בית פורומים בחדרי חרדים

ינון מגל מציע את האופציה הפשוטה לסיום ההסתה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/1/2021 13:44 לינק ישיר 
ינון מגל מציע את האופציה הפשוטה לסיום ההסתה

ינון מגל: כדי שהתקשורת והשמאל ירדו סוף סוף מהחרדים,
יכילו את הארוע, יבדילו בין הרוב ששומר חוק למיעוט שלא,
וירגיעו קצת את הרוחות, החרדים צריכים בסה"כ לעשות דבר אחד קטן: לעבור גוש :

*https://chat.whatsapp.com/JV8dBotlxQp87gsycEiv5r*

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 14:05 לינק ישיר 

הוא צודק רק חלקית לפני שנים היתה חלוקה מאד ברורה אנשי השמאל היו אשכנזים ושונאי דת והימין היו יותר ספרדים ומסורתיים ומכבדים היום הדברים בחלקם השתנו יש גם בימין אנשים אשכנזיים או דור שני לספרדיים חילונים גמורים שאין להם שום רגש לדת תומכים גמורים בהפיכת ישראל למדינה חילונית ליברלית והשנאה שלהם לחרדיים לא פחותה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 14:14 לינק ישיר 

הנה שני חרדים שעברו לגוש השפוי. כל הכבוד!

חברי הכנסת ארבל ואזולאי בביקור במשרדי חברת 'אפיקים'.

חברי הכנסת משה ארבל וינון אזולאי (ש"ס) הגיעו הבוקר (ב) למשרדי חברת 'אפיקים' לתמוך בנהגים בתקופה קשה זו בכלל ובנהג שנפגע אמש בעיקר. חברי הכנסת גינו את המקרה וקוראים להפסקת האלימות כלפי נהגי האוטובוסים ואף יפעלו להכרת נהג האוטובוס כעובד ציבור ולהגנה מפני אלימות בתחבורה הציבורית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 14:17 לינק ישיר 

YYona כתב:
הנה שני חרדים שעברו לגוש השפוי. כל הכבוד!

חברי הכנסת ארבל ואזולאי בביקור במשרדי חברת 'אפיקים'.

חברי הכנסת משה ארבל וינון אזולאי (ש"ס) הגיעו הבוקר (ב) למשרדי חברת 'אפיקים' לתמוך בנהגים בתקופה קשה זו בכלל ובנהג שנפגע אמש בעיקר. חברי הכנסת גינו את המקרה וקוראים להפסקת האלימות כלפי נהגי האוטובוסים ואף יפעלו להכרת נהג האוטובוס כעובד ציבור ולהגנה מפני אלימות בתחבורה הציבורית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

רשעים משומדים בבא זוטא לא הייתי יורק לעברכם ברחוב מנוולים זה חלק מהרפרטואר בבחדרי בימים האחרונים למי שמנסה לשמור על שפיות ראו הוזהרתם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ינון מגל מציע את האופציה הפשוטה לסיום ההסתה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext