כל השנים טענתם ש'בן תורה' הוא עדין נפש. כל כולו 'מידות טובות'. שוב ושוב אנחנו רואים יהודים עם תפאורה החיצונית של 'חרדים' . שבפועל מחללים שם שמיים מדאורייתא ולמהדרין! . הקב"ה לא מוחל על הביזוי הנורא . ולכשמלאך המשחית תינתן 'יד חופשית' הוא לא יבחין ביננו לבין הפורעים. כ-ו-ל-נ-ו נשלם את המחיר על ההתנהגות הבריונית של חלקים בתוכנו. גם'הטובים' ישלמו על כך! החשבונית תוגש גם לאלה ששתקו ולא הביעו מחאה נגד הבריונים. זה יכאב! סובב סובב הרוח.... מה שהיה הוא שיהיה... ועל אלה אני בוכיה.
תוקן על ידי momeir ב- 24/01/2021 16:28:03
נשלח ב-24/1/2021 16:27
התחושה שלי, והלוואי שאני טועה, שבשקט כולם מעריצים את הקנאים.
נשלח ב-24/1/2021 16:30
momeir
שאגתשביט כתב:
התחושה שלי, והלוואי שאני טועה, שבשקט כולם מעריצים את הקנאים.
ממש לא! אני חש תיעוב עמוק כלפיהם. משנאיך ה' אשנא! " איזה הוא גיבור הכובש את יצרו " הם עלובי נפש!
נשלח ב-24/1/2021 17:15
איך בדיוק נשלם על כך? מה יקרה? לפיד יקבל עוד מנדט על חשבון מרץ?
נשלח ב-24/1/2021 17:32
שתקתם כשגירשו יהודים מגוש קטיף וצפון השומרון
momeir כתב:
כולנו נשלם את מחיר הבריונות.
כל השנים טענתם ש'בן תורה' הוא עדין נפש. כל כולו 'מידות טובות'. שוב ושוב אנחנו רואים יהודים עם תפאורה החיצונית של 'חרדים' . שבפועל מחללים שם שמיים מדאורייתא ולמהדרין! . הקב"ה לא מוחל על הביזוי הנורא . ולכשמלאך המשחית תינתן 'יד חופשית' הוא לא יבחין ביננו לבין הפורעים. כ-ו-ל-נ-ו נשלם את המחיר על ההתנהגות הבריונית של חלקים בתוכנו. גם'הטובים' ישלמו על כך! החשבונית תוגש גם לאלה ששתקו ולא הביעו מחאה נגד הבריונים. זה יכאב! סובב סובב הרוח.... מה שהיה הוא שיהיה... ועל אלה אני בוכיה.
תוקן על ידי momeir ב- 24/01/2021 16:28:03
לה''ו. שתקתם כשעצרו ועינו את נערי הגבעות, ואמרתם ''מגיע להם''! עכשיו אתם מבינים שאם לא תהיו תלויים זה בזה, תהיו תלויים זה לצד זה?!