|
|
| נשלח ב-22/1/2021 12:57 |
|
| |
כשהרביצו לאתיופים, החרדים סתמו ת'פה. כשכיסחו מתנחלים, ועשו לבנות הטרדות מיניות בגוש קטיף ועמונה ויצהר, החרדים התעלמו. רק כשזה מגיע לתחת שלכם אתם רוצים שישתתפו בצערכם. העולם הוא דינמי. תחליפו את הנציגים שלכם בכנסת שיהיו ימניים באמת, אוההי יהודים באמת, ודואגים לאינטרס שלכם באמת. אבל עוד חודש ש"ס וג' יתחילו במסע ההפחדה אם ואם ואם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 13:01 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 13:03 |
|
| |
לא מדובר על השתתפות בצער מצד נציגי ציבור אחר (אף שדי ברור שסמוטריץ יותר יעיל וישר מהנציגים שלנו), אלא על נציגי הציבור שמועלים בתפקידם, שבחרו לישון את שנת היופי שלהם בזמן שמשטרת ישראל ערכה פוגרום שלא נראה כמוהו מאז פוגרום עמונה, זה לא דומה לשום דבר אחר. היחידים שיכלו לעצור את הפוגרום אתמול זה הנציגים החרדים אם היו יורדים לשטח או לוחצים על חלציו של ראש הממשלה כפי שהם יודעים לעשות על כל שטות, ואת זה הם לא עשו.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 22/01/2021 13:04:01
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 13:05 |
|
| |
מצאתם את השעיר לעזאזל ... החכים... בושה וחרפה של התנהגות, במקום לגנות ולהוקיע את כל האלה שהורסים כל חלקה טובה, והורסים לכל החרדים, מרבים חילול ה, נותנים דלק לאויבי היהדות, עוד רוצים שהחכים יתפטרו, בושה וחרפה, שום חשבון נפש שום כלום, כאילו צדיקים גמורים הסתובבו שם, מקווה מאד שימצו את הדין עם כל הפורעים שם, ואחד אחד מהם יענש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 13:08 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | מצאתם את השעיר לעזאזל ... החכים... בושה וחרפה של התנהגות, במקום לגנות ולהוקיע את כל האלה שהורסים כל חלקה טובה, והורסים לכל החרדים, מרבים חילול ה, נותנים דלק לאויבי היהדות, עוד רוצים שהחכים יתפטרו, בושה וחרפה, שום חשבון נפש שום כלום, כאילו צדיקים גמורים הסתובבו שם, מקווה מאד שימצו את הדין עם כל הפורעים שם, ואחד אחד מהם יענש נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כל תושבי בני ברק פורעים? נשים? ילדים? זקנים וחולים? אם המשטרה היתה מטפלת בפורים ניחא, היא טיפלה בכולם חוץ מבפורעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 13:09 |
|
| |
momeir
| מלח_דק כתב: |  | אני כתבתי בהודעתי לעיל דברים קשים. דברים שקשה לי לכתוב על יהודים אחים, אבל קשה לי עוד יותר לראות צעירים תמימים מובלים על ידי שוטרים אכזריים כצאן לטבח.
ושוב, האחריות מתחילה בראש ובראשונה מאלו שמתגרים בחבורת הפושעים של המשטרה.
ומי אחראי יותר ממנהיגי הקהילות האגואיסטיות? שלא רואות כלום מעבר לסיר הטשולנט וקצה הפראנצ'עס. מסכות? כללים? התחשבות בזולת? נשיאה בעול עם חברו? ויתור למען שלום הזולת? ויתור למען שלום בית? ועוד כהנה וכהנה, לא קיים אצלם. לא מוכנים ללבוש מסכה כי זה לא מכובד, למרות שכתוב שאיזהו מכובד המכבד את הבריות. רק חושבים על הדרך לסחוט את פרוטותיהם האחרונות של חסידיהם השוטים, על המריבה הבאה עם מי שמאיים לגזול מהם פיסת כבוד מדומה, על מי שחושב שהוא גדול יותר, על מי מצולם פוטוגני יותר... ומטבע הדברים כשאלה המנהיגים אין כמעט טענה למונהגים. מעבר לטענה הבסיסית של מה אתם עושים פה?.... ואני עוצר פה כי אני עוד אתחרט על זה כשארגע
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מלח_דק ב- 22/01/2021 12:44:39 |
|
צודק לגמרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 13:09 |
|
| |
momeir
| ליידוסית כתב: |  | כשהרביצו לאתיופים, החרדים סתמו ת'פה. כשכיסחו מתנחלים, ועשו לבנות הטרדות מיניות בגוש קטיף ועמונה ויצהר, החרדים התעלמו. רק כשזה מגיע לתחת שלכם אתם רוצים שישתתפו בצערכם. העולם הוא דינמי. תחליפו את הנציגים שלכם בכנסת שיהיו ימניים באמת, אוההי יהודים באמת, ודואגים לאינטרס שלכם באמת. אבל עוד חודש ש"ס וג' יתחילו במסע ההפחדה אם ואם ואם. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 13:20 |
|
| |
בונדמן
| מלח_דק כתב: |  | אני כתבתי בהודעתי לעיל דברים קשים. דברים שקשה לי לכתוב על יהודים אחים, אבל קשה לי עוד יותר לראות צעירים תמימים מובלים על ידי שוטרים אכזריים כצאן לטבח.
