בית פורומים בחדרי חרדים

האד' מויז׳ניץ: לפתוח את תלמודי התורה. אם יש בעיה שיבואו אליי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/1/2021 21:35 לינק ישיר 

רץ לקנות פופקורן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2021 21:41 לינק ישיר 

מושגים כתב:
קיבלתי בוואטסאפ.

במערכת עיתון המודיע מתקיימים כעת דיונים קדחתניים מה לעשות עם הוראתו המפורשת והפומבית של כ"ק מרן האדמו"ר מויז'ניץ שליט"א להכניס את דבריו מחר לעיתון במלואם בעניין הוראתו לפתיחת מוסדות החינוך באופן מיידי.

לדברי אחד מהבכירים ביותר בעיתון מדובר בלא פחות מפיגוע וכעת נעשים נסיונות דרך חברי המערכת של העיתון (חסידי ויז'ניץ) לרכך את הדברים מחר בעיתון.

לדברי אותו בכיר, לא רק שפרסום הדרשה במלואה כמוה כהכרזת מלחמה ברשויות המדינה ובהחלטות הממשלה (שאגודת ישראל כידוע חלק ממנה) אלא גם פגיעה חמורה בדעתו של כ"ק מרן האדמו"ר מגור שליט"א שכידוע מתנגד בתוקף לפתיחת מוסדות החינוך עם הנתונים הנוכחיים של ממדי התחלואה.

במערכת העיתון נקרעים בין דרישתו החד משמעית של האדמו"ר מויז'ניץ לבין שמירה על כבודו של האדמו"ר מגור ובשעות אלה כאמור מנסים למצוא פתרון לפלונטר וכדי להשביע את רצון כל הצדדים ולשמור על כבודם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

שאחד מהם יבטל את המגפה ובא לציון גואל..

הרבי מויז'ניץ ביקש מהרבי מגור שיבטל את המגפה

במהלך טיש בצהרי שבת שעברה התבטא הרבי מויז'ניץ בפני אחד מחסידי גור כי יבקש מהרבי שלו לבטל את מגפת הקורונה

האדמו"ר מויז'ניץ התבטא בעת עריכת ה'מיטאג טיש', הנערך בשבת בצהריים, בשבת שעברה פרשת כי תבוא כי בידי צדיקי הדור לבטל את המגפה.

מי שהשתתף בטיש היה הרה"ח ר' דוד ירט מחצר חסידות גור ומהמקורבים של הרבי מגור, הרבי מויז'ניץ שאל אותו במשך זמן רב אודות סדר הנסיעה בחצר גור בימי הרחמים והסליחות.

בסיום הדברים לאחר שהרב ירט סיפר באריכות על התוכניות לגבי השנה, הפטיר הרבי מויז'ניץ: "יש כח גדול בידי צדיקי הדור לפעול לביטול המגיפה, מסור נא לרבי מגור שליט"א שיפעל לביטול המגיפה".

האדמו"ר מויז'ניץ הוסיף: "והיה אם יאמר שעלי מוטל החוב, אמור נא לו שהיות והוא מבוגר ממני עליו לעשות, והנני מוכן לסייע, כמובן".

https://www.bhol.co.il//news/1137369

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2021 21:46 לינק ישיר 

מושגים כתב:

קיבלתי בוואטסאפ.

במערכת עיתון המודיע מתקיימים כעת דיונים קדחתניים מה לעשות עם הוראתו המפורשת והפומבית של כ"ק מרן האדמו"ר מויז'ניץ שליט"א להכניס את דבריו מחר לעיתון במלואם בעניין הוראתו לפתיחת מוסדות החינוך באופן מיידי.

לדברי אחד מהבכירים ביותר בעיתון מדובר בלא פחות מפיגוע וכעת נעשים נסיונות דרך חברי המערכת של העיתון (חסידי ויז'ניץ) לרכך את הדברים מחר בעיתון.

לדברי אותו בכיר, לא רק שפרסום הדרשה במלואה כמוה כהכרזת מלחמה ברשויות המדינה ובהחלטות הממשלה (שאגודת ישראל כידוע חלק ממנה) אלא גם פגיעה חמורה בדעתו של כ"ק מרן האדמו"ר מגור שליט"א שכידוע מתנגד בתוקף לפתיחת מוסדות החינוך עם הנתונים הנוכחיים של ממדי התחלואה.

במערכת העיתון נקרעים בין דרישתו החד משמעית של האדמו"ר מויז'ניץ לבין שמירה על כבודו של האדמו"ר מגור ובשעות אלה כאמור מנסים למצוא פתרון לפלונטר וכדי להשביע את רצון כל הצדדים ולשמור על כבודם.

הם יכולים לדווח על דבריו בדיוק כמו שאר כלי התקשורת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2021 21:49 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
ירו_שלמי

muki28 כתב:
אוףף. האדמו"ר הוא יהודי ת"ח ירא שמים מרבים ואוהב ישראל, אין בי טיפת זלזול ח"ו.

אבל למה אני לא רואה כותרות גדולות וגדולות יותר, בזה אחר זה, של רבנים ומשפיעים הזועקים - צאו להתחסן!! אל תנוחו ואל תשקטו עד שתקבעו לכם תור לחיסון! פיקוח נפשות! אנשים נופלים כמו זבובים, צעירים וצעירות, לב מי לא יחרד?!

ואם יש פה ושם תופעות לוואי חולפות, איפה קצת מסירות נפש למען הכלל? כמה תורה אפשר להציל, כמה מוסדות נסגרים ונפתחים כמו אקורדיון? כמה קנסות? כמה שמחות חתן וכלה נפגמות? אפשר לעצור את הטירוף, אפשר כבר לגמור עם זה.

הכל בידי שמים חוץ מצינים ופחים, הכל בידי שמים חוץ מיראת שמים!דווקא היה מהראשונים להורות להתחסן והראה דוגמה אישית

לא ידעתי, הוא גם חזר על זה בסעודה שלישית? כי לצערנו הגדול עדיין הציבור החרדי לא רץ בהמוניו להתחסן. ובבקשה מהאתר תנו לנו יותר כותרות על קריאה להתחסן..

בהמודיע יום א פרשת בא יש פרסומת בהבלטה בעמוד ראשון למעלה שהאדמו"ר מויזניץ קורא לכל אחד ואחד ללכת להתחסן.

אי אפשר לראות את העיתון בלי לראות את זה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2021 22:00 לינק ישיר 

אריאלה שטרנבך:
בחסידות ויז'ניץ ישנם חסידים בסיכון ונשים הרות שוודאי מפוחדים ומודאגים מההחלטה של האדמו"ר. הם לא יכולים להרשות לעצמם לשלם את המחיר החברתי הקהילתי.
תפקידה של המדינה לדאוג גם לבריאות שלהם ולהגן עליהם.
זו דוגמה קטנה לקולות השקטים המבוהלים. https://t.co/EgE7M8D3Yb

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2021 22:01 לינק ישיר 

אני רק שאלה
וכי עד עכשיו המוסדות של ויז'ניץ היו סגורים?
מה הפריע לאד' שהיה צריך לצאת בהצהרה מתריסה?
הוא בתחרות עם אחיו מי יותר מיליטנטי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2021 22:02 לינק ישיר 

הוא ואחיו בתחרות עם גיסם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2021 22:21 לינק ישיר 

וז'ניץ - שיכון מתקנאים  בויז'ניץ - מרכז
אלה בישלו פיגוע רק בבני ברק.
הוא יותר גדול. מבשל לנו פיגוע כלל ארצי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2021 22:23 לינק ישיר 

הסבא ה'אמרי חיים' שהיה יהודי פיקח (וגם קצת ציוני) מתהפך בקברו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2021 22:34 לינק ישיר 

אני תוהה אם הוא מודע להשלכות של ההצהרות הפומביות שלו או שהוא פשוט סומך על זה שיהיה מי שינקה אחריו (מטאפורית)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2021 22:38 לינק ישיר 

מושגים כתב:

אריאלה שטרנבך:
בחסידות ויז'ניץ ישנם חסידים בסיכון ונשים הרות שוודאי מפוחדים ומודאגים מההחלטה של האדמו"ר. הם לא יכולים להרשות לעצמם לשלם את המחיר החברתי הקהילתי.

מושגים

למען ההגינות תציין לפחות שאלו הם מיעוטא דמיעוטא.

רוב החסידים משתפים פעולה במודעות והם יודעים את הסיכון (האפסי יש לציין) ובוחרים להתנהג כך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2021 23:08 לינק ישיר 
כצפוי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 08:59 לינק ישיר 
נצל

רבון העולמים ואדוני האדונים, האם אין הגאון הקדוש הזה יודע מה פיו שח?
כיצד יבואו אליו כל המתים וההרוגים וכל החולים והנפגעים, מתאים יותר שיאמר
שמי שיש לו בעיה הוא יגיע אליו ... !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 14:58 לינק ישיר 

מושגים כתב:

אריאלה שטרנבך:

שימו לב לתאריך, חתיכת שקרנית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 15:19 לינק ישיר 

למה שקרנית?
זה התאריך שהיה אז הסגר השני.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 24/01/2021 15:22:18

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האד' מויז׳ניץ: לפתוח את תלמודי התורה. אם יש בעיה שיבואו אליי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.