בית פורומים בחדרי חרדים

מה לעשות? חיינו פה יופי בלעדיכם 800 שנה... לכו מפה!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/1/2021 19:33 לינק ישיר 

באבא_זוטא כתב:
כך ברגע של גילוי לב נדיר חשף בטלן הכולל הנבער את תמצית ההשקפה החרדית על רגל אחת...

אשרי העדר שככה לו!

תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 25/01/2021 16:32:14

אין לי מושג למה, אבל כשצפיתי בקטע המדובר,משום מה נזכרתי במשל החתול הידוע של הרב יהונתן אייבשיץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 20:19 לינק ישיר 

"חיינו פה יופי בלעדיכם".
אי אפשר לומר שחיינו יופי, עם מאורעות תרפ"ט ואלו שקדמו, אבל חיינו אותו הדבר כמו היום עם המון נרצחים, עם 23 אלף יהודים נרצחים מאז קום המדינה, אבל המחיר כן השתנה, עבדים משלו בנו, חילונים פורקי עול וכיפה חושבים שהם אדוני הארץ, כי הם  נהיו הרוב רחמנא ליצלן
חרדים היו רוב משך אלפי שנים, ומשפרקו רבבות יהודים את העול עוד בהיותם באירופה, ו75% מהם התבוללו עוד באירופה, וכך עלו לכאן מסות של חילונים, ואז פרסו הם את חסותם על הארץ.. כן יהודים חרדים נלחמו כתף אל כתף לשחרור המדינה, אבל מסות של עשרות אלפי חילונים עלו בסלקציה של בן גוריון ועוזריו ושינו את הרכב האוכלוסיה בארץ
הקב"ה מתקן לאט אבל בטוח את השינוי באוכלוסיה, אנחנו נהיה כאן הרוב כי כך צריך יהודי להיראות.
ועד אז ימשיכו חילונים מחופשים כאן בניקים למחצה לשליש ולרביע להרים ראש ולפרוס עלינו חסות כאילו הם מפרנסים אותנו, בזמן שהפירורים בדמות 700 ש"ח עלובים לעשירית מאוכלוסית החרדים נבלעים בתוך המיסים המשולמים על ידם..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 20:51 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:

יש לי רק חלישות דעת, איך יהודי מגולח, עם כיפה קטנה מרחפת - כל כך חזק וכל כך טוב ובריא ובטוח בהשקפה החרדית הטהורה. 
עושה מייד בדק בית, ועדכון בראש שלי.

חחח
איזה הזוי אתה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 21:01 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

יש לי רק חלישות דעת, איך יהודי מגולח, עם כיפה קטנה מרחפת - כל כך חזק וכל כך טוב ובריא ובטוח בהשקפה החרדית הטהורה. 
עושה מייד בדק בית, ועדכון בראש שלי.

חחח
איזה הזוי אתה.

תכל'ס זה שעשע גם אותי, יש בפורום כאלה שלא היו קוראים למרואיין חרדי אותנטי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 21:10 לינק ישיר 

בהחלט חרדי אותנטי

זה לא ראיון ראשון שלו אצל יאיר שרקי

בראיון קודם אותו אקרמן הסביר שהוא לא חשוף לחדשות ולהנחיות, וכך הוא מתאר ב"אותנטיות":

"הבוקר ירדתי לתפילה, ואני פותח את היתד נאמן, ואני רואה בכותרת הראשית שהרב חיים קנייבסקי הורה שלא מתפללים במניין, עליתי חזרה הביתה, לבשתי את החליפה והתפללתי שחרית במרפסת"

תוקן על ידי נוירולוג ב- 25/01/2021 21:28:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 22:26 לינק ישיר 

אציין רק בקצרה, עובדות הידועות לכל, שהציונים עושים ככול יכולתם, לעמעם אותם:

היהדות קימת 3700 שנה הציונות לספירתם כ 70 שנה, הציונות השתמשה ביהדות כדי לזכות לתמיכה ולגיטמציה מהאומות ולא להיפך.
היהודים מעולם לא התקיימו כ"עם", ועד לשואה רובם אפילו לא ייחלו לריבונות בארץ ישראל
================
נכתב מחוץ לישות הציונית, ביום חול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 22:53 לינק ישיר 

הציונות קיימת שבעים שנה...ואירן קיימת עשרים ושמונה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 23:30 לינק ישיר 

עוד אחד שקיבל במה, וחש מעצמו מרצה בכיר באוקספורד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 23:53 לינק ישיר 

מעניין איזה ראש ישיבה או אדמור יגיד לנדיב שתורם לו עשרות אלפי שקלים .מי צריך אותך אתה עשיר בזכותי חייתי לפניך ואחיה אחריך?  מי שיגיד זאת הוא לא רק טיפש אלא כפוי טובה  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2021 00:08 לינק ישיר 
a_smithee

פרוגרמי כתב:
העליה הראשונה היתה עליה חרדית, סתם להשכלתכם, כל המושבות של העליה הראשונה היו מושבות חרדיות

לסווג את בני העלייה הראשונה כחרדים זה אנכרוניזם, הם לא היו שונים - מבחינת מידת דתיותם - מהיהודים במקומות מהם עלו והחלוקה ל"חרדים", "דתיים" ו"חילונים" לא הייתה קיימת אז לגבי רוב יהודי מזרח אירופה, הם היו ציונים (גם זה קצת אנכרוניזם, התנועה הציונית הפוליטית התחילה אחריהם, אבל כאן הקשר יותר ברור ומובהק) שרצו לעסוק בעבודת אדמה בארץ ישראל, כמעט כל ילדיהם כבר לא היו דתיים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2021 00:14 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

מעניין איזה ראש ישיבה או אדמור יגיד לנדיב שתורם לו עשרות אלפי שקלים .מי צריך אותך אתה עשיר בזכותי חייתי לפניך ואחיה אחריך?  מי שיגיד זאת הוא לא רק טיפש אלא כפוי טובה  

אז הבעיה שלך זה לא התוכן, הבעיה זה רק צורת ההגשה.

