מרן שר התורה הרב קנייבסקי אוסר לעטות מסיכות לשמירה מהקורונה?
אמנם "הוא הורה" בצורה הברורה ביותר שיש לשמור על הנחיות משרד הבריאות ללא שום הוראת היתר, אך אני שומע שמסכה בסביבתו של שר התורה זה בגדר "בלא ייראה ובל יימצא", גם בתמונות של הביקורים המתוקשרים הנמשכים כרגיל גם בימים אלו לא נראה זכר למסכה.
האם זה נכון? מה ההסבר לזה? ואיך זה מסתדר עם ה"הוראות שלו" להקפיד על הכללים?
מישהו פרסם סרטון על בחור שהגיע בקבלת קהל, ולתומו היה עם מסכה, ונכדו חביבו של שר התורה הסיר ממנו את המסכה.
הרב החלים מהמחלה.. היות ואינו שומע היטב מסירים מסכות
נשלח ב-19/1/2021 22:13
בקיצר כתב:
הרב החלים מהמחלה.. היות ואינו שומע היטב מסירים מסכות
נו באמת
1. הוא לא היחיד בסביבה שם 2. זה לא שהוא "אינו שומע בגלל המסכות", גם כך הוא לא שומע טוב במיוחד, בשביל זה יש את הלוחשים לאזנו.
נשלח ב-20/1/2021 12:37
שר הבריאות אדלשטיין ביקר לאחרונה במעונו של שר התורה, וממנו לא היה ניתן לדרוש להסיר את המסכה, ומעניין ששר התורה "שמע אותו מצוין".
משעשע לראות את מנהיג הציבור הליטאי יושב שם עם מסכה על הסנטר בכדי לצאת ידי חובת אדלשטיין ומרן שר התורה יחד, אף שזו בדיחה עלובה ועדיף כבר בלי מסכה בכלל.
נשלח ב-28/1/2021 18:02
לבית הרב לא נכנסים עם מסכות, גם לא פרופסור לרפואה (אנשים שביקרו בבית מעידים שהתבקשו להוריד) אבל בשביל תמונת היחץ צריך לשים לרגע, וכך נראה סרטון ״הסברה״ למגזר . יענקי קנייבסקי צוחק על כולנו, אנחנו המטומטים
אני מקווה שיענקי מתגמל את אלו שמתפקדים כסוליות נעליו בפורום, חיים התמים ומנחה חדשה על ההטרלות הפתטיות, אני לא מוצא סיבה הגיונית אחת לפתטיות שהם מתאמצים להפגין אילולי שיש תמורה לאגרה.