בחלק ניכר של המקרים, מדובר בחתונות ביתיות שנערכו בחצרות קטנות בבתים, אלא שבחלק לא מבוטל אחר של המקרים, מדובר בחתונות המוניות שמתקיימות ביערות, בחורשות ובחצרות ענק עם אלפי משתתפים. עשרות חתונות כאלה פוזרו בחודשים האחרונים על ידי שוטרים באמצעים לפיזור הפגנות.

המלצות נוספות

2 מיליון ו-100 אלף ישראלים כבר קיבלו חיסון

לא יאמן: "הציבור הישראלי משלם על ביטוח בריאות מעל 45 מיליארד ש"ח בשנה…ריאלי | מרחבי הרשת

מה גרם לקפיצה בתחלואה במגזר הערבי?

במחוז הצפוני של המשטרה מנסים לאורך כל התקופה האחרונה להתמודד עם התופעה החמורה ומביעים תסכול מכך שרק המשטרה אמורה לאכוף את המגבלות ולהתמודד עם מפרי התקנות. במשטרה תוהים לאן נעלמה ההסברה - מה שלטענתם לא קיים באף מגזר בישראל, ואומרים כי משימת אכיפה בסדר גודל כזה היא ממילא אינה אפשרית.  

בניגוד להנחיות: שוטרים חגגו בחתונה המונית

עונת החתונות במגזר מסתיימת, אז מי עדיין מתחתן ביישובים הערביים? 
נקודת אור ניתן אולי היה למצוא בלוח השנה: סוף חודש אוקטובר נחשב לסוף עונת החתונות במגזר הערבי, אלא שיש מי ש"מחליף" את הערבים בהפרת ההנחיות ומקיים טקסי חתונה בכל זאת. ביישובי המשולש שבמרכז הארץ מתקיימות בימים אלה חתונות של חרדים, שלמעשה "ממלאים את הוואקום" שנוצר במגזר הערבי. 

חתונה חרדית שהתקיימה ביישוב ערבי|צילום: N12
פרויקטור הקורונה פרופ' רוני גמזו הזהיר בביקור שערך באום אל-פחם בסוף השבוע האחרון מפני האפקט המסוכן של התקהלויות בכלל המגזרים בחברה הישראלית: "זה לא רק חתונות - יש לי גם ביישובים היהודיים מסיבות טבע, כל הצעירים - זה בילט אין. המשטרה אומרת לי 'תראה, כך וכך חתונות היו שם' ואני אומר 'חכו 10 ימים, שבועיים - המאומתים עולים' - והם עולים ככה!".
בצל דרישתו של השר אריה דרעי למתווה לחתונות בקפסולות, גמזו הבהיר את התנגדותו. "מישהו אומר 'אעשה חתונה אבל אהיה זהיר, תן לי 40, 60, אני אסתדר' - אני ראיתי חתונות במגזר, איך אפשר להיות זהיר? איך אפשר? אלה שם עם האוכל וזה חינגה ואחלה, אבל אי אפשר להיות זהיר. אי אפשר עכשיו".

גמזו באום אל פחם

עוד התריע: "אפשר להחליט שעוד שבועיים יהיה סגר באום אל פחם. הנה מג'דל שמס עוד מעט תהיה בסגר - במג'דל שמס בדקנו אחורה והיו חתונות, נו מה? זה לא בא מהשמיים, קורונה, מישהו לא גוזר מהשמיים. גם פה יהיה לכם סגר עוד שבועיים-שלושה. אתה מדבר איתי על הילדים בבתי ספר? כל בתי הספר לא לימדו. אני לא רוצה את זה - תבדקו את העיר, תעשו מבצע של קופות החולים, תעבירו אוטו ברחובות יחד עם מד"א'.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 17:33 לינק ישיר 

כמה שיש אצלנו אידיוטים ואגואיסטים שלא אכפת להם מכלום - פותח האשכול פשוט צודק!
הייתי בשבוע שעבר בתל אביב - עוקפת את מאה שערים בסיבוב. אין שם זכר לקורונה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 18:20 לינק ישיר 
קלעפער

יו_טיוב כתב:
קלעפער כתב:

לא משווה חרדים לערבים .
ובפרט במגזר הערבי קיימת הפרת הנחיות בריש גלי ובמימדים פי כמה וכמה מהמגזר החרדי ! אבל שם יש אפס פשיטות על אירועים וחתונות !
פשיטה על חתונה חרדית זה אפס סיכון . החרדים מקסימום יצעקו לך נאצי נאצי ויזרקו טיטול מהמרפסת ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

גם בתגובה שמצהירה שאתה לא משווה בין חרדים לערבים אתה משווה בין חרדים לערבים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 18:22 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
קלעפער

יו_טיוב כתב:
קלעפער כתב:

לא משווה חרדים לערבים .

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא משווה .
רק אומר שגם החרדים וגם הערבים לא שומרים על ההנחיות .
אבל יש רדיפה רק כלפי המגזר החרדי והתעלמות מוחלטת משאר המגזרים ובעיקר מהערבים שהם שיאני הפרת ההנחיות במדינה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 19:02 לינק ישיר 
קלעפער

יו_טיוב כתב:
קלעפער כתב:
קלעפער

יו_טיוב כתב:
קלעפער כתב:

לא משווה חרדים לערבים .

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא משווה .
רק אומר שגם החרדים וגם הערבים לא שומרים על ההנחיות .
אבל יש רדיפה רק כלפי המגזר החרדי והתעלמות מוחלטת משאר המגזרים ובעיקר מהערבים שהם שיאני הפרת ההנחיות במדינה

נשלח מהאנדרואיד שלי

אולי אני לא יודע מה  פירוש המילה "השוואה"..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 22:10 לינק ישיר 

מספר הדו"חות שחולקו לערבים בסגר היה גבוה פי 3 מאשר אצל החרדים

מנתוני המשטרה אף עולה כי מספר הדו"חות ליהודים שאינם חרדים היה גבוה פי שניים מהמספר אצל החרדים. ראש אגף המבצעים נימק את הפער בשוני בין העבירות במגזרים השונים וציין: "האכיפה שלנו שוויונית"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 23:57 לינק ישיר 

A_Smithee כתב:

מספר הדו"חות שחולקו לערבים בסגר היה גבוה פי 3 מאשר אצל החרדים

מנתוני המשטרה אף עולה כי מספר הדו"חות ליהודים שאינם חרדים היה גבוה פי שניים מהמספר אצל החרדים. ראש אגף המבצעים נימק את הפער בשוני בין העבירות במגזרים השונים וציין: "האכיפה שלנו שוויונית"

התקשורת מאכילה אותך בתותים ואתה אוכל בתיאבון רב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2021 16:01 לינק ישיר 

יש לך נתונים סותרים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2021 17:56 לינק ישיר 

המשטרה לא מחליטה על תיעדוף אכיפה. זה שאוכפים כעת אצל חרדים באופן מופגן ומיוחצן היטיב, נובע אך ורק מדרישתו הנחרצת של בני גנץ לאכוף אצל חרדים כתנאי לתמיכתו בהארכת הסגר. ועלינו לזכור זאת היטיב ביום פקודה. גם נושא העלאת הקנסות מקודם על ידו באופן פומבי אך ורק בשביל לרכב על גל השנאה לחרדים אפשר כולי האי ואולי הוא יצליח לראות את אחוז החסימה מלמעלה.

נקודה למחשבה לכל העיתונאים החרדיים שהוזילו דמעות על ה'איש ההגון' עלייתו ונפילתו. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > 2021 המשטרה יוצרת חדשות ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext