|
|
| נשלח ב-22/1/2021 06:54 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  |
חכם לא נכנס למקום שטיפש לא יכול לצאת ממנו.
התקשורת מסיתה את המשטרה, ואח"כ עומדת מן הצד וצוחקת למשבתיה, ושוב מסיתה וחוזר חלילה.
אי אפשר להכריח ציבור שלם לשנות את צורת חייו על משהו שהם לא מאמינים בו. ראה ערך מאה שערים. זה פשוט לא עובד.
|
|
שמישהו יוציא לו את הבטריות שמישהו יוציא את התקע מהשקע שמישהו ילחץ לו על מיוט שמישהו ילחץ על off
|
|
שמישהו יחבר אותך למציאות ויעדכן את התוכנה הדפוקה במוח שלך.. משטרת ישראל הוא גוף לא מקצועי שפועל באופן לא חוקי באלפי אירועים בשנה. כשיבואו להשתולל על הבית שלך תדבר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 07:00 |
|
| |
כל מי שהצביע למפלגה חרדית, מוזמן לדרוש מחברי הכנסת החרדיים לפרוע את חובם לבוחריהם. עליהם לדרוש הסבר ברור מהשר הרלוונטי מה היה הצורך המבצעי ו/או הרציונל מאחורי הכניסה המסיבית לבני ברק תוך כדי התעללות מופרעת בכל מה שזז ויושן בעיר. וכמובן דרישה לפטר מיידית כל שוטר שהכה עוברי אורח ובוודאי קטינים ללא כל צורך או סיבה. מי קיבל את ההחלטה על הכניסה לעיר ומי אישר להפעיל רימוני הלם ומדוע. מה הייתה המטרה המבצעית אותה היה על המשטרה לבצע בתוך בני ברק והאם המטרה אכן בוצעה בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 07:30 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  |
התקשורת מסיתה את המשטרה, ואח"כ עומדת מן הצד וצוחקת למשבתיה, ושוב מסיתה וחוזר חלילה.
אי אפשר להכריח ציבור שלם לשנות את צורת חייו על משהו שהם לא מאמינים בו. ראה ערך מאה שערים. זה פשוט לא עובד.
|
|
שמישהו יוציא לו את הבטריות שמישהו יוציא את התקע מהשקע שמישהו ילחץ לו על מיוט שמישהו ילחץ על off
|
|
שמישהו יחבר אותך למציאות ויעדכן את התוכנה הדפוקה במוח שלך..
משטרת ישראל הוא גוף לא מקצועי שפועל באופן לא חוקי באלפי אירועים בשנה.
כשיבואו להשתולל על הבית שלך תדבר
|
|
לפי הניק שלך אני מבין את האימפולסיביות, מתון מתון ארבע מאות זוז שווה. תקרא לאט ותבין שיש לי חשבון עם תמניא שטוחן לנו את המח מתחילת הקורונה. שחייבים להמשיך כרגיל בלה בלה בלה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 07:55 |
|
| |
| lamden כתב: |  | כל מי שהצביע למפלגה חרדית, מוזמן לדרוש מחברי הכנסת החרדיים לפרוע את חובם לבוחריהם. עליהם לדרוש הסבר ברור מהשר הרלוונטי מה היה הצורך המבצעי ו/או הרציונל מאחורי הכניסה המסיבית לבני ברק תוך כדי התעללות מופרעת בכל מה שזז ויושן בעיר. וכמובן דרישה לפטר מיידית כל שוטר שהכה עוברי אורח ובוודאי קטינים ללא כל צורך או סיבה. מי קיבל את ההחלטה על הכניסה לעיר ומי אישר להפעיל רימוני הלם ומדוע. מה הייתה המטרה המבצעית אותה היה על המשטרה לבצע בתוך בני ברק והאם המטרה אכן בוצעה בהצלחה. |
|
הצבעתי למפלגה חרדית וכבר באירועים קודמים הבטחתי לעצמי מה שהבטחתי. הבעיה שהזכרון שלנו קצר מדי, וכל אחד חושב רק על הארבע אמות של הציבור המקורב שלו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 08:02 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  |
|
|
|
|
שמישהו יחבר אותך למציאות ויעדכן את התוכנה הדפוקה במוח שלך..
משטרת ישראל הוא גוף לא מקצועי שפועל באופן לא חוקי באלפי אירועים בשנה.
