|
|
| נשלח ב-20/1/2021 08:18 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  | לא יודע למי אצביע אבל מיום ליום אני מרגיש פחות ופחות הזדהות עם ההגדרה חרדי, ההגדרה הזו רחבה מידי ואינה מסוגלת לייצג אותי. היא כוללת כל כך הרבה קבוצות שצורת החשיבה, סדרי העדיפויות, סולם הערכים שלהם כה שונים משלי שלהכניס את כולנו לאותה הגדרה "חרדים" זה לא אומר הרבה מעבר ל"לא חילונים". הקורונה לא שינתה כלום, היא בסה"כ חשפה את הצביעות והעיוות המחשבתי של כל כך הרבה קבוצות ואנשים שהסתתר היטב מתחת כל כך הרבה שכבות והיה עטוף בכל כך הרבה עטיפות מנומקות, שגם אני שחשבתי שאני מכיר אותם קבוצות או אנשים פרטיים והם לא מסוגלים להפתיע אותי, הופתעתי בגדול ויש תופעות שאני עדיין מנסה לעכל או להסביר לעצמי ולא בהצלחה יתירה. אגב, מישהו שמע האם הרבנים הורו לעשות יום תפילה? אולי לומר תהילים אחרי התפילה עקב כמות החולים הגדולה? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה כל כך צודק.
מזדהה לגמרי עם כל מילה שכתבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2021 09:47 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  | מישהו שמע האם הרבנים הורו לעשות יום תפילה?
|
|
בעצת שר התורה: הגר"ד לאו הכריז יום תפילה עולמי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2021 09:56 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  | ההגדרה חרדי
|
|
כבודו לא לבד. אני גם לא מזדהה עם מפירי הנחיות, מפגינים שגורמים סבל ליהודים אחרים, חאפרים שעושים קופה על סגירת אולמי שמחות ומציקים לשכניהם, אם ילדים חצופים שצועקים על שוטרים. מה שבטוח, שבגיהנום יש מקום לכוווולם. ועדיף להמשיך להישאר מענטש, ללא שום קשר למנסים לשייך \ לנתק שיוך למגזר צרכני\שיווקי חרדי במקרה שלנו.
אני גם לא מרותה עם איך ש-ג' עושים את העבודה. אבל מה האלטרנטיבה? זה החלופה הכי פחות גרועה. אחרת קולך, קול הבוחר, יילך לשונאי דת\אויבי ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2021 12:31 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  | במקור אני מהמגזר החסידי יש במגזר החרדי פי 4 חולים ופי 3 מתים יחסית למגזר הכללי. הייתי מצפה שהחכי"ם 'שלנו' יזעקו מעל כל מיקרופון מגזרי וממלכתי נא לשמור על הכללים. לכו להתחסן. הייתי מצפה שהחכי"ם 'שלנו' , לא רק שלא יבקשו הקלות, אלא שמטעם פיקוח נפש, שידרשו אכיפה מוגברת! בחנוכה ליצמן ושות' התנגדו לסגר. (הדלקת ניירוס אצל הרעבע דויחה פיקוח נייפש) אתמול האדמו"ר מדרעק עורך חתונה המונית ואין פוצה ומצפצף. קולם של החכי"ם החסידיים לא נשמע הצדיק היחידי שיצא היום בהצהרה זה גפני (הליטוואק) . מעט מידי ומאוחר מידי.
תוקן על ידי momeir ב- 19/01/2021 21:23:33
ראשית אני מוחה על הביזוי
שנית, כל הח"כים החרדים ללא יוצא מן הכלל נכשלו כישלון חרוץ במה שקשור לקורונה.
באשר להצהרה של גפני, אף שאני בעד כל מי שמעודד את שמירת ההנחיות, אני לא מתרגש מההצהרה שלו, זו הצהרה פוליטית ופופוליסטית שנועדה למטרות יחץ בלבד, גם הוא יודע שזה שקר מה שהוא אומר.
נניח שהביטוי לא במקום, אבל אפשר לכתוב על המחותנים הרה"צ? |
|
למה כוונתך?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2021 11:24 |
|
| |
| פיינרך כתב: |  | אני גם לא מרוצה עם איך ש-ג' עושים את העבודה. אבל מה האלטרנטיבה? זה החלופה הכי פחות גרועה. אחרת קולך, קול הבוחר, יילך לשונאי דת\אויבי ישראל. |
|
בדיוק בגלל זה הקדמתי שאני לא יודע אם זה ישפיע על ההצבעה שלי אבל הפעם אם אצביע להם זאת לא תהיה הצבעה אוטומטית בגלל שאני מרגיש מזוהה עם הקבוצה, אלא בגלל שהחלטתי שהם מייצגים האינטרסים שלי יותר מאחרים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|