| נשלח ב-22/1/2021 15:22 |
|
| |
כמה פצועים חרדים יש מה"פוגרום" אתמול בבני ברק?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 15:26 |
|
| |
מה זה משנה כמה פצועים יש?
ציבורית או תקשורתית זה משנה אם נפצעו שלושה חרדים או שלושים חרדים ?
שוטרת אחת נפצעה קלות וכל העיר בני ברק סובלת,
אלפי תינוקות, אלפי ילדים סובלים כי שוטרת אחת...........
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 22/01/2021 15:27:33
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 15:30 |
|
| |
| בגט_סתרים כתב: |  | |
|
דווקא הפציעה שלי היא הפחות מרשימה בעיני (ואני לא בטוח שהפציעה שלו היתה בלתי נמנעת) זה זכה להכי פרסום כי החברים שלו הצייצנים והעיתונאים זכו לפרסם את זה.
ליבי על אלו שניסו לברוח מאימת השוטרים והוכרחו לעבור סדרה של מכות מאלות של סאדיסטים, ליבי על אלו שעברו ברחוב וחטפו בעיטות ודחיפות, ליבי על הילדים שעברו טראומה לא פשוטה מכל הפיצוצים (הלא הכרחיים) לאורך הלילה, ליבי על החולים והזקנים שסבלו סבל רב ובלתי הכרחי, ועוד ועוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 15:31 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
מה זה משנה כמה פצועים יש?
ציבורית או תקשורתית זה משנה אם נפצעו שלושה חרדים או שלושים? |
|
זה משנה, כי זה מראה שלא היה פוגרום או אפילו משהו דומה לזה. רק ניסיון לפיקוח משטרתי על הפרות חוק מתמשכות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 15:33 |
|
| |
הייתה אלימות נוראית, יש על כך המון סרטונים ותמונות,
כל ניסיון מטופש לספור פצועים חרדים, לא ישנו את התמונה.
אני מבין שאתה רוצה להצדיק את האלימות המשטרתית?
תתבייש לך, רשע
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 15:48 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
תתבייש לך, רשע |
|
איך אפשר לספור משהו חד ספרתי? אלימות נוראית שאינה מנפיקה פצועים, כנראה שהיא לא הייתה כזו נוראית. שאלה אישית, היית מתקומם כך לו זה היה בכפר ערבי? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 15:55 |
|
| |
| בגט_סתרים כתב: |  | | רעיונוביץ כתב: |  |
תתבייש לך, רשע |
|
איך אפשר לספור משהו חד ספרתי? אלימות נוראית שאינה מנפיקה פצועים, כנראה שהיא לא הייתה כזו נוראית. שאלה אישית, היית מתקומם כך לו זה היה בכפר ערבי? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מה הקשר לערבים בסיפור הזה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 15:56 |
|
| |
לה''ו. לפי כמות פניות שהיו היום לעו''ד לבדוק תביעה נגד המדינה/משטרה על רקע נפשי, וכמות של פרסומות שיציפו אותנו בשבוע הבא, יש הרבה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 16:00 |
|
| |
כל פעם שמגיעים שוטרים לפזר חיידר/ישיבה/חתונה
וצועקים להם "נאצים" אני מזדעזע, זה משגע אותי, הם הרי סה"כ באים לטובתכם ולטובתי
למנוע הדבקה ולנסות לעצור את המגיפה הזאת ולא לשכוח שהם מסכנים את עצמם תוך כדי.
אבל אחרי הסרטונים שמופצים מהלילה לראות איך בחור רועד מפחד כי יודע שהוא הולך "לחטוף" מכמה אלות
ואיך מרביצים לכל עובר אורח (כמעט) זה החזיר אותי לסרטים על השואה, איך שרעדו לעבור ליד חייל ....
איך שהרביצו ליהודים שירדו מהרכבות - רק היו חסרים אתמול כמה כלבים לשסות בבחורים
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 16:39 |
|
| |
אכן, השימוש במילה פוגרום צורם לאוזן יהודית, בפוגרומים יצאו לרצוח ולחלל נשים נשואות ופוגרום שנסתיים בפחות מעשרות פצועים והרוגים לא היה נחשב פוגרום בהיסטוריה היהודית. אולם, אין זה אומר שהמשטרה לא נהגה באלימות מופרזת וחסרת אבחנה. כמו כן, ממכות באלות יש פציעה אך לא שתיתת דם, ואין זה אומר שלא היה.
יש רק לציין שה"עושר" הלשוני החרדי אינו רק כנגד המשטרה אלא בינינו לבין עצמינו, כל הפיכת כסא בבית כנסת נחשב מהצד הנפגע כ"פוגרום".
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 19:07 |
|
| |
כאחל
| נוירולוג כתב: |  |
דווקא הפציעה שלי היא הפחות מרשימה בעיני (ואני לא בטוח שהפציעה שלו היתה בלתי נמנעת) זה זכה להכי פרסום כי החברים שלו הצייצנים והעיתונאים זכו לפרסם את זה.