כשיבואו להשתולל על הבית שלך תדבר
|
|
לפי הניק שלך אני מבין את האימפולסיביות, מתון מתון ארבע מאות זוז שווה. תקרא לאט ותבין שיש לי חשבון עם תמניא שטוחן לנו את המח מתחילת הקורונה. שחייבים להמשיך כרגיל בלה בלה בלה.
|
|
תנוח דעתך.. הניק שלי כבר הספיק להלבין. אני מכיר היטב את היריבות עם תמניא ולא רק שלך, אך לו היית נמנע מתשובות כאלה, אולי הרמה היתה עולה קצת. במקרה הזה הוא כתב דברים שנכונים גם לשאר הציבור החרדי בארץ כל אחד במקומו ובדרגתו. בוא נראה את המשטרה משתוללת בלדרמן (ובכוונה אינני נוקט דוגמאות יותר ספציפיות לליטאים או לספרדים וד"ל) ולא רק בעניין הקורונה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 09:02 |
|
| |
זה סך הכל פירות ההסתה שהגיעו מכל מיני פוליטיקאים חילונים וקיבלו גיבוי חלקם בשתיקה וחלקם בפרהסיה מפוליטיקאים ועיתונאים שנקראים ׳חרדים׳.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 09:21 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | התנהגות המשטרה הלילה בבני ברק זה כמו פיל בחנות חרסינה מסע נקם משולל כל רסן שלא נראה כמותו באף מקום אחר מתבצע ברחובות בני ברק. מעניין אם במסגרת מסע הענישה הקולקטיבי הזה בכלל נעצר מישהו מהבחורים התוקפים
|
|
אני לגמרי מסכים איתך. מצופה היה מהמשטרה שתכבוש את זעמה ותיסכולה ותפעל בקור רוח.
אפילו איראן שחוטפת מישראל מכות כואבות מצליחה לשלוט בעצמה ולא מגיבה באימפולסביות.
באשר לבחורים שתקפו את הבלשים. זה רק עניין של זמן עד שהמשטרה תניח את ידה על כל אחד מהם. לשם כך היא צריכה לאסוף קצת מודיעין. אם הגיעו אל ארכיון הגרעין באיראן, אל מבחוח במלון בדובאי, אז קטן על הציונים להגיע גם אל הבחורים של ההיליגער.
אבל את מחיר תקיפת הבלשים והחתונות המתריסות נשלם כולנו. גם כלכלית וגם פוליטית.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 09:47 |
|
| |
אני רואה שאנשים התעוררו, רק עכשיו הבינו שהמשטרה לא תמיד נוהגים בהוגנות. זה בדיוק כמו הטילים על גוש דן שמגלה פתאום שישנו מושג בשם 'קסאמים'..
השבוע התיזה המשטרה בואש לכל עבר ברמת בית שמש, אכן מעוז של קנאים אבל גם שם הרוב הדומם לא שורף פחים, הבואש הותז בשפע על נשים וטף שעברו באיזור, על בתים וחנויות ובתי כנסת, מישהו בציבור החרדי מחה? וכשהוא ניתן על ראשי ה'מחבלים' דוקא ולא על הבלפורים, מישהו זועק?
פשוט הפעם זה הגיע, בלי בואש, למדינת תל אביב של החרדים - בני ברק. נישט געפערלאך.. שהחרדים הקיצוניים הללו ילמדו לקח..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 10:02 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | אני רואה שאנשים התעוררו, רק עכשיו הבינו שהמשטרה לא תמיד נוהגים בהוגנות. זה בדיוק כמו הטילים על גוש דן שמגלה פתאום שישנו מושג בשם 'קסאמים'..
השבוע התיזה המשטרה בואש לכל עבר ברמת בית שמש, אכן מעוז של קנאים אבל גם שם הרוב הדומם לא שורף פחים, הבואש הותז בשפע על נשים וטף שעברו באיזור, על בתים וחנויות ובתי כנסת, מישהו בציבור החרדי מחה? וכשהוא ניתן על ראשי ה'מחבלים' דוקא ולא על הבלפורים, מישהו זועק?
פשוט הפעם זה הגיע, בלי בואש, למדינת תל אביב של החרדים - בני ברק. נישט געפערלאך.. שהחרדים הקיצוניים הללו ילמדו לקח.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 12:16 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  | אמת בגלל כמה שעשו חתונות בגלל כמה שפתחו בתי ספר בגלל כמה ששקרו במצח נחושה שהם מקיימים את ההוראות |
|
זו בדיוק הבעיה
שהם לא אוכפים היכן שצריך לאכוף (וזאת "בזכות" נציגי הציבור שלנו), אז המשטרה פורקת יצרים ועושה תצוגת תכלית אכזרית כנגד חפים מפשע או אכיפה סלקטיבית אצל ציבורים חלשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 12:17 |
|
| |
| lamden כתב: |  | כל מי שהצביע למפלגה חרדית, מוזמן לדרוש מחברי הכנסת החרדיים לפרוע את חובם לבוחריהם. עליהם לדרוש הסבר ברור מהשר הרלוונטי מה היה הצורך המבצעי ו/או הרציונל מאחורי הכניסה המסיבית לבני ברק תוך כדי התעללות מופרעת בכל מה שזז ויושן בעיר. וכמובן דרישה לפטר מיידית כל שוטר שהכה עוברי אורח ובוודאי קטינים ללא כל צורך או סיבה. מי קיבל את ההחלטה על הכניסה לעיר ומי אישר להפעיל רימוני הלם ומדוע. מה הייתה המטרה המבצעית אותה היה על המשטרה לבצע בתוך בני ברק והאם המטרה אכן בוצעה בהצלחה. |
|
מושב עור הצבי שלהם מובטח גם אם יעשו את צרכיהם על ראשם של המצביעים להם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 12:18 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | התנהגות המשטרה הלילה בבני ברק זה כמו פיל בחנות חרסינה מסע נקם משולל כל רסן שלא נראה כמותו באף מקום אחר מתבצע ברחובות בני ברק. מעניין אם במסגרת מסע הענישה הקולקטיבי הזה בכלל נעצר מישהו מהבחורים התוקפים
אני לגמרי מסכים איתך. מצופה היה מהמשטרה שתכבוש את זעמה ותיסכולה ותפעל בקור רוח.