נו, שוין!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2021 00:17 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
מה שהכי הזוי, זה שהוא מגולח ומטופח. בקי בהוויות העולם המודרני. מדבר בעברית מודרנית שוטפת. 
ואז פתאום משום מקום יוצא לו הדבר הזה..

בראיון קודם אותו אקרמן הסביר שהוא לא חשוף לחדשות ולהנחיות, וכך הוא מתאר ב"אותנטיות":

"הבוקר ירדתי לתפילה, ואני פותח את היתד נאמן, ואני רואה בכותרת הראשית שהרב חיים קנייבסקי הורה שלא מתפללים במניין, עליתי חזרה הביתה, לבשתי את החליפה והתפללתי שחרית במרפסת"

הוא ירד לתפילה בלי חליפה
הדבר הראשון שהוא עושה ביום זה לפתוח יתד נאמן (לאחר ברכות התורה כמובן)  שזה צינור המידע היחיד שלו
רק שם הוא מגלה מה קורה בעולם, ואז רואה את ההוראה של ר' חיים
עולה בחזרה הביתה, לובש את החליפה (כנראה רק במרפסת הוא לובש חליפה) ומתפלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2021 00:39 לינק ישיר 

[quote]

ליטאישעבר כתב:

נו, שוין!

נשלח מהאנדרואיד שלי

[/quote

מאיפה הבנת את זה כתבתי שיש פה בעיה גדולה של הכרת הטוב
הבעיה היא צורת החשיבה החרדית  לפי צורת החשיבה החרדית  הזו גם לרופא לא מגיע תודה והכרת הטוב כי הוא חי בגללי וגם לא לזה שנתן לי טרמפ כי הוא חילוני וחי בשבילי  וכן הלאה וכן  הלאה  בטח ובטח לא ליאור שהוא דומם ונוצר רק בשביל ישראל שאין חיוב הכרת הטוב . לי יש צורה חרדית אחרת לדעת שלהכיר טובה זה דבר חשוב ולהתריס נגד מי שעושה לי טובה זה כפיות טובה וגם אם אני חושב שאני צריך לפתוח חידר או כולל אני אעשה זאת בצנעה ולא אכריז בתקשורת. ואם המשטרה שס"ה מגינה גם עלי ועליך מגיעה לסגור מוסד שפתוח נגד החוק גם אם השקפת עולמי שכן צריך לפתוח לא אנקוט אלימות מילולית או פיזית אכופף את הראש עד יעבור זעם ובתחבולות אעשה מלחמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2021 02:50 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:
[quote]
ליטאישעבר כתב:

נו, שוין!

נשלח מהאנדרואיד שלי

[/quote

מאיפה הבנת את זה כתבתי שיש פה בעיה גדולה של הכרת הטוב
הבעיה היא צורת החשיבה החרדית  לפי צורת החשיבה החרדית  הזו גם לרופא לא מגיע תודה והכרת הטוב כי הוא חי בגללי וגם לא לזה שנתן לי טרמפ כי הוא חילוני וחי בשבילי  וכן הלאה וכן  הלאה  בטח ובטח לא ליאור שהוא דומם ונוצר רק בשביל ישראל שאין חיוב הכרת הטוב . לי יש צורה חרדית אחרת לדעת שלהכיר טובה זה דבר חשוב ולהתריס נגד מי שעושה לי טובה זה כפיות טובה וגם אם אני חושב שאני צריך לפתוח חידר או כולל אני אעשה זאת בצנעה ולא אכריז בתקשורת. ואם המשטרה שס"ה מגינה גם עלי ועליך מגיעה לסגור מוסד שפתוח נגד החוק גם אם השקפת עולמי שכן צריך לפתוח לא אנקוט אלימות מילולית או פיזית אכופף את הראש עד יעבור זעם ובתחבולות אעשה מלחמה

אל תבלבל את השכל, אין חרדי שלא אומר תודה לרופא אחרי מתן שירות
מידת הכרת הטוב אינה המצאה גויית, רש"י מביא אותו בפרשת כי תבוא וכו'.
עדיין, לפי השקפת היהדות המובאת גם בגמרא, "כל העולם כולו לא נברא אלא לצוות לזה", הרופא, בית החולים, חנויות אוטובוסים, הכל כדי שלומדי התורה יוכלו לעסוק בה
חז"ל אמרו את זה.
אה, מה אני מצטט מאמרי חז"ל לגוי עם כיפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2021 07:18 לינק ישיר 

מיהו המרואיין??
אם כל המדינה תהיה כמוהו ?? נראה אותו מסתדר ללא רופאים וללא כל העובדים במשק !!
כל חייו הוא התנהל לפי ההשקפה הליטאית העקומה שגורסת שמגיע לאברך את כל העולם אני ואפסי עוד ....
זה יהיה אסון לאומי אם במדינה יהיו רק חרדים !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה לעשות? חיינו פה יופי בלעדיכם 800 שנה... לכו מפה!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.