| נשלח ב-22/1/2021 08:04 |
|
| |
קם חבר כנסת חרדי לגנות את הענישה הקולקטיבית שעשתה המשטרה בבני ברק ?
חברי הכנסת החרדים נכנסו עמוק לבונקר ומפקירים את המצביעים שלהם לגורלם ( או לגורל מטר רימוני ההלם של היס''מ ) נכון היו כמה עשרות או מאות פורעים שצריכים למצות איתם את הדין . אבל הדין מוצא באלימות עם עיר שלמה ! בלתי נתפס שאין חבר כנסת חרדי אחד שלא מגן על המצביעים שלו ! והגדילה לעשות תנועת ש''ס שגינתה ... ולא את המשטרה כמובן (; ש''ס וג' העולם גלגל חפשו אותנו בקלפי !!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 08:06 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 08:07 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
לפחות הם לא צבועים כמו דרעי שברוב חוצפתו עוד מטיף מוסר
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 08:25 |
|
| |
יום שישי היום, לאט לאט יקומו.. מקלב יגיד משהו, אייכלר יאשים את היטלר, גפני יאיים על מישהו במשהו לא קשור.. תשלימו את השאר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 08:26 |
|
| |
אין סיכוי שמשטרת ישראל שלוקח לה שעתיים לשלוח שוטר מנומנם לארוע תארגן מופע כזה תוך שעה. בטוח שהכל היה מתוכנן ומאורגן כולל הפרובוקציה בישיבת השוואנצים. אין בדברים אלו להמעיט ולו גרם מחלקם של בחורי הכת הברברים.
תוקן על ידי muki28 ב- 22/01/2021 09:05:23
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 08:53 |
|
| |
הח"כים מתביישים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 09:00 |
|
| |
יש כמה חברי כנסת שגינו,
סמוטריץ
תגיד אדוני השר, כשהבטחת שהאלימות הפרועה בבני ברק "לא תעבור בשקט" וש"התגובה בוא תבוא, ומהר" התכוונת לענישה הקולקטיבית הפרועה שביצעה המשטרה הלילה בעיר? אתה זה שנתת את האות למסע נקמה חסר רסן ובעיקר חסר הבחנה בין מי שחטא לאוכלוסיה נורמטיבית ושומרת חוק?
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 22/01/2021 09:02:25
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 09:02 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | יש כמה חברי כנסת חרדים שגינו, מש"ס כמובן. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 09:05 |
|
| |
צריך להחליף את ג' ויפה שעה אחת קודם... ולא בגלל אירועי אמש. זה רק סימפטום נוסף להתעלמות שלהם מרצון הציבור כבר שנים רבות, ושתיקה על כל פגיעה בו. עסוקים בעיקר בעצמם ובמריבות פנימיות כמו ילדים קטנים שרבים על לגו, על חשבונינו.. האמת שנמאס, ואני חושב שרובכם חושבים כמוני.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 09:18 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  | | אייכלר יאשים את היטלר, |
|
טעית טעות קשה, אייכלר הוא היחיד שלא מאשים אף פעם את היטלר. הוא פדוט מאשים את כל העולם ואשתו שהם היטלריסטים (מכיר את זה שהיה לו ג'וק על המשקפיים?)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 09:20 |
|
| |
לגופו של עניין, באמת מוזר שעוד לא התנגנה המנגינה "אני מגנה אלימות מכל סוג שהיא...". מישהו שכח את ההמנון?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 11:55 |
|
| |
בכל תקופת הקורונה הח"כים החרדים תפקדו כחדלי אישים, בהסברה לטובת שמירת ההנחיות, בעידוד אכיפה אבל שיוויונית וחוקית, וכו' וכו'.
זה שהם יגנו כעת זה פשוט בדיחה עלובה. מה שהיה נדרש אתמול זה שיקומו מהמיטות, יירדו לרחובות בני ברק, ישתמשו בחסינות הפרלמנטרית שלהם על מנת לפקח ולהתערב בפוגרום שהמשטרה עשתה.
את זה הם לא עשו, כל דבר אחר שיעשו היום זה בעיקר מס שפתיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 13:14 |
|
| |
החרדים עושים מה בראש שלהם, שמים אצבע בעין לכל החילונים, אני ואפסי עוד, אבל חס וחלילה להעיר להם.. מי שרק יאכוף, ישר גינוי וכו.. מחפשים סיבות לתקוף את החכים כאילו לא עושים כלום, מה גם שזה תקופה קשה, גם ככה, אבל מי יעז לדבר.. חבורת ברברים שלא רואים חוץ מהמטר של עצמם כלום , הלוואי שכל המתפרעים האלה יחטפו פעם אחת ולתמיד קנס של אלפי שקלים ויתחילו להתנהג כמו בני אדם.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|