אפילו איראן שחוטפת מישראל מכות כואבות מצליחה לשלוט בעצמה ולא מגיבה באימפולסביות.
באשר לבחורים שתקפו את הבלשים. זה רק עניין של זמן עד שהמשטרה תניח את ידה על כל אחד מהם. לשם כך היא צריכה לאסוף קצת מודיעין. אם הגיעו אל ארכיון הגרעין באיראן, אל מבחוח במלון בדובאי, אז קטן על הציונים להגיע גם אל הבחורים של ההיליגער.
אבל את מחיר תקיפת הבלשים והחתונות המתריסות נשלם כולנו. גם כלכלית וגם פוליטית.
|
|
היחידים שלא שילמו ולא ישלמו מחירים זה נציגי הציבור שלנו, שהם היחידים שיכלו לעצור בזמן אמת את הפוגרום הקולקטיבי והאכזרי הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 12:21 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | אני רואה שאנשים התעוררו, רק עכשיו הבינו שהמשטרה לא תמיד נוהגים בהוגנות. זה בדיוק כמו הטילים על גוש דן שמגלה פתאום שישנו מושג בשם 'קסאמים'..
פשוט הפעם זה הגיע, בלי בואש, למדינת תל אביב של החרדים - בני ברק. נישט געפערלאך.. שהחרדים הקיצוניים הללו ילמדו לקח.. |
|
על עצמי אני יכול לומר שכתבתי לפני כמה זמן בגנות האכיפה הסלקטיבית של המשטרה, ושמשטרת ישראל יודעת שבציבורים מסוימים הם יכולים לנהוג שלא במסגרת החוק, מצד שני אי אפשר לקרוא נאצים לשוטרים שמבצעים מעצר שאף פעם לא מצטלם יפה.
אך מה שהיה אתמול בבני ברק לא דומה לשום דבר אחר שראינו, לא בבית שמש, לא במאה שערים (אולי בעבר הרחוק, אבל אז לא היה שימוש ברימוני הלם).
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 12:26 |
|
| |
ירו_שלמי
| נוירולוג כתב: |  | אני רואה שאנשים התעוררו, רק עכשיו הבינו שהמשטרה לא תמיד נוהגים בהוגנות. זה בדיוק כמו הטילים על גוש דן שמגלה פתאום שישנו מושג בשם 'קסאמים'..
פשוט הפעם זה הגיע, בלי בואש, למדינת תל אביב של החרדים - בני ברק. נישט געפערלאך.. שהחרדים הקיצוניים הללו ילמדו לקח..
על עצמי אני יכול לומר שכתבתי לפני כמה זמן בגנות האכיפה הסלקטיבית של המשטרה, ושמשטרת ישראל יודעת שבציבורים מסוימים הם יכולים לנהוג שלא במסגרת החוק, מצד שני אי אפשר לקרוא נאצים לשוטרים שמבצעים מעצר שאף פעם לא מצטלם יפה.
אך מה שהיה אתמול בבני ברק לא דומה לשום דבר אחר שראינו, לא בבית שמש, לא במאה שערים (אולי בעבר הרחוק, אבל אז לא היה שימוש ברימוני הלם). |
|
כל הכבוד. אגב, ההלם הגדול הוא שבבני ברק גם יודעים לצעוק נאצים, בושה לכל הציבור החרדי.
וכמובן שרימוני הלם היו גם היו, ולו היו טועמים בבני ברק את הבואש שהיה בבית שמש המחאות היום היו פי 10..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 12:27 |
|
| |
נתון אחד מסגיר הכל: 6 עצורים בלבד הלילה בבני ברק אם באמת היו ״ הפרות סדר קשות ואלימות מצד המון פורע חוק, שתקף באופן ברוטאלי ומשולל כל רסן את כוחות המשטרה״ כפי שמצוין בהודעת הדוברות, היו 60 עצורים לא 6

|
|
|
|
|