|
|
| נשלח ב-25/1/2021 07:12 |
|
| |
זו לא התפרעות שוטרים, זו תורת לחימה.
ישנן שיטות שונות לטיפול בהפרות סדר. אחת מהן היא 'ענישה קולקטיבית', לא נשמע טוב אבל זאת השיטה. הפעלת לחץ על הקהילה שתמנע מתוכה את הפרות הסדר. רואים זאת למשל אצל בני דודינו הישמעאלים (שחלק מאיתנו מאמצים לצערי תורות לחימה שלהם). והצבא משתמש שם בתורת הלחימה הזאת. למשל איטום והריסת הבית של מחבל. או נוהל שכן. אז, כל המצקצקים על התפרעות שוטרים, מוטב אם ישאלו עצמם קודם אולי 'בני עמי בחרו בדרך הטרור...'? (וכבר היו כאלו בתוכנו שלאור המאורעות כבר הזדההו עם בני דודינו) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 07:58 |
|
| |
איטום והריסת בית מחבל או נוהל שכן זה ממש לא ענישה קולקטיבית! זו ענישה בפינצטה רק למחבל או למי שחשוד ככזה. אין מה להשוות בכלל. אולי בעבר עשו מופעי ראווה והשחתה כאלה מדי פעם גם בכפרים הערביים למען ישמעו ויראו, כיום לא נראה לי שזה קורה. לצערי הסירטונים מזכירים יותר את ליל הבדולח, והאינטרסנטים והעסקנים שלנו ינצלו אותם עד תום.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 08:45 |
|
| |
איטום והריסת בית למשפחה שאביה רצח יהודים חמורה יותר בעיני (אם כי נחוצה) מאשר רימוני הלם מכות יבשות רעש וצלצולים ועוד אף מתפרע או עובר אורח לא נזקק לטיפול רפואי. המטרה בכל הפעילויות של המשטרה והצבא זהה , הגברת המוטיבציה של סביבת המפגעים (החפים מפשע) למנוע את ההתפרעויות הבאות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 09:08 |
|
| |
מספיק עם ההשוואה לערבים, אם אצל הערבים האלימות הכי חמורה הייתה 2 בחורים שנתנו מכה במקל לניידת של שוטרים בלבוש אזרחי/נוער שוליים ששורף אוטובוס ריק, ואם גם שם כל שאר הציבור היה מוקיע את זה - היה אפשר להתחיל להשוות...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 09:31 |
|
| |
פרעות השוטרים לא נולד תמול שלשום. אכזריותם הוא לא חידוש בהמשך עשרות שנים גם אם לא היה אפשרות תיעוד חי מהשטח על יד כל אחד.
את התפרעויות שלוחות הרסן וצמאת הדם של השוטרים הכירו וידעו ואף הסכימו אתם כשזה היה בצד ה'נכון'. התפרעויות השוטרים ללא רסן ובצורה 'לא מידתית' (מכירים?) מתקיימת כל הזמן ובמיוחד בעידן 'אכיפת החוק' אך ורק למטרת 'בריאות הציבור'. האירוע/ים בבני ברק, אם נסכים אתך שזה שיטה (ואני מסכים), אינה הופכת את השיטה לכשרה וטהורה. אגב, מה דעתך, לדוגמה, על ירי בכוונה תחילה על חפים מפשע נשים ותינוקות, בעת מלחמה - כדי להלחיץ את האויב? כתורה לחימה, כמובן...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 09:33 |
|
| |
לך וספר לאותו בחור שעבר ברחוב וחטף מכות רצח מאלה של שוטר "למה? כי איזה מישהו בבני ברק דחף שוטר ושבר לו את הרכב, ועכשיו אתה נענש קולקטיבית".. הזוי איזה מבדר יהיה אם "מושגים" יעבור לתומו ברחוב בתחפושתו החסידית.. יחטוף מכות מאלה של שוטר כעונש קולקטיבי.. קוראים לזה קארמה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 09:46 |
|
| |
נוסע לו לאיטו ובנחת (לא בהתפרעות) מכתזית ב'איזור' שיש חתונה (לא נכנס לעצם הענין), שכונה צפופת מגורים בנינים 6/7/8 קומות מאוכלסות במשפחות - ויורה את מי הגיעולים לכל עבר ללא הבחנה, ברחוב על כל עוברי אורח בחצרות הפרטיים על המרפסות ובתוך הבתים - ללא הרף!. לא פעם אחת מקרי (המקרה נבדק...), אלא מדי ערב, כשיטה! סליחה, כ'תורת לחימה'... אכזריות עריצות רשע ופשע נתעב. לא, אף אחד לא יתן את הדין על זה. אה.. לא ממש, החכים זועמים...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|