|
|
| נשלח ב-25/1/2021 23:14 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | למי שלא הבין על מה המהומה - התשובה מציגה את האישה כזו שתמיד מחובתה לשטוף כלים אלא אם יש לה תירוץ טוב (אני מניח שהכותב לא התכוון לכך במודע אבל זו תמונת העולם הטבעית שלו), היום - מחוץ לציבור החרדי - לא מדברים ככה |
|
דווקא אצל החילונים תמצא הרבה כולבויניקים שמפרסמים את עצמם בהומור כ"בעל להשכרה". לא נראה שמפריעה להם הרמיזה לכך שנשים לא קודחות קירות. אפילו שלא חסרות אצלם גם "כולבויניקיות". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 02:57 |
|
| |
עברית תקנית אינה ערובה לשפיות
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 17:54 |
|
| |
אני לא יודע מה קורה אצלכם, אך אצלי בבית אשתי תחי׳ מדיחה את הכלים שוטפת את הריצפה ועושה עוד כל מיני מלאכות שנשים עושות, ואם אני יעיז לקחת לה את התפקיד היא מאוד מהר תשלח אותי מהבית.
אבל סתם שאלה, מה קורה כשהאישה לא מרגישה טוב ואינה מסוגלת לנקות את השרותים, האם צריך להתאפק או ללכת לבית הכנסת לעשות?
הבו לי עיצה, אבל דחוף, קשה להתאפק..,,
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 18:01 |
|
| |
| timobl כתב: |  | אני לא יודע מה קורה אצלכם, אך אצלי בבית אשתי תחי' מדיחה את הכלים שוטפת את הריצפה ועושה עוד כל מיני מלאכות שנשים עושות, ואם אני יעיז לקחת לה את התפקיד היא מאוד מהר תשלח אותי מהבית.אבל סתם שאלה, מה קורה כשהאישה לא מרגישה טוב ואינה מסוגלת לנקות את השרותים, האם צריך להתאפק או ללכת לבית הכנסת לעשות?הבו לי עיצה, אבל דחוף, קשה להתאפק..,, |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 20:51 |
|
| |
7;7;
|
|
|