ליבי על אלו שניסו לברוח מאימת השוטרים והוכרחו לעבור סדרה של מכות מאלות של סאדיסטים, ליבי על אלו שעברו ברחוב וחטפו בעיטות ודחיפות, ליבי על הילדים שעברו טראומה לא פשוטה מכל הפיצוצים (הלא הכרחיים) לאורך הלילה, ליבי על החולים והזקנים שסבלו סבל רב ובלתי הכרחי, ועוד ועוד. |
|
ידע הגר"ח זצ"ל, מה הוא אומר כאשר אמר על הציונים שהם "חשודים בשפיכת דמים"
פורסם בעיתון "המודיע" במוסף שבת פרשת תולדות:
"פעם הזמין הגרב"ד (ר' ברוך בער ליבוביץ מח"ס ברכת שמואל )) בבהילות אל ביתו שנים מתלמידיו. משנכנסו התלמידים התנצל ר' ברוך בער בפניהם על שנאלץ להטריחם, והסביר להם את פשר ההזמנה הבהולה, וכה סיפר:
אחד מבני העיר שנתפס לציונות עומד להגיע לביתי ומחוסר ברירה הסכמתי לקבלו, ואולם הרבי (הגר"ח זצ"ל [ר' חיים מבריסק ]) אמר על הציונים כי הם חשודים על שפיכות דמים, לפיכך מתירא אני להישאר עימו לבד, על כן בקשתי אתכם כי תישהו עימי בחדרי במשך זמן ביקורו" (הרב אשר ברגמן הי"ו "שימוש חכמים (ב"ב תשס"א) ע' ר"כ.
כבר נאמר , "מרשעים יצא רשע" על הציונים ושולחהם הסדיסטים מרשעים יצא רשע - מהם יצא הרשע שיכלם ויאבדם מן העולם, אבל ידי לא תהיה בך, כי ממקום אחר יבא לך הרע. או פירושו מרשעים יצא מעשה הרשע, כלומר כמו שהם רשעים בלבם, כן יעשה מעשה רשע ולבם יבחן במעשיהם, וכן אני מכיר לבך כי לא תרחם עלי אם אפול בידך, אף על פי כן ידי לא תהיה בך.
ורז"ל פירשו: משל הקדמוני משל קדמונו של עולם הוא הקב"ה והוא מה שאמרה תורה והאלהים אנה לידו כלומר, ראוי היה זה למות אלא שמגלגלין זכות על ידי זכאי וחובה על ידי חייב, כך ונקמני ה' ממך על ידי רשע כמותך, לא על ידי כי ידי לא תהיה בך
=============================== נכתב מחוץ לישות הציונית, טרם כניסת שבת קודש.**>
תוקן על ידי כאחל ב- 22/01/2021 19:07:51
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2021 20:32 |
|
| |
| כאחל כתב: |  | כאחל
| נוירולוג כתב: |  |
ליבי על אלו שניסו לברוח מאימת השוטרים והוכרחו לעבור סדרה של מכות מאלות של סאדיסטים, ליבי על אלו שעברו ברחוב וחטפו בעיטות ודחיפות, ליבי על הילדים שעברו טראומה לא פשוטה מכל הפיצוצים (הלא הכרחיים) לאורך הלילה, ליבי על החולים והזקנים שסבלו סבל רב ובלתי הכרחי, ועוד ועוד. |
|
ידע הגר"ח זצ"ל, מה הוא אומר כאשר אמר על הציונים שהם "חשודים בשפיכת דמים"
פורסם בעיתון "המודיע" במוסף שבת פרשת תולדות:
"פעם הזמין הגרב"ד (ר' ברוך בער ליבוביץ מח"ס ברכת שמואל )) בבהילות אל ביתו שנים מתלמידיו. משנכנסו התלמידים התנצל ר' ברוך בער בפניהם על שנאלץ להטריחם, והסביר להם את פשר ההזמנה הבהולה, וכה סיפר:
אחד מבני העיר שנתפס לציונות עומד להגיע לביתי ומחוסר ברירה הסכמתי לקבלו, ואולם הרבי (הגר"ח זצ"ל [ר' חיים מבריסק ]) אמר על הציונים כי הם חשודים על שפיכות דמים, לפיכך מתירא אני להישאר עימו לבד, על כן בקשתי אתכם כי תישהו עימי בחדרי במשך זמן ביקורו" (הרב אשר ברגמן הי"ו "שימוש חכמים (ב"ב תשס"א) ע' ר"כ.
כבר נאמר , "מרשעים יצא רשע" על הציונים ושולחהם הסדיסטים מרשעים יצא רשע - מהם יצא הרשע שיכלם ויאבדם מן העולם, אבל ידי לא תהיה בך, כי ממקום אחר יבא לך הרע. או פירושו מרשעים יצא מעשה הרשע, כלומר כמו שהם רשעים בלבם, כן יעשה מעשה רשע ולבם יבחן במעשיהם, וכן אני מכיר לבך כי לא תרחם עלי אם אפול בידך, אף על פי כן ידי לא תהיה בך.
ורז"ל פירשו: משל הקדמוני משל קדמונו של עולם הוא הקב"ה והוא מה שאמרה תורה והאלהים אנה לידו כלומר, ראוי היה זה למות אלא שמגלגלין זכות על ידי זכאי וחובה על ידי חייב, כך ונקמני ה' ממך על ידי רשע כמותך, לא על ידי כי ידי לא תהיה בך
=============================== נכתב מחוץ לישות הציונית, טרם כניסת שבת קודש.**>
תוקן על ידי כאחל ב- 22/01/2021 19:07:51 |
|
אנחנו שמגינים עליכם בגופנו חשודים על רציחתכם? זו השורה. תחתונה של מה שהרב אמר? או שלא הבנתי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2021 20:39 |
|
| |
בספרים של בלוך יש עוד הרבה "אמרות" על הסכנה בציונות, אבל בינתיים רוב האברכים עמלי התורה חיים בזכות הציונים והעיר בני ברק שעליה מבכים, הוקמה ע"י ר 'יצחק גרשטנקורן, ציוני בוגר לידא
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2021 21:07 |
|
| |
יש המון פצועים, אבל לא מספרים עליהם, הם בטיפול ביתי.
|
|
|
|
|