|
|
| נשלח ב-26/1/2021 12:04 |
|
| |
מאריכים את הסגר והחכי"ם שותקים? עוד שבוע של הסתה
בהסכמה להארכת הסגר, החכי"ם החרדים נותנים לגורמים הקיצוניים הזדמנות לעוד שבוע של הסתה נגד הציבור החרדי.
לא חבל?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 12:06 |
|
| |
עם הפרת הנחיות או בלי הפרת הנחיות הסתה תמיד הייתה ותמיד תהיה ! תמיד ימצאו משהו שקשור לחרדים לדוש בו ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 12:09 |
|
| |
תפנה בטענות לקב"ה ששלח את הקורונה, ועמה את מה שאתה מכנה "הסתה נגד החרדים"
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 18:35 |
|
| |
התמותה בישראל מהגבוהות בעולם ביחס לאוכלוסיה בסיכון. המדינה היחידה שעשתה 3 סגרים עם תקנות מחמירות כל כך. אין סיבה להמשיך את הכשלון עוד, הסגר לא מונע התקהלויות איפה שצריך, והגל הזה בכל מקרה בדעיכה לקראת הסוף. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 18:39 |
|
| |
הח"כים החרדים מתנגדים לקנסות לראשי מויסדעס בזמן ש-53% מהתחלואה במערכת החינוך היא במגזר החרדי! (אולי זו גם סיבה לתחלואה קשה של אמהות). במקביל בזמן שאצלנו הכל פתוח, התקהלויות של מאות אנשים בכל מקום כל יום, הם פועלים להאריך את הסגר. בשבילנו כלום לא יצא מזה חוץ משנאה. הם האויבים הכי גדולים שלנו! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 18:54 |
|
| |
| YYona כתב: |  |
הח"כים החרדים מתנגדים לקנסות לראשי מויסדעס בזמן ש-53% מהתחלואה במערכת החינוך היא במגזר החרדי! (אולי זו גם סיבה לתחלואה קשה של אמהות). במקביל בזמן שאצלנו הכל פתוח, התקהלויות של מאות אנשים בכל מקום כל יום, הם פועלים להאריך את הסגר. בשבילנו כלום לא יצא מזה חוץ משנאה. הם האויבים הכי גדולים שלנו! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 19:23 |
|
| |
momeir
לא מעניין אותי מה קורה אצל החילונים. אנחנו מצווים על: וחי בהם ולא שימות בהם! שפיקוח נפש דוחה הכל! אני מצפה שהחכי"ם שלנו שירוצו מרב לרב, מפוסק לפוסק, מאדמו"ר לאדמו"ר, מראש ישיבה לראש ישיבה, ללא תלות אם הוא ציוני או לא. אם הוא מהפלג או לא. מצפה שהעסקן הנכבד (" שטובת הציבור בראש מעיניו "), יסביר ויתחנן בפני כולם אנא הקפידו על ריחוק חברתי. אדרבה, נהיה אנחנו 'אור לגויים' בהקפדה על 'קדושת החיים. הייתי מצפה וגאה ומזדהה עם החכי"ם, אם הם היו יוזמים ודורשים אכיפה עוצמתית של ההנחיות עם קנסות גבוהים! לדאבוני הרב, זה בדיוק הפוך...
תוקן על ידי momeir ב- 26/01/2021 19:26:17
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|