בית פורומים בחדרי חרדים

מה לעשות עם הדחת הכלים בשבת אם האשה אינה מרגישה בטוב?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/1/2021 23:14 לינק ישיר 

A_Smithee כתב:

למי שלא הבין על מה המהומה - התשובה מציגה את האישה כזו שתמיד מחובתה לשטוף כלים אלא אם יש לה תירוץ טוב (אני מניח שהכותב לא התכוון לכך במודע אבל זו תמונת העולם הטבעית שלו), היום - מחוץ לציבור החרדי - לא מדברים ככה

דווקא אצל החילונים תמצא הרבה כולבויניקים שמפרסמים את עצמם בהומור כ"בעל להשכרה".
לא נראה שמפריעה להם הרמיזה לכך שנשים לא קודחות קירות. אפילו שלא חסרות אצלם גם "כולבויניקיות".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2021 02:57 לינק ישיר 

עברית תקנית אינה ערובה לשפיות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2021 17:54 לינק ישיר 

אני לא יודע מה קורה אצלכם, אך אצלי בבית אשתי תחי׳ מדיחה את הכלים שוטפת את הריצפה ועושה עוד כל מיני מלאכות שנשים עושות, ואם אני יעיז לקחת לה את התפקיד היא מאוד מהר תשלח אותי מהבית. אבל סתם שאלה, מה קורה כשהאישה לא מרגישה טוב ואינה מסוגלת לנקות את השרותים, האם צריך להתאפק או ללכת לבית הכנסת לעשות? הבו לי עיצה, אבל דחוף, קשה להתאפק..,,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2021 18:01 לינק ישיר 

timobl כתב:

אני לא יודע מה קורה אצלכם, אך אצלי בבית אשתי תחי' מדיחה את הכלים שוטפת את הריצפה ועושה עוד כל מיני מלאכות שנשים עושות, ואם אני יעיז לקחת לה את התפקיד היא מאוד מהר תשלח אותי מהבית.אבל סתם שאלה, מה קורה כשהאישה לא מרגישה טוב ואינה מסוגלת לנקות את השרותים, האם צריך להתאפק או ללכת לבית הכנסת לעשות?הבו לי עיצה, אבל דחוף, קשה להתאפק..,,

לה''ו. שים טיטול.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2021 20:51 לינק ישיר 

7;7;

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה לעשות עם הדחת הכלים בשבת אם האשה אינה מרגישה בטוב?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.