ושוב, האחריות מתחילה בראש ובראשונה מאלו שמתגרים בחבורת הפושעים של המשטרה.
ומי אחראי יותר ממנהיגי הקהילות האגואיסטיות? שלא רואות כלום מעבר לסיר הטשולנט וקצה הפראנצ'עס. מסכות? כללים? התחשבות בזולת? נשיאה בעול עם חברו? ויתור למען שלום הזולת? ויתור למען שלום בית? ועוד כהנה וכהנה, לא קיים אצלם. לא מוכנים ללבוש מסכה כי זה לא מכובד, למרות שכתוב שאיזהו מכובד המכבד את הבריות. רק חושבים על הדרך לסחוט את פרוטותיהם האחרונות של חסידיהם השוטים, על המריבה הבאה עם מי שמאיים לגזול מהם פיסת כבוד מדומה, על מי שחושב שהוא גדול יותר, על מי מצולם פוטוגני יותר... ומטבע הדברים כשאלה המנהיגים אין כמעט טענה למונהגים. מעבר לטענה הבסיסית של מה אתם עושים פה?.... ואני עוצר פה כי אני עוד אתחרט על זה כשארגע
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מלח_דק ב- 22/01/2021 12:44:39 |
|
תביא תמונה של הגר"ח קנייבסקי עם מסיכה , ואחרי זה תלכלך על חסידים ופארענצ'עס,
אתה עוד מלכלך על הפרוטות שהם גוזלים מחסידיהם השוטים, ולאן הולך כל הכסף מהמגביות של קופת העיר מידה כנגד מידה לכל התורמים כמנין "דירות בבני בר לכל נכדי הגר"ח "
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 14:46 |
|
| |
מה שהיה אתמול זו לא אכיפה. זו נקמה ברוטאלית של כנופיות פשע.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 14:54 |
|
| |
מצדרביעי
| פסתםנחמד כתב: |  | מצאתם את השעיר לעזאזל ... החכים... בושה וחרפה של התנהגות, במקום לגנות ולהוקיע את כל האלה שהורסים כל חלקה טובה, והורסים לכל החרדים, מרבים חילול ה, נותנים דלק לאויבי היהדות, עוד רוצים שהחכים יתפטרו, בושה וחרפה, שום חשבון נפש שום כלום, כאילו צדיקים גמורים הסתובבו שם, מקווה מאד שימצו את הדין עם כל הפורעים שם, ואחד אחד מהם יענש נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בדיוק על זה אני כועס, שהחכי"ם הלכאורה מושחתים מסכימים להסדר (הבלתי כתוב?) בין המשטרה ל"מויסדוס" לפיו המויסדויס והמקושרים ימשיכו לחגוג באין מפריע, אבל כדי להרגיע את הכעס הצודק של המון העם על איפה ואיפה - המשטרה תכסח אנשים תמימים שאתרע מזלם לא להיות עם גב מושחת של אנ"ש...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 16:35 |
|
| |
.שמור לי ואשמור לך
תוקן על ידי נוירולוג ב- 22/01/2021 16:43:31
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2021 22:04 |
|
| |
עובד בבית אבות סמוך לזירת הנקם תיאר לי היום את הטראומה והזעזוע של הקשישים שזכרונם החזיר אותם לליל הבדולח או לילות זוועתיים דומים. המסוק בשמי ב"ב באישון ליל, פצצות התאורה וההלם במשך הלילה, כשרובם היו בטוחים שמחבלים מהחמאס או החיזבאלה חדרו לבני ברק.... איך אמר לי: הן התינוקות והן הקשישים הרטיבו אותו לילה את הכרית את המזרון... אין מילים לתאר את הזוועה ממסע הנקם של קלגסי ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2021 11:06 |
|
| |
|
|
|
